Προς το περιεχόμενο

Το πρόγραμμα του Netflix με διαφημίσεις αποκτά καλύτερη ανάλυση χωρίς επιπλέον κόστος

nchatz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Amazon Prime τα καλυτερα 0.39€-0,41€ που πληρωνω καθε μηνα ! 
Εχω δει SuperNatural , Dr. House , The Mentalist , και αλλα ...
netflix ακομη μου τρως 13,99 τον μηνα αλλα δεν σε βλεπω καλα :P

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

2 ώρες πριν, polaki είπε

Εδώ την Τροία και είχαν κάνει τον Αχιλλέα και το Δία να είναι μαύρος.. Δεν ξέρω (και δεν με ενδιαφέρει) αν ήταν παραγωγή Netflix ή όχι, εγώ στο Netflix πάντως το είδα, μισό επεισόδιο και το έκλεισα γελώντας με τα χάλια τους, ξεφτίλα. 

Από εκεί και πέρα ο καθένας κρίνει με βάση τα πιστεύω του και υποστηρίζει ( = παρακολουθεί) τις σειρές αυτές ή όχι. 

Προσωπικά, απέχω από οτιδήποτε δε συμφωνώ. Ο καθένας ας προμοτάρει την ατζέντα του όσο θέλει, έχουμε και εμείς την επιλογή να το τρώμε αμάσητο ή όχι. 

Κάνα Κορεάτη ή Ινδό δε βλέπω βέβαια να προμοτάρουν για Δία, γιατί άραγε.. Μάλλον δε θα βρήκαν φαίνεται τον κατάλληλο Νεπαλέζο να πάρει το ρόλο του Οδυσσέα. 

ΟΥΣΤ.

image.png.3014140eaca110414bce6f6943d82344.png

Ωραίο, και με δυνατοτητα download βλέπω! Thanks for the share!

Έχω ακόμα 2 μήνες κανονική συνδρομή netflix, για τα ελάχιστα που αξίζουν το link σου μπήκε στα favorites, ωραίος!!!

Η παραγωγή αυτής της μλκς ήταν BBC..

• Like 2

Συνεχια διαβαζω αναφορες για woke με αρνητικη χροια, δεν περιμενα το insomnia να εχει μαζεμενους τοσους δεξιους που θεωρουν οτι οι μειονοτητες πρεπει να καταπιεζονται.

To netflix ειναι απαραδεκτο, εκανε τον κυκλο του, για 3,5 ευρω το αφηνω να βλεπουν τα παιδια τις τζαπανιλες τους και εγω κανα rick and morty/hoops, μολις ερθει η βλακεια για συγχρονισμο χαιρετω

• Like 2
  • Thanks 1
  • Confused 2
  • Sad 3

10 ώρες πριν, polaki είπε

Έχω ακόμα 2 μήνες κανονική συνδρομή netflix, για τα ελάχιστα που αξίζουν το link σου μπήκε στα favorites, ωραίος!!!

Μα η συνδρομή είναι μηνιαία!

16 λεπτά πριν, apos είπε

Μα η συνδρομή είναι μηνιαία!

Τη μοιράζομαι με άλλους 3 οπότε προπληρώνουμε τον ιδιοκτήτη του account για μερικούς μήνες για να μην ψαχνόμαστε με 4€ κάθε μήνα. 

2 ώρες πριν, safridia είπε

Συνεχια διαβαζω αναφορες για woke με αρνητικη χροια, δεν περιμενα το insomnia να εχει μαζεμενους τοσους δεξιους που θεωρουν οτι οι μειονοτητες πρεπει να καταπιεζονται. 

Αγορίνα ο Αχιλλέας όπως και όλη η ελληνική φυλή εξάλλου ήταν λευκός. Ούτε μαύρος, ούτε Κορεάτης ούτε Αζτέκος. Το τί ήταν η Κλεοπάτρα επίσης σε αφήνω να το ψάξεις εσύ αν σε ενδιαφέρει. Αν όχι, και η κλεοπατρα του Netflix προφανώς θα σε καλύψει. 

Οκ μέχρι εδώ; Για τα υπόλοιπα, αν εσένα σου αρέσει ή δεν σε χαλάει να βλέπεις παραποίηση της ιστορίας, είτε της πραγματικής είτε της ιστορίας βιβλίων δεκαετιών όπως Lord of the Rings ή Witcher, δικαίωμα σου.

Δικαιωμα μου και εμένα να επιλέγω να μην βλέπω οτιδήποτε.

Στο επόμενο The last dance ας κάνουν τον Michael Jordan Ιάπωνα να γελάσουμε.

• Like 4
  • Thanks 2

2 ώρες πριν, safridia είπε

To netflix ειναι απαραδεκτο, εκανε τον κυκλο του, για 3,5 ευρω το αφηνω να βλεπουν τα παιδια τις τζαπανιλες τους και εγω κανα rick and morty/hoops, μολις ερθει η βλακεια για συγχρονισμο χαιρετω

Καλημέρα. Δεν γίνετε να κάνεις ντοκιμαντέρ για την Κλεοπάτρα, τα οποία ντοκιμαντέρ βασίζονται σε καταγεγραμμένα γεγονότα, και να την παρουσιάζεις έγχρωμη. Όλος ο κόσμος γνωρίζει την καταγωγή της και αυτοί απλώς προσπαθούν να προωθήσουν την δική τους ατζέντα. Ακόμα και να είχε καταγωγή από την Αίγυπτο, θα ήταν μελαμψή απλώς. Μέχρι και οι Αιγύπτιοι βγήκαν και κράξανε.

• Like 3

Με τις υπηρεσίες streaming οι ταινίες και οι σειρές έχουν γίνει προϊόν μαζικής παραγωγής. Και εννοώ υπερβολικά μαζικής παραγωγής. Για να επιβιώσουν αυτές οι υπηρεσίες πρέπει να παράγουν αδιάκοπα ταινίες/σειρές. Και έτσι προκύπτουν παραγωγές πατάτες! Επίσης με το μάρκετινγκ,για να τραβήξουν πελατεία,μας έχουν κάνει και εμάς μαζικότερους καταναλωτές τέτοιων προϊόντων. Βλέπουμε παραπάνω από παλιότερα γιατί τα έχουμε στο πιάτο μας,εύκολα. Έτσι προκύπτει καμιά φορά και το άλλο φαινόμενο: Να έχει μαζέψει μια ταινία/σειρά καλές κριτικές και να μη μας κάνει εντύπωση γιατί απλά έχουμε "μπουχτήσει". Λίγη αποστασιοποίηση χρειάζεται. Μια μικρή παύση. Παρακολουθείστε απλή τηλεόραση. Και κάντε την θέαση μιας ταινίας ξεχωριστή περίσταση. Ποπ-κορν,κόλα,πίτσα ή και όλα μαζί! Κάποιον φίλο αν είναι διαθέσιμος. Αν υπάρχει η δυνατότητα κάποιο dvd ή blu-ray με extras. Και απολαύστε την. Ή πηγαίνετε σε ένα κινηματογράφο. Αφήστε στην άκρη για κάνα δίμηνο τις συνδρομές. Και δείτε πως θα σας φανεί έτσι η εμπειρία. Νομίζω ότι με την "εύκολη" πρόσβαση κάπου έχουμε χάσει την όρεξη που είχαμε πριν για αυτά. Περίπου κάτι σαν αυτό που έγινε με την έλευση των mp3s. Κάπου χάθηκε η μοναδικότητα της εμπειρίας.

• Like 5
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 minutes ago, prototypegr said:

Καλημέρα. Δεν γίνετε να κάνεις ντοκιμαντέρ για την Κλεοπάτρα, τα οποία ντοκιμαντέρ βασίζονται σε καταγεγραμμένα γεγονότα, και να την παρουσιάζεις έγχρωμη. Όλος ο κόσμος γνωρίζει την καταγωγή της και αυτοί απλώς προσπαθούν να προωθήσουν την δική τους ατζέντα. Ακόμα και να είχε καταγωγή από την Αίγυπτο, θα ήταν μελαμψή απλώς. Μέχρι και οι Αιγύπτιοι βγήκαν και κράξανε.

Για οσους δεν γνωρίζουν και βαριούνται να ψάξουν .Η  Κλεοπάτρα ηταν απόγονος του Πτολεμαίου Α ,του στρατηγού του μεγάλου Αλεξάνδρου .

Επεξ/σία από IKARIWTHS
  • Like 2
  • Thanks 2

1 ώρα πριν, polaki είπε

Τη μοιράζομαι με άλλους 3 οπότε προπληρώνουμε τον ιδιοκτήτη του account για μερικούς μήνες για να μην ψαχνόμαστε με 4€ κάθε μήνα. 

Το φαντάστηκα (κι εγώ το ίδιο κάνω 😛) απλά είπα μην έχω χάσει κάτι

• Like 1

8 λεπτά πριν, IKARIWTHS είπε

Για οσους δεν γνωρίζουν και βαριούνται να ψάξουν .Η  Κλεοπάτρα ηταν απόγονος του Πτολεμαίου Α ,του στρατηγού του μεγάλου Αλεξάνδρου .

Ναι, το γνωρίζω αυτό. Δεν ξέρω αν το έγραψες γιατί πιστεύεις ότι δεν το γνώριζα, ή απλώς με αφορμή το σχόλιό μου.

3 ώρες πριν, safridia είπε

71aye.jpg

• Like 5
  • Thanks 2

10 ώρες πριν, venuets είπε

Amazon Prime τα καλυτερα 0.39€-0,41€ που πληρωνω καθε μηνα ! 
Εχω δει SuperNatural , Dr. House , The Mentalist , και αλλα ...
netflix ακομη μου τρως 13,99 τον μηνα αλλα δεν σε βλεπω καλα :P

Έχουμε φτάσει σε σημείο να διαφημίζουμε ότι είμαστε κλέφτες. Ωραίος.

1 λεπτό πριν, KostasKri είπε

Έχουμε φτάσει σε σημείο να διαφημίζουμε ότι είμαστε κλέφτες. Ωραίος.

Δεν πληρώνει είναι κλέφτης, πληρώνει είναι πάλι κλέφτης.

make-up-your-175de7bcb2.jpg

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...