pikoriko Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Μου έχει σπάσει ο πυκνωτής SMD από μια Asus 1030GT με παθητική ψυκτρα. Ο πυκνωτής έχει τα εξής χαρακτηριστικά : 270u f ,16V. Γνωριζει κανένας που μπορώ να βρω εδώ στην Αθήνα? Χριστός Ανεστη.
manolis940 Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, pikoriko είπε Μου έχει σπάσει ο πυκνωτής SMD από μια Asus 1030GT με παθητική ψυκτρα. Ο πυκνωτής έχει τα εξής χαρακτηριστικά : 270u f ,16V. Γνωριζει κανένας που μπορώ να βρω εδώ στην Αθήνα? Χριστός Ανεστη. Δεν μένω και δεν γνωρίζω πολλά από Αθήνα και αν υπάρχει κάποιο κατάστημα κρυμμένου κάπου. Από αυτά που γνωρίζω απ' το internet είναι τα https://grobotronics.com/ για Αθήνα και https://www.acdcshop.gr/ για Ελλάδα. Και τα 2 έχουν ηλεκτρολυτικούς smd πυκνωτές αλλά δεν βρήκα κάποιον στα χαρακτηριστικά που ψάχνεις. Επίσης παίζει σημασία και το μέγεθος. Μπορείς να πάρεις και να ρωτήσεις. Ειδάλλως ψάχνεις για κίνα. Καλό θα ήταν επίσης αν δεν το έχεις κάνει, να τον αφαιρέσεις και να δεις αν υπάρχει βραχυκύκλωμα. 1
pikoriko Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Βραχυκύκλωμα δεν υπάρχει, το ελενξα πήρα τηλέφωνα αλλά δεν βρήκα πουθενά.
Petros Electron Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 5 λεπτά πριν, pikoriko είπε Βραχυκύκλωμα δεν υπάρχει, το ελενξα πήρα τηλέφωνα αλλά δεν βρήκα πουθενά. Αν δεν βρεις βαλε έναν κλασσικό στους 105ο βαθμούς να ειναι. Και στα 25V (αντι για 16) αν ειναι δεν θα έχεις πρόβλημα θα δουλέψει. 1
pikoriko Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Σε ευχαριστώ πολύ δεν έχει το πλαστικό από κάτω όμως, πείραζει? Δηλαδή ο πυκνωτής μπαίνει σε ένα θηκακι. 9 λεπτά πριν, Petros Electron είπε Αν δεν βρεις βαλε έναν κλασσικό στους 105ο βαθμούς να ειναι. Και στα 25V (αντι για 16) αν ειναι δεν θα έχεις πρόβλημα θα δουλέψει. Υπαρχει πουθενά ετοιμοπαραδατο αυτό φίλε μου?
Petros Electron Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 5 λεπτά πριν, pikoriko είπε δεν έχει το πλαστικό από κάτω όμως, πείραζει? Οχι δεν πειράζει θα κάνεις τα pin κοντα με ενα πενσακι πλακε κατι σαν Ω φαντάσου. Ο λόγος ειναι οτι θέλουμε να έχουμε μικρότερη παρασιτική επαγωγή.Αν εισαι Αθηνά δες στα Βασιλειάδης - stokostos.gr markidis electronics φανος ηλεκτρονικά
pikoriko Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, Petros Electron είπε Οχι δεν πειράζει θα κάνεις τα pin κοντα με ενα πενσακι πλακε κατι σαν Ω φαντάσου. Ο λόγος ειναι οτι θέλουμε να έχουμε μικρότερη παρασιτική επαγωγή.Αν εισαι Αθηνά δες στα Βασιλειάδης - stokostos.gr markidis electronics φανος ηλεκτρονικά Κοντά του μένω φίλε μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα