Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 89
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ακυρώνουμε καπάκια την συνδρομή? Πάτησα και μου είπε ότι θα χάσω τα πλεονεκτήματα.

Ακόμα και τους πειρατές/Free users βολεύει γιατί αντί να κάνεις rip σε 160 πας σε 320 :P.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Neo είπε

Ακυρώνουμε καπάκια την συνδρομή? Πάτησα και μου είπε ότι θα χάσω τα πλεονεκτήματα.

Ακόμα και τους πειρατές/Free users βολεύει γιατί αντί να κάνεις rip σε 160 πας σε 320 :P.

Εγώ που ακύρωσα μου λέει ότι θα ισχύει ακόμα μέχρι τον ιούλιο οπότε άφοβα

• Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Neo είπε

Υπάρχει κάποιος εύκολος τρόπος να μεταφέρεις τα mp3 που κατεβάζεις?

Δημοσ.

Αν επιλεξεις συνδρομη μεσω θειου Ταγιπ αλλα μετα γινεται χρηση Ελλαδα με ελληνικη ip εχει καποιο περιορισμο? Παιζει δλδ ανα Χ μερες να θεωρει οτι εισαι εξωτερικο εκτος Τουρκιας και να θελει επανασυνδεση στο spotify app με τουρκικη ip για καποιες ωρες/μερες?

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Sebu είπε

Αν επιλεξεις συνδρομη μεσω θειου Ταγιπ αλλα μετα γινεται χρηση Ελλαδα με ελληνικη ip εχει καποιο περιορισμο? Παιζει δλδ ανα Χ μερες να θεωρει οτι εισαι εξωτερικο εκτος Τουρκιας και να θελει επανασυνδεση στο spotify app με τουρκικη ip για καποιες ωρες/μερες?

Κανένα πρόβλημα απολύτως.δεν μπορεί σε γειτονική χώρα να αποδείξει τίποτα.τοσα χρόνια netflix,psn κα.δεν έχουν κόψει τίποτα.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, imr είπε

Υπάρχει κάποιος εύκολος τρόπος να μεταφέρεις τα mp3 που κατεβάζεις?

Ουσιαστικά τα κάνεις live recording/encoding οπότε το αποτέλεσμα είναι ένα απλό mp3 που το κάνεις drag&drop όπου θες.

Μέσα από άλλο πρόγραμμα γίνεται η διαδικασία.

68 74 74 70 73 3A 2F 2F 6A 77 61 6C 6C 65 74 2E 67 69 74 68 75 62 2E 69 6F 2F 73 70 79 2D 73 70 6F 74 69 66 79 2F 6F 76 65 72 76 69 65 77 2E 68 74 6D 6C

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Neo είπε

68 74 74 70 73 3A 2F 2F 6A 77 61 6C 6C 65 74 2E 67 69 74 68 75 62 2E 69 6F 2F 73 70 79 2D 73 70 6F 74 69 66 79 2F 6F 76 65 72 76 69 65 77 2E 68 74 6D 6C

Αυτό το είναι;το σπαστηρι για τα windows xp? 🤣

Επεξ/σία από Rattlehead
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Έκανα 3 μήνες δωρεάν και μετά χρέωση 6,99 το μήνα. Αν ακυρώσω τώρα που έκανα τη συνδρομή θα χάσω κάτι η οχι; 

Νέος λογαριασμός spotify

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

Μου εβγαλε σημερα 2 μηνες δωρεαν,σε λογαριασμο που ειχα κανει πιο παλια για να παρω το τριμηνο.
Το περιεργο ειναι οτι οταν πηγα να κανω ακυρωση,μου εβγαλε οτι θα σταματησω ΑΜΕΣΩΣ να εχω premium.

Δημοσ.
Στις 2/2/2024 στις 12:25 ΠΜ, StamTheMan είπε

Μου εβγαλε σημερα 2 μηνες δωρεαν,σε λογαριασμο που ειχα κανει πιο παλια για να παρω το τριμηνο.
Το περιεργο ειναι οτι οταν πηγα να κανω ακυρωση,μου εβγαλε οτι θα σταματησω ΑΜΕΣΩΣ να εχω premium.

;;;; όντως; Έχω το τρίμηνο να τρέχει. Θα το δοκιμάσω. 

Δημοσ.
Στις 4/2/2024 στις 2:40 ΠΜ, Rebirth είπε

;;;; όντως; Έχω το τρίμηνο να τρέχει. Θα το δοκιμάσω. 

Ναι,το εβαλα κανονικα.
Το θεμα ειναι οτι αλλαξε το κολπο που ακυρωνεις τη συνδρομη εκεινη τη στιγμη.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

Ναι,το εβαλα κανονικα.
Το θεμα ειναι οτι αλλαξε το κολπο που ακυρωνεις τη συνδρομη εκεινη τη στιγμη.

Προσωπικα θα το δοκιμαζα να ακυρωσω. Το ιδιο λεει και το discord, αλλα τελικα εχεις ολα τα προνομια κανονικα

Δημοσ.
19 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Προσωπικα θα το δοκιμαζα να ακυρωσω. Το ιδιο λεει και το discord, αλλα τελικα εχεις ολα τα προνομια κανονικα

Τρελα η κατασταση

spot2.jpg

spot1.png

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...