Dreamwarrior21 Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Καλησπέρα θέλω να μου πείτε ένα κινητό που να έχει καλό φακό και να παίρνει ότι gcam βγαίνει ανεξάρτητος μάρκα.Μεχρι 300-350 euro.
lneam Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 goole pixel καινουργιο ή μεταχειρισμενο 33 λεπτά πριν, Dreamwarrior21 είπε Καλησπέρα θέλω να μου πείτε ένα κινητό που να έχει καλό φακό θελεις να βλεπεις οταν εχει σκοταδι ?
Dreamwarrior21 Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Θέλω να βγάζει όσο καλύτερα γίνεται το βράδυ Μόλις τώρα, Dreamwarrior21 είπε Θέλω να βγάζει όσο καλύτερα γίνεται το βράδυ Εκτός από pixel
SeNNinhA Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, Dreamwarrior21 είπε Καλησπέρα θέλω να μου πείτε ένα κινητό που να έχει καλό φακό και να παίρνει ότι gcam βγαίνει ανεξάρτητος μάρκα.Μεχρι 300-350 euro. Ή gcam είναι απλά ένα λογισμικό επεξεργασίας φωτογραφίας. Για να λειτουργήσει σωστά πρέπει να ταιριάζει στα δεδομένα του φακού και του αισθητήρα σου ώστε ο αλγόριθμος επεξεργασιας να βελτιστοποιησει το αποτέλεσμα. Οποτε μην περιμένετε θαύματα από μια gcam. Γενικα η χρήση της πια περιορίζεται σε μικρομεσαίας κατηγορίας κινητά με όχι τόσο καλές κάμερες και λογισμικά για βελτίωση κάποιων χαρακτηριστικών. Στις περισσότερες των περιπτωσεων θέλει δοκιμές για να βρεις πια έκδοση ταιριάζει και επίσης τα αποτελέσματα της gcam βελτιώνουν μόνο κάποιες περιπτώσεις φωτιστικών καταστάσεων και όχι όλες τις φώτο σας. Σε αρκετές περιπτώσεις η μαμά φώτο είναι καλύτερες. Τα κινητά με καλούς φακούς και αισθητηρες είναι κατά βάση ακριβά. Στα 300-350 ευρώ θα βρεις αξιοπρεπείς κάμερες αλλά μην περιμένεις θαύματα ειδικά το βράδυ. Εκεί θα πρέπει να πας σε κόστος 1000ρικου. Δες συγκριτικά καμερών και βαθμολογίες για να καταλήξεις. Για βράδυ το μυστικό είναι σταθερό χέρι (βέλτιστα τρίποδο) εξαιρετικά καθαρό τζαμακι φακού (για να μειώσεις τις αντανακλασεις) και εάν γνωρίζεις από φώτο χειροκίνητες ρυθμίσεις. Εάν το κινητό σου βγάζει σε RAW format αντι για jpg τοτε μπορείς να βγάλεις αρκετά καλό αποτέλεσμα εάν επεξεργαστεις σωστά την φώτο σου με πρόγραμμα επεξεργασίας φώτο. 2
Donalhioy Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 2 ώρες πριν, Dreamwarrior21 είπε Καλησπέρα θέλω να μου πείτε ένα κινητό που να έχει καλό φακό και να παίρνει ότι gcam βγαίνει ανεξάρτητος μάρκα.Μεχρι 300-350 euro. λιγο πολυ ολα τα κινητα σε αυτο το ευρος εχουν την ιδια καμερα, την sony IMX766 "οπως το xiaomi 13 lite-gt2 pro-oneplus 10T-oppo find x5 pro και xiaomi 12" υπαρχει και η λιγοτερο καλη samsung HM6 "nord ce 3-xiaomi 12T-realme 10 pro+ και realme 9 " αμα παρεις συσκευη του 2023 στα ~350 λογικα θα εχει την IMX766 οποτε οσο και να ψαχνεις στα ιδια θα εισαι 1
Fotia Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Eιναι ανάλογα το μοντέλο και την αγορά που απευθυνεται .Αισθητήρες Omnivision και παραλλαγές σε Samsung βάζουν συνήθως στις μικρότερες κατηγορίες ,παρά Sony . Οι αισθητήρες αυτοί δεν ειναι απαραίτητα κακοί ,αλλα λίγα λογισμικά στα κινητά αυτά ,δεν έχουν θέμα με τις νυκτερινές λήψεις . Εκει βοηθά η Gcam ,αλλα θέλει ψάξιμο να βρεις την κατάλληλη .Δεν ειναι απαραίτητο όμως η κάθε τελευταία Gcam να είναι καλύτερη ή να κάνει για όλα τα κινητά . Στις ακριβότερες κατηγορίες κινητών ,μπορεί να έχουν καλύτερους αισθητήρες και λογισμικό ,και το αποτέλεσμα να είναι καλυτερο ,αλλα αντίστροφα εδώ Gcam πιο δύσκολα θα βρείς να δουλεύει σωστά ,παιζουν διόφορα κλειδώματα ,οπότε αν δεν σου αρέσουν οι φωτό που βγαζει έχεις θέμα για τα χρήματα που έδωσες για το κινητό... 1
GATE123 Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 7 ώρες πριν, Dreamwarrior21 είπε Καλησπέρα θέλω να μου πείτε ένα κινητό που να έχει καλό φακό και να παίρνει ότι gcam βγαίνει ανεξάρτητος μάρκα.Μεχρι 300-350 euro. Η Gcam συνήθως μπαίνει σε επεξεργαστή Snapdragon. Σε οτι Gcam βγαίνει αυτό δεν παίζει διότι η κάθε Gcam βγαίνει ανάλογα σε κάθε μοντέλο. Άρα δεν μπορείς ας πούμε να βάλεις μια Gcam σε ένα Samsung που έχει βγει για Realme. 1
Dreamwarrior21 Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Ακόμα δεν μου έχετε πει κάποιο μοντέλο που να μπορώ να πειραματιστω με όλες τις gcam που βγαίνουν.Παντως ευχαριστώ για τις απαντήσεις!!
greekfragma Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 1 minute ago, Dreamwarrior21 said: Ακόμα δεν μου έχετε πει κάποιο μοντέλο που να μπορώ να πειραματιστω με όλες τις gcam που βγαίνουν.Παντως ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! δεν υπάρχει μοντέλο για ΟΛΕΣ τις gcam. κάποιες δουλεύουν κάποιες όχι. 1
Dreamwarrior21 Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 25 λεπτά πριν, greekfragma είπε δεν υπάρχει μοντέλο για ΟΛΕΣ τις gcam. κάποιες δουλεύουν κάποιες όχι. Κάποιο μοντέλο που να παίρνει χωρίς πρόβλημα όσο ποιο πολλές γίνεται;
greekfragma Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 1 minute ago, Dreamwarrior21 said: Κάποιο μοντέλο που να παίρνει χωρίς πρόβλημα όσο ποιο πολλές γίνεται; Poco X3 NFC 1
Waiss Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Το θέμα δεν είναι απλά να βρεις συσκευή που θα δέχεται Gcam. Το θέμα είναι να μπορείς να την σετάρεις κιόλας. Το ότι απλά θα κάνεις install μία Gcam έκδοση η πολλές, δεν σημαίνει ότι θα σου δώσει αυτομάτως και τα καλύτερα αποτελέσματα. 2
life is music Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 21 λεπτά πριν, Waiss είπε Το θέμα δεν είναι απλά να βρεις συσκευή που θα δέχεται Gcam. Το θέμα είναι να μπορείς να την σετάρεις κιόλας. Το ότι απλά θα κάνεις install μία Gcam έκδοση η πολλές, δεν σημαίνει ότι θα σου δώσει αυτομάτως και τα καλύτερα αποτελέσματα. τι να σεταρεις την gcam ...η gcam νομιζω ειναι plug and play ....ενεργοποιεις το hdr + ..βρίσκεις μετα σημειο που δεν εχει αρκετο φως και απλα μετα τραβας
greekfragma Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 1 minute ago, life is music said: τι να σεταρεις την gcam ...η gcam νομιζω ειναι plug and play ....ενεργοποιεις το hdr + ..βρίσκεις μετα σημειο που δεν εχει αρκετο φως και απλα μετα τραβας θέλει και η gcam σετάρισμα με τα κατάλληλα αρχεία xml για το κάθε μοντέλο κινητού για να δουλέψει σωστά.
life is music Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 1 λεπτό πριν, greekfragma είπε θέλει και η gcam σετάρισμα με τα κατάλληλα αρχεία xml για το κάθε μοντέλο κινητού για να δουλέψει σωστά. και τι κανουν τα συγκεκριμενα αρχεια xml ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα