Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,

Ψάχνω ένα κινητό με μεγάλα πλήκτρα, όχι με οθόνη αφής, για ηλικιωμένα άτομα. Έχει στην αγορά κάποια όμως διαβάζω άσχημες κριτικές. Με ενδιαφέρει να μπορεί να αλλάξει η μπαταρία όταν θα πέσει η διάρκεια της και αν είναι δυνατόν να έχει προρυθμισμενα πληκτρα για συγκεκριμένες κλήσεις.

Τι έχετε δοκιμάσει και σας άρεσε; Σε χρήματα ψάχνω το Value For Money

Δημοσ.

Παιδιά προς εκείνο το budget προσανατολίζομαι και εγώ..

Ευχαριστώ πολύ όλους τους φίλους για τη συμμετοχή τους στο θέμα

• Λύση
Δημοσ.

Εγω θα πήγαινα σε αυτο:

https://www.clevermarket.gr/proionta/asfaleia-kai-epivlepsi-chorou/syskeves-epivlepsis-sos-gia-ilikiomenous-paidia/kinito-tilefono-gia-ilikiomenous-me-elliniko-menou-megala-pliktra-koumpi-sos-amesi-eidopoiisi-se-5-arithmous-katallilo-kai-gia-akoustika-varikoias_107710/?skuId=107711&affid=5&ref=bestprice.gr

Με πλήκτρο έκτακτης ανάγκης αλλά και speed dial στα πλήκτρα 2-9 κάτι εξαιρετικά χρήσιμο σε ηλικιωμένους.

Clam shell και μεγάλη οθόνη.

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, SeNNinhA είπε

Εγω θα πήγαινα σε αυτο:

https://www.clevermarket.gr/proionta/asfaleia-kai-epivlepsi-chorou/syskeves-epivlepsis-sos-gia-ilikiomenous-paidia/kinito-tilefono-gia-ilikiomenous-me-elliniko-menou-megala-pliktra-koumpi-sos-amesi-eidopoiisi-se-5-arithmous-katallilo-kai-gia-akoustika-varikoias_107710/?skuId=107711&affid=5&ref=bestprice.gr

Με πλήκτρο έκτακτης ανάγκης αλλά και speed dial στα πλήκτρα 2-9 κάτι εξαιρετικά χρήσιμο σε ηλικιωμένους.

Clam shell και μεγάλη οθόνη.

πληκτρο sos και speed dial οπως και φακο εχει και το αλκατελ και ειναι επωνυμο τηλεφωνο. ενα ακομα πλεονεκτημα ειναι οτι δεν εχει καθολου ιντερνετ, μονο κλησεις κ σμσ, αρα δεν υπαρχει ρισμο για ανεπιθυμητες χρεωσεις

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, pp6210 είπε

πληκτρο sos και speed dial οπως και φακο εχει και το αλκατελ και ειναι επωνυμο τηλεφωνο. ενα ακομα πλεονεκτημα ειναι οτι δεν εχει καθολου ιντερνετ, μονο κλησεις κ σμσ, αρα δεν υπαρχει ρισμο για ανεπιθυμητες χρεωσεις

Δεν θα πω όχι. Όπως είπα το έχει ο πατέρας μου. Βέβαια η οθόνη του δεν μου αρέσει αλλά είναι μια χαρά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...