Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο σύστημα της υπογραφής μου θα ήθελα να κάνω κάποιες μικρές παρεμβάσεις αναβάθμισης.

Προσανατολίζομαι σε αλλαγή GPU με μία Asus TUF RTX 4080 και επιπλέον 16 gb RAM.

Το PC χρησιμοποιείται για gaming (FPS κατά κύριο λόγο) κατά 70% και video editing κατά 30%.

Χρειάζομαι επιπλέον RAM λόγω αλλαγής GPU ή είμαι εντάξει αν παραμείνω με το υπάρχον σετ;

Η συγκεκριμένη υλοποίηση της 4080 είναι αξιόπιστη; Υπάρχει πιθανότητα να έχουμε θέμα με το τροφοδοτικό;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Zus είπε

Στο σύστημα της υπογραφής μου θα ήθελα να κάνω κάποιες μικρές παρεμβάσεις αναβάθμισης.

Προσανατολίζομαι σε αλλαγή GPU με μία Asus TUF RTX 4080 και επιπλέον 16 gb RAM.

Το PC χρησιμοποιείται για gaming (FPS κατά κύριο λόγο) κατά 70% και video editing κατά 30%.

Χρειάζομαι επιπλέον RAM λόγω αλλαγής GPU ή είμαι εντάξει αν παραμείνω με το υπάρχον σετ;

Η συγκεκριμένη υλοποίηση της 4080 είναι αξιόπιστη; Υπάρχει πιθανότητα να έχουμε θέμα με το τροφοδοτικό;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Μια χαρά τα σκέφτεσαι, ποιο τροφοδοτικό έχεις ? 

• Thanks 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα.
Απο αποψη watt θα εισαι μια χαρα ΑΛΛΑ απο αποψη συνδεσεις GPU και τροφοδοτικου ισως να εχεις θεμα. Νομιζω το power connector στην GPU θα ειναι καπως ετσι
image.png.043680191026211f9465d8e9849341a5.png
Και θα πρεπει και τροφοδοτικο να εχει και το αναλογο connector
image.png.559688f7f7aa523826e9d7ad01853ab0.png
Και απο φωτογραφιες που βλεπω δεν το εχει. Στην σελιδα της MSI λεει μονο για RTX™ 30/20 Series.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχει ανταπτορα μέσα η κάρτα ,θα κάνει τη δουλειά του.Απλα δεν είναι ιδιαίτερα ευκαμπτος k δημιουργει extra καλωδιομανι.Καποιες εταιρίες είχαν βγάλει ξεχωριστό καλώδιο (12vhpwr) ,που μπορείς να αγοράσεις,αλλά δεν βλέπω κάτι για το msi.

Επεξ/σία από niko13
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...