Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου έχει σπάσει ο πυκνωτής SMD από μια Asus 1030GT με παθητική ψυκτρα. Ο πυκνωτής έχει τα εξής χαρακτηριστικά : 270u f ,16V.

Γνωριζει κανένας που μπορώ να βρω εδώ στην Αθήνα? 

Χριστός Ανεστη. 

Screenshot_20230420_133415.jpg

Δημοσ.
1 ώρα πριν, pikoriko είπε

Μου έχει σπάσει ο πυκνωτής SMD από μια Asus 1030GT με παθητική ψυκτρα. Ο πυκνωτής έχει τα εξής χαρακτηριστικά : 270u f ,16V.

Γνωριζει κανένας που μπορώ να βρω εδώ στην Αθήνα? 

Χριστός Ανεστη. 

Screenshot_20230420_133415.jpg

Δεν μένω και δεν γνωρίζω πολλά από Αθήνα και αν υπάρχει κάποιο κατάστημα κρυμμένου κάπου.
Από αυτά που γνωρίζω απ' το internet είναι τα https://grobotronics.com/ για Αθήνα και https://www.acdcshop.gr/ για Ελλάδα.

Και τα 2 έχουν ηλεκτρολυτικούς smd πυκνωτές αλλά δεν βρήκα κάποιον στα χαρακτηριστικά που ψάχνεις. Επίσης παίζει σημασία και το μέγεθος. Μπορείς να πάρεις και να ρωτήσεις. Ειδάλλως ψάχνεις για κίνα.

Καλό θα ήταν επίσης αν δεν το έχεις κάνει, να τον αφαιρέσεις και να δεις αν υπάρχει βραχυκύκλωμα.

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, pikoriko είπε

Βραχυκύκλωμα δεν υπάρχει, το ελενξα πήρα τηλέφωνα αλλά δεν βρήκα πουθενά. 

Αν δεν βρεις βαλε έναν κλασσικό στους 105ο βαθμούς να ειναι. Και στα 25V (αντι για 16) αν ειναι δεν θα έχεις πρόβλημα θα δουλέψει.

images.jpeg

• Like 1
Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πολύ δεν έχει το πλαστικό από κάτω όμως, πείραζει? Δηλαδή ο πυκνωτής μπαίνει σε ένα θηκακι. 

9 λεπτά πριν, Petros Electron είπε

Αν δεν βρεις βαλε έναν κλασσικό στους 105ο βαθμούς να ειναι. Και στα 25V (αντι για 16) αν ειναι δεν θα έχεις πρόβλημα θα δουλέψει.

images.jpeg

Υπαρχει πουθενά ετοιμοπαραδατο αυτό φίλε μου? 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, pikoriko είπε

δεν έχει το πλαστικό από κάτω όμως, πείραζει?

Οχι δεν πειράζει θα κάνεις τα pin κοντα με ενα πενσακι πλακε κατι σαν Ω φαντάσου. Ο λόγος ειναι οτι θέλουμε να έχουμε μικρότερη παρασιτική επαγωγή.Αν εισαι Αθηνά δες στα

Βασιλειάδης - stokostos.gr
markidis electronics
φανος ηλεκτρονικά

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Petros Electron είπε

Οχι δεν πειράζει θα κάνεις τα pin κοντα με ενα πενσακι πλακε κατι σαν Ω φαντάσου. Ο λόγος ειναι οτι θέλουμε να έχουμε μικρότερη παρασιτική επαγωγή.Αν εισαι Αθηνά δες στα

Βασιλειάδης - stokostos.gr
markidis electronics
φανος ηλεκτρονικά

Κοντά του μένω φίλε μου. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...