Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.jmctech.gr/product/amazfit-smart-scale-aurora-gradient/

Συνήθως έπαιζε μέχρι τα 35€. Θα χρειαστεί όμως λίγο υπομονή: "Διαθέσιμο από 10 έως 30 ημέρες".

https://www.skroutz.gr/s/26146870/Amazfit-Smart-Scale-Smart-με-Λιπομετρητή-σε-Μαύρο-χρώμα.html

Amazfit Smart Scale Smart με Λιπομετρητή σε Μαύρο χρώμα

Επεξ/σία από DownUNDERground
  • Like 2
Δημοσ.

Προσωπική αποψη εντελως:

Απο JMC tech δεν προτίθεμαι να αγοράσω με  προπληρωμή και βλέπουμε εάν και εφόσον και όταν.

Συμφωνα με τα σχόλια κακή εξυπηρέτηση γενικά.

• Like 8
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε

Προσωπική αποψη εντελως:

Απο JMC tech δεν προτίθεμαι να αγοράσω με  προπληρωμή και βλέπουμε εάν και εφόσον και όταν.

Μου έχουν έρθει κανονικά παραγγελίες που έχω κάνει πάντως. Γι' αυτό και το ανέβασα.

Έχουν και αντικαταβολή με +1€ στην τελική.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε

Προσωπική αποψη εντελως:

Γενικά με το συγκεκριμένο site κάτι πρέπει να γίνει. Μπορείτε να ψάξετε σχεδόν όλα τα προϊόντα στο Σκρουτζ και το βγάζει με μεγάλη διαφορά το πιο φτηνό. Με διαφορά μίνιμουμ 10%. Κι όλα είναι με αναμονή 4-10 ημέρες. Κάτι περίεργο συμβαίνει εδώ και προσωπικά δε θα έμπλεκα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, fytotech είπε

Γενικά με το συγκεκριμένο site κάτι πρέπει να γίνει. Μπορείτε να ψάξετε σχεδόν όλα τα προϊόντα στο Σκρουτζ και το βγάζει με μεγάλη διαφορά το πιο φτηνό. Με διαφορά μίνιμουμ 10%. Κι όλα είναι με αναμονή 4-10 ημέρες. Κάτι περίεργο συμβαίνει εδώ και προσωπικά δε θα έμπλεκα.

Μάλλον προπαραγγελίες μαζεύει συνήθως ουσιαστικά.

2 λεπτά πριν, blueangel3 είπε

Με την λιπομέτρηση τι παίζει ;

Τί εννοείς; Πώς λειτουργεί;

https://www.holmesplace.gr/el/blog/lifestyle/body-fat-scales-how-they-work-and-are-they-accurate

Αναφορά σε κείμενο

Πώς λειτουργεί η ζυγαριά σωματικού λίπους;

Εν συντομία, με ηλεκτρισμό. Αλλά μην ανησυχείς, είναι εντελώς ασφαλής. Το gadget στέλνει ένα ασφαλές χαμηλό ηλεκτρικό φορτίο στο σώμα, το οποίο καθίσταται δυνατό γιατί το λίπος είναι εξαιρετικός αγωγός του ηλεκτρισμού, λόγω της περιεκτικότητάς του σε νερό. Οι μύες έχουν λιγότερο νερό και δεν είναι ικανός αγωγός.

Πόσο ακριβής είναι η ζυγαριά σωματικού λίπους;

Αν μπορούμε να εμπιστευτούμε ένα σύστημα παρακολούθησης φυσικής κατάστασης για την ακριβή καταγραφή της κίνησής μας, των μοτίβων του ύπνου μας, του καρδιακού παλμού μας και της πρόσληψης θερμίδων μας, γιατί να αμφισβητούμε μια ζυγαριά σωματικού λίπους; Όπως ακριβώς και τα συστήματα παρακολούθησης φυσικής κατάστασης, υπάρχουν πολλές παραλλαγές αυτού του gadget και μερικές είναι λιγότερο αξιόπιστες σε σχέση με άλλες. Αν διαβάσεις μελέτες, θα εντοπίσεις ένα μοτίβο: ένα μοτίβο σύγχυσης και πολλή απογοήτευση. Οι κατασκευαστές χρησιμοποιούν διάφορες τυπικές μεθόδους πωλήσεων για να σε πείσουν να αγοράσεις αυτό το καινούριο «φρούτο» στον χώρο των gadgets, σε πολύ χαμηλές τιμές εκκίνησης. Μη σε κερδίσει μόνο η όμορφη λαμπερή εμφάνιση της ζυγαριάς που πιθανόν να ταιριάζει και με τα είδη υγιεινής του μπάνιου σου.

Δημοσ.

Εμένα με έχει κάψει πάντως το jmctech και το αποφεύγω όσο δεν πάει. Τα λεφτά τα τραβάει μια χαρά στην ώρα τους, να στείλει κάτι όμως δεν!
Ακόμα το θυμάμαι με το τροφοδοτικό, άμεσα διαθέσιμο και παράδοση σε 3 μέρες. Πληρώνω κανονικά και την επόμενη ώρα αλλάζει η κατάσταση ότι δεν το έχει και θα είναι διαθέσιμο σε 10 μέρες...καμία ενημέρωση φυσικά ούτε από το jmctech ούτε από το skroutz. Το αφήνω όμως μιας που τότε δεν με έκαιγε και τόσο αλλά περνάνε 10 μέρες (εργάσιμες και όχι ημερολογιακές που θα ήταν πιο πάνω) και φυσικά ο courrier δεν είχε παραλάβει τίποτα! Καλώ το κατάστημα, αρκετή αναμονή και υπερβολική αγένεια. Το ακύρωσα φυσικά και το πήρα από αλλού ένα κλικ πιο ακριβό και το είχα την επόμενη στα χέρια μου.
Αν παίζει αλλού με μικρή διαφορά ξεχάστε το jmctech

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τόσο καιρό το έκανα λάθος!

Spoiler

spacer.png

Πρωτοποριακό ζύγισμα με wifi !

Spoiler

spacer.png

Επεξ/σία από chocorello
  • Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, chocorello είπε

Τόσο καιρό το έκανα λάθος!

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

spacer.png

Πρωτοποριακό ζύγισμα με wifi !

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

spacer.png

Να ενημερώσουμε τον @blueangel3 ότι έτσι γίνεται η λιπομέτρηση!😂

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, SeNNinhA είπε

Προσωπική αποψη εντελως:

Πρόσφατα παράγγειλα κλειδαριά για airbnb, από το τηλέφωνο μου είπαν 10 με 14 εργάσιμες, στους χρόνους παράδοσης ήταν μέσα, βέβαια ΔΕΝ προπλήρωσα αλλά γενικά ήταν εντάξει το κατάστημα! Πρώτη φορά που αγοράζω από εκεί φυσικά.

Επεξ/σία από b1LLy23
  • Like 5
Δημοσ.

Και εγώ που έχω ψωνίσει από εκεί 2-3 φορές τελευταία δεν είχα κάποιο πρόβλημα ούτε έφαγα κάποια μεγάλη καθυστέρηση. Οι χρόνοι παράδοσης ήταν ΟΚ, βέβαια δεν βιαζόμουν κάτι υπερβολικά οπότε και παραπάνω να έκαναν μπορεί και να μην το πήρα πρέφα.

3 ώρες πριν, fytotech είπε

Αυτό όμως με τις χαμηλότερες τιμές σχεδόν σε όλα τα προϊόντα και εμένα μου προξενεί υποψίες. Είδαμε τι έγινε πρόσφατα με το multicopter αλλά και με άλλους πριν από αυτόν και ξέρουμε-αντιλαμβανόμαστε τι παίζει με τα "μαγαζιά" που πουλάνε στην ίδια τιμή κινητά είτε με τιμολόγιο είτε με απόδειξη τα οποία έχουν βρει στέγη στο bestprice κατόπιν του ξηλώματος από τον skroutz. Ελπίζω να μην αποδειχθεί για κανένα μαγαζί ότι είναι η επόμενη τέτοια περίπτωση αλλά ας παίρνουμε τα μέτρα μας όσο είναι δυνατό.

Παρεπιπτόντως και χωρίς να ξέρω πολλά από τέτοιου είδους προϊόντα η ζυγαριά μου φαίνεται εξαιρετική. Την αγόρασα πριν από κανένα τρίμηνο που ήταν σε έλλειψη και την πλήρωσα 45€ οπότε η τωρινές τιμές είναι πάρα πολύ καλές.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πηρα προχτες 6 καλωδια usb μεσω του σκρουτζ, 12€ μεταφορικα 8 κιλα δεμα. Ουτε πωλητης στο ebay να ηταν. 

στα καπακια στελνω εμαιλ στο σκρουτζ, 2 μερες περιμενω απαντηση για τα γελοια μεταφορικα που χρεωσαν. 

Επεξ/σία από Predatorkill
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, Predatorkill είπε

Πηρα προχτες 6 καλωδια usb μεσω του σκρουτζ, 12€ μεταφορικα 8 κιλα δεμα. Ουτε πωλητης στο ebay να ηταν. 

στα καπακια στελνω εμαιλ στο σκρουτζ, 2 μερες περιμενω απαντηση για τα γελοια μεταφορικα που χρεωσαν. 

Δεν είδες το κόστος των μεταφορικών πριν κάνεις την παραγγελία;

Εγώ που παραγγέλνω μέσω του skroutz έχω βάλει skroutz plus και κανονίζω τις παραγγελίες μου να είναι πάνω από 20 € και τα μεταφορικά είναι δωρεάν, το έχω βολευτεί πολύ.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, b1LLy23 είπε

Πρόσφατα παράγγειλα κλειδαριά για airbnb, από το τηλέφωνο μου είπαν 10 με 14 εργάσιμες, στους χρόνους παράδοσης ήταν μέσα, βέβαια ΔΕΝ προπλήρωσα αλλά γενικά ήταν εντάξει το κατάστημα! Πρώτη φορά που αγοράζω από εκεί φυσικά.

Δεν είπα ότι είναι απατεώνες.

Είπα ότι βλέπω πολύ αναμονή (σε εργάσιμες πάντα ημέρες) και αρκετές κακές κριτικές για καθυστερήσεις και δυσκολία σε επικοινωνία και aftermarket service.

Οποτε δεν το σκέφτομαι καθόλου ως επιλογή για ακριβές αγορές (ακόμη και με μεγάλη διαφορά τιμής) γιατί εκεί μετράει όχι μόνο η παραλαβή αλλά η aftermarket εξυπηρέτηση, δεν το σκέφτομαι σαν επιλογή εάν θέλεις εξασφαλισμενους χρόνους παράδοσης και δεν το σκέφτομαι σαν επιλογή και για τις μικροαγορες γιατί εκεί δεν με πειράζουν μερικά ευρώ παραπάνω για πιο άμεση παράδοση.

Γνώμη μου πάντα.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, blueangel3 είπε

Με την λιπομέτρηση τι παίζει ;

Αν ρωτας γενικα κατα ποσο κανει σωστη μετρηση, ειναι κατα προσεγγιση στις απλες οικιακες ζυγαριες, και με περιορισμενες πληροφοριες συνηθως (δεν εχω ψαξει το συγκεκριμενο μοντελο, αυτο ισχυει οσο ειχα ψαξει πιο παλια)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...