Προς το περιεχόμενο

Το πρόγραμμα του Netflix με διαφημίσεις αποκτά καλύτερη ανάλυση χωρίς επιπλέον κόστος

nchatz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

8 λεπτά πριν, troi.g είπε

Πάντως πόσο μπροστά είναι η ελληνική τηλεόραση; Το Netflix το έκαναν ίδιο με το ertflix, και συνδρομητικό, και διαφημίσεις. Παραδίδουμε μαθήματα...

Πιάσε τον λογαριασμό ρεύματος και θα δεις ότι μια χαρά συνδρομητικό είναι και το ertflix !

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

7 ώρες πριν, manolis940 είπε

Πιάσε τον λογαριασμό ρεύματος και θα δεις ότι μια χαρά συνδρομητικό είναι και το ertflix !

Το γνωρίζω, γι αυτό έγραψα ότι το έκαναν ίδιο, αφού το ertflix είναι συνδρομητικό μέσω της ΔΕΗ, και έχει και διαφημίσεις κανονικά. 😉

1 ώρα πριν, troi.g είπε

Το γνωρίζω, γι αυτό έγραψα ότι το έκαναν ίδιο, αφού το ertflix είναι συνδρομητικό μέσω της ΔΕΗ, και έχει και διαφημίσεις κανονικά. 😉

Έχει διαφημίσεις το ertflix ? Εμένα γιατί δεν μου πετάει ; Μήπως εννοείς τα ΕΡΤ κανάλια ;

Στις 19/4/2023 στις 9:52 ΜΜ, RadioDayz είπε

Και ένα σωρό άλλα ακόμη…HD Και με ελληνικούς υπότιτλους… Για το Stremio δεν θα ξαναπώ γιατί έχω γίνει γραφικός πλέον

15 ώρες πριν, safridia είπε

Ο κοσμος προχωραει και θα προχωρησει ειτε με εσενα (η και εμενα) ειτε οχι.
Δεν υπαρχει κοινη λογικη, ειναι παραδοχες που τις καναμε γιατι καποτε ετσι εξυπηρετουσε καλυτερα την τοτε κοινωνια, σημερα εξυπηρετει κατι αλλο

Συμφωνώ σε γενικές γραμμές με τα όσα λες. Δυστυχώς όμως, το τι ορίζει η βιολογία υπαγορεύει και το τι είναι κοινή λογική. Η τουλάχιστον, θα έπρεπε να υπαγορεύει. Θα σταθώ στο "σήμερα εξυπηρετεί κάτι άλλο" και θα συμφωνήσω. Εξυπηρετεί πολιτικά και μη συμφέροντα και όχι την κοινή λογική και την εξέλιξη του κόσμου.

13 ώρες πριν, manolis940 είπε

Έχει διαφημίσεις το ertflix ? Εμένα γιατί δεν μου πετάει ; Μήπως εννοείς τα ΕΡΤ κανάλια ;

Εννοώ την ΕΡΤ γενικά, αφού σε αυτήν ανήκει.

• Like 1

Ωπ, τι έχουμε εδώ; Ό,τι να'ναι και μέλισσες; Αγαπώ woke witcher, κίναιδους Σπαρτιάτες και πολύχρωμη Κλεοπάτρα.
Ευχαριστώ netflix, φέρε και εδώ να δίνω λεφτά για να βλέπω διαφημίσεις. Βάλε και 3η και 4η ταυτόχρονη οθόνη, τι σε νοιάζει, πιο πολλές διαφημίσεις θα είναι αυτό, αφού από εκεί βγάζεις τα λεφτά πλέον, no? Όλα εγώ πχια. Βάλε και 4Κ, αλλά μόνο στις διαφημίσεις, έτσι για να λιγουρεύονται τα γατάκια και να κάνουν αναβάθμιση. Στείλε pm να σου πω λογαριασμό για το check μου. 
Now where is that hat?

Στις 21/4/2023 στις 10:12 ΠΜ, kostasfalcon είπε

Και ένα σωρό άλλα ακόμη…HD Και με ελληνικούς υπότιτλους… Για το Stremio δεν θα ξαναπώ γιατί έχω γίνει γραφικός πλέον

Σωρο? αλλα? πμ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...