Alchemist` Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, άλλαξα πριν λίγο Router. Ενώ όλες οι συσκευές μου (λαπτοπ, κινητά κλπ) συνδέονται κανονικά στο ασύρματο δίκτυο, ο σταθερός υπολογιστής δεν εντοπίζει το συγκεκριμένο δίκτυο ώστε να συνδεθώ (ενώ εντοπίζει κανονικότατα άλλα ασύρματα δίκτυα) .... Τι μπορώ να κάνω? Ευχαριστώ. Μέχρι στιγμής: - Απενεργοποίησα το band steering - Έβαλα το δίκτυο να εκπέμπει μόνο σε 2,4ghz - Άλλαξα SSID - Έβαλα τα τελευταιά drivers για την κάρτα (Win10x64, adapter: ASUS PCE-N15 pci-e) - Ενεργοποίσα/απενεργοποίησα το WLAN autoconfig service - Έκανα επανεκκίνηση Επεξ/σία 19 Απριλίου 2023 από Alchemist` Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Papakitou Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Τι σύστημα wpa έχει το password? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alchemist` Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 7 ώρες πριν, Papakitou είπε Τι σύστημα wpa έχει το password? wpa2 - το ίδιο είχε και το προηγούμενο ρούτερ και δεν υπήρχε κάποιο πρόβλημα στον εντοπισμό του δικτύου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Papakitou Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 5 ώρες πριν, Alchemist` είπε wpa2 - το ίδιο είχε και το προηγούμενο ρούτερ και δεν υπήρχε κάποιο πρόβλημα στον εντοπισμό του δικτύου Πολυ περιεργο.. Μηπως στο channel width εχεις 40mhz? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alchemist` Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 18 ώρες πριν, Papakitou είπε Πολυ περιεργο.. Μηπως στο channel width εχεις 40mhz? Είναι ρυθμισμένο στο 20-40mhz. Την ίδια ρύθμιση βλέπω έχει και η κάρτα pci-e από τις ιδιότητες στο device manager... Δεν ξέρω τι άλλο πια να δοκιμάσω.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alchemist` Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Λοιπόν, νομίζω ότι κάτι εντόπισα... Έβαλα άλλη κάρτα δικτύου USB και μου εντόπισε το δίκτυο κανονικά και συνδέθηκα αμέσως. Η αρχική κάρτα pci-e εξακολουθεί να μην εντοπίζει καθόλου το δίκτυο παρά το ότι είμαι ήδη συνδεδεμένος σε αυτό από τα windows. Από περιέργεια έκανα εγκατάσταση το INSSIDER για να δω τι βλέπουν οι 2 κάρτες. Η κάρτα USB μου εντοπίζει το δίκτυο αλλά στο πρωτόκολλο 802.11 ενώ σε όλα τα υπόλοιπα δίκτυα μου εμφανίζει την έκδοση (π.χ. "n") στο συγκεκριμένο μου το εμφανίζει ως unknown. Φαντάζομαι ότι από εκεί πηγάζει και το πρόβλημα. Τι μπορεί να φταίει για αυτό? Μπορώ να ρυθμίσω κάτι στο ρουτερ ή στο pc μου για να διορθωθεί το όλο θέμα? ευχαριστώ και πάλι Επεξ/σία 21 Απριλίου 2023 από Alchemist` Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Papakitou Δημοσ. 22 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2023 Τώρα σε εδώ πρήξει με τις ιδέες μου αλλά υπάρχει μια περίπτωση η pci e κάρτα να μην βλέπει το n. Δες απο το router αν λέει mixed ή τίποτα τέτοιο, και δοκίμασε να το βάλεις b Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα