Προς το περιεχόμενο

Επιτραπέζιες συσκευές και ελληνική υπότιτλοι.

PeLLaRaS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πιστεύω ότι ο λόγος που έχουμε αυτό το (μεγάλο κατ'εμενα) πρόβλημα με την μη υποστηρίξει ελληνικών υπότιτλων στις επιτραπέζιες συσκευές που υποστηρίζουν αναπαραγωγή mpeg-4 (divx xvid) οφείλετε στο ότι εμείς, οι έλληνες χριστές, δεν το ζητήσαμε.

Έτσι εισηγούμαι να συντάξουμε ένα γράμμα, όπου θα ζητούμε σωστή υποστήριξη ελληνικών υπότιτλων και να το στείλουμε σε όλες τις εταιρίες που κατασκευάζουν τέτοια επιτραπέζια.

Λεω να συνεργαστούμε όλα τα ελληνικά φόρουμ που ασχολούμαστε με το θέμα (greek.doom9.gr, insomnia.gr, dvd.stuff.gr και αλλά που μου διαφεύγουν / δεν γνωρίζω) και οι καλοί γνωστές της αγγλικής γλώσσας να συντάξουμε το γράμμα και να φροντίσουμε να το στείλουμε εκεί που πρέπει και όπως πρέπει (με e-mail ή μα ταχυδρομείο; )

Προσωπικά λεω στο γράμμα, αν θα το συντάξουμε, να συμπεριλάβουμε τι πρέπει να προσέξουν (τόνους σε κεφαλαία γράμματα, διαλυτικά στο γιώτα, κεφαλαίο ή πεζό, διαλυτικά και τόνο στο γιώτα, μπλα μπλα) αφού βέβαια το ζητήσουμε ευγενικά. Επίσης να γράψουμε ότι είμαστε διατεθειμένοι να βοηθήσουμε με δήγματα για την υλοποιήσει τις υποστήριξης και τέτοια. Ακόμη να γράψουμε και ποια community είμαστε και ένα αριθμό (υπερβολικό ίσος!) ατόμων που ενδιαφέρονται για να μας δουν ως υποψήφιους αγοραστές!

Παιδία, λεω να μην το αφήσουμε έτσι αλλά να το ζητήσουμε, και επαναλημένα αν χρειαστεί. Δυστυχώς δεν μπορώ να βοηθήσω στην σύνταξη του γράμματος γιατί και τα ελληνικά μου και τα αγγλικά μου είναι για στολίδια, ενώ σε 2 μέρες αποχαιρετώ το διαδίκτυο για αρκετό καιρό και δεν θα μπορέσω να κάνω τίποτα (το λεω επειδή εγώ αρχίζω το topic αυτό και ως συνήθως οποίος το αρχίσει έχει την ευθύνη να το συνεχίσει :oops: ).

Τι λετε; :?

Δημοσ.

Σωστη σκεψη καταρχην Pellara....

Γενικως η εταιριες μας εχουν λιγο "γραμμενους" ως προς υποστηριξη unicode γραμματοσειρων...

Ειμαι διατεθειμενος να αφιερωσω καποιο χρονο για την συνταξη μιας τετοιας επιστολης..(τα Αγγλικα μου βεβαια δε με βοηθανε...αλλα θα εχω την βοηθεια μιας μεταφραστριας)..Εκει που χωλαινω προσωπικα ειναι στα τεχνικα δεδομενα του τι ακριβως θα ζητησουμε...Ισως εδω θα μπορουσε να βοηθησει καποιος αλλος :?:

Προς το παρον για το πολυ γνωστο yamakawa ...καποιος εφτιαξε ενα hacked firmware που υποστηριζει ελληνικη γραμματοσειρα ...

Θα το βρειτε εδω:

http://groups.yahoo.com/group/Yamy365-375/

Για να μπορεσετε να το κατεβασετε πρεπει να γινετε μελη....και βρισκεται στα files-firmware updates

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...