Προς το περιεχόμενο

Samsung SSD 970 EVO Plus 1 TB (MZ-V7S1T0BW) 65.83€ AmazonDE [TEΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, DrFreeman είπε

Με πόνεσες κάπως με τον 1TB SSD που θα μας φαίνεται μικρός…(χρήστης Kingston V300 120GB εδώ και 10 χρόνια). Ναι πρέπει να αλλάξω OS drive κάποια στιγμή… 

Ε... Το παρατράβηξες... Εμένα μου ξέμεινε ένας 128gb και λέω θα το πάω να το βάλω στον πεθερό, θα του κάνω και επίδειξη χρόνος boot πριν και μετά και "ξεπληρώσαμε" το τσίπουρο της χρονιάς. 

Απλώς δεν ήμουν σίγουρος τι μέγεθος σκληρού είχε και πόσο γεμάτος ήταν. Τελικά μαντέψτε.. ο πεθερός μου είχε ήδη ssd 128. Δεν είχε το pc που ήξερα και είχα βάλει και εγώ το χεράκι μου. Αγόρασε ένα κουτί από ένα local μαγαζί και είχε μέσα και SSD. 

Επεξ/σία από akisgd
  • Like 1
  • Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 hours ago, akisgd said:

Ε... Το παρατράβηξες... Εμένα μου ξέμεινε ένας 128gb και λέω θα το πάω να το βάλω στον πεθερό, θα του κάνω και επίδειξη χρόνος boot πριν και μετά και "ξεπληρώσαμε" το τσίπουρο της χρονιάς. 

Απλώς δεν ήμουν σίγουρος τι μέγεθος σκληρού είχε και πόσο γεμάτος ήταν. Τελικά μαντέψτε.. ο πεθερός μου είχε ήδη ssd 128. Δεν είχε το pc που ήξερα και είχα βάλει και εγώ το χεράκι μου. Αγόρασε ένα κουτί από ένα local μαγαζί και είχε μέσα και SSD. 

Δεν μπήκα στον κόπο για αλλαγή καθώς δεν είχα θέματα και διάβαζα παντού πως διαφορές σε καθημερινή χρήση δεν υφίστανται. Ωστόσο πριν λίγες μέρες διαπίστωσα πως ο χώρος έχει μειωθεί επικίνδυνα, αν και ο δίσκος φαίνεται ακόμη good με υγεία 79% (σύμφωνα με crystal disk info και hd sentinel). 

Πλέον οι περισσότεροι έχουν έναν ssd, έστω 120άρη. Αυτόν τον αγόρασα 80€ το 2013 (όταν τα top μοντέλα ήταν της Intel και της Corsair).

Επεξ/σία από DrFreeman
typos
  • Like 1
Δημοσ.

παιδιά καλησπέρα  έκανα και εγώ μια παραγγελία , 

έχω πάρα πολύ καιρό να ψωνίσω από amazon , είδα ότι ακόμα δεν μου έχει τραβήξει τα χρήματα.
Γίνεται αργότερα αυτό?

Σας ευχαριστώ.

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, modechristo_13 είπε

παιδιά καλησπέρα  έκανα και εγώ μια παραγγελία , 

έχω πάρα πολύ καιρό να ψωνίσω από amazon , είδα ότι ακόμα δεν μου έχει τραβήξει τα χρήματα.
Γίνεται αργότερα αυτό?

Σας ευχαριστώ.

Εμένα χθες έκανε κάπου 10 λεπτά να τα τραβήξει.

Δημοσ.
Στις 20/4/2023 στις 3:04 ΜΜ, modechristo_13 είπε

εχεις δίκιο τα τράβηξε λίγο αργότερα.

Γενικά να ξέρεις και για το μέλλον, το Amazon θα τραβήξει λεφτά από την κάρτα όταν είναι έτοιμο το προϊόν για αποστολή.

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, bill_viper είπε

Γενικά να ξέρεις και για το μέλλον, το Amazon θα τραβήξει λεφτά από την κάρτα όταν είναι έτοιμο το προϊόν για αποστολή.

ευχαριστώ για την πληροφορία.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, pilotalex είπε

Πως τσεκάρουμε τί controller έχει ;

Αν δε κάνω λάθος κάτι είχαν πει τα παιδιά εδώ να τσεκάρουμε ημερομηνία κατασκευής... τους καινούργιους τους φτιάχνουν με κατώτερα υλικά..

Δημοσ.
1 ώρα πριν, pilotalex είπε

Αν δεις και το video που έστειλα link λίγα μηνύματα πιο πίσω... Φαίνεται και από την συσκευασία καθετή-οριζόντια και από την φωτογραφία του controller που στην μια περίπτωση (παλιός) γράφει τα στοιχεία του ενώ στον καινούργιο τα έσβησαν και είναι κενά... 

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ακόμη και με την αλλαγή στο hardware (controller + nand) , εξακολουθεί να είναι γρήγορος και στα 65 ευρώ με τα μεταφορικά, ήταν καλή τιμή. Θα μπει ως 2ος με τον 980 1ΤΒ να παραμένει για το  OS. Για παιχνίδια και VMs προορίζεται, κυρίως, και δευτερευόντος ό,τι άλλο χρειαστεί.

Επεξ/σία από duffyduck
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, pilotalex είπε

Πραγματικά τώρα εάν έχει άλλο controller θα τον στείλετε πίσω?

Πόσοι από εσάς δουλεύουν τόσο στο όριο για να καταλάβουν πραγματική διαφορά σε απόδοση?

Ένας αξιόλογος SSD είναι σε καλή τιμή.

Εάν ψάχνουμε την top απόδοση υποθέτω ότι πρέπει να τα χώσουμε χοντρά.

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...