Προς το περιεχόμενο

Samsung SSD 970 EVO Plus 1 TB (MZ-V7S1T0BW) 65.83€ AmazonDE [TEΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τον έχω στο build μου, πολύ γρήγορος και αξιόπιστος δίσκος, απλώς προσοχή, είναι pcie 3.0, οπότε εάν υποστήριζει pcie 4.0 η μητρική σας συμφέρει παραπάνω ο kc3000 (στο σκρουτζ παίζει 77 ευρώ + μεταφορικά).

• Like 5
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, DocDenver είπε

Τον έχω στο build μου, πολύ γρήγορος και αξιόπιστος δίσκος, απλώς προσοχή, είναι pcie 3.0, οπότε εάν υποστήριζει pcie 4.0 η μητρική σας συμφέρει παραπάνω ο kc3000 (στο σκρουτζ παίζει 77 ευρώ + μεταφορικά).

Σωστοτατη επισήμανση.τον kc3000 τον πήρα για το ps5 και φυσάει ,φαντάζομαι στα δικά σας τα build θα οργωνει

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πολύ καλή προσφορά για έναν καταξιωμένο ssd. 

Τον πήρα μια και καλύτερο για pci 3.0 που είναι η μητρική μου, σε αυτήν την τιμή δύσκολα να βρω...

Ευχαριστούμε... 

Επεξ/σία από akisgd
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι τιμές των SSD (είτε SATA είτε NVMe) έχουν πάρει τον τρελό κατήφορο.

Σε καθημερινή χρήση, κυρίως μετά τις αυθαιρεσίες της Samsung, παίζει να είναι και καλύτερες περιπτώσεις ο 980 που αναφέρθηκε και βέβαια ο καλός SN570. Ο SN570 είναι και πολύ φθηνότερος ωστόσο.

Οι εποχές "970 EVO/Plus είναι ο απόλυτος NVMe" έχουν περάσει προ πολλού.

36 λεπτά πριν, DownUNDERground είπε

Παίζεται το αν αξίζει τα παραπάνω ευρώ. Είναι και DRAM-less.

Και τι έγινε; Είναι χειρότερος επειδή είναι DRAMless;

Γνώμη μου καλύτερα 980 ή SN570.

Επεξ/σία από kkatzos
  • Like 2
Δημοσ.

σχετικα με την πιθανη προταση για αγορα που εκανα του 980 εβαλα στην ζυγαρια πως
- ειναι απο την Ελλαδα για λογους εγγυησης
- η χωρητικοτητα και τιμη ειναι ιδιες
- σχετικα με την παραδοση 4-7 μερες, θελω να πιστευω πως ολοι μας εχουμε αυτο το περιθωριο χρονου
- ακομα και για καποιους entusiast καταναλωτες αυτες οι τεχνικες διαφορες στις επιδοσεις δεν ειναι τραγικα απαραδεκτες
και για το τελος να πω, ηταν μια προσωπικη αποψη

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Spoiler

σχετικα με την πιθανη προταση για αγορα που εκανα του 980 εβαλα στην ζυγαρια πως

- σχετικα με την παραδοση 4-7 μερες, θελω να πιστευω πως ολοι μας εχουμε αυτο το περιθωριο χρονου

- ακομα και για καποιους entusiast καταναλωτες αυτες οι τεχνικες διαφορες στις επιδοσεις δεν ειναι τραγικα απαραδεκτες

Η εγγύηση της amazon,έναντι του χ-ψ σκρουτζομαγαζου δεν νομίζω ότι είναι θέμα συζήτησης,ξέρουμε τι να επιλέξουμε.στην τελική αν δεν αρέσει σε κάποιον ,τον επιστρέφει και ζητάει refund.

Επεξ/σία από Rattlehead
  • Like 5
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, kkatzos είπε

Και τι έγινε; Είναι χειρότερος επειδή είναι DRAMless;

Εγώ δεν είμαι απόλυτος, ένα στοιχείο ανέφερα που μπορεί και να τον κάνει χειρότερο. Ούτε είναι αναγκαστικά καλύτερος όμως ο απλός 980 επειδή είναι νεότερος.

Από την άλλη πάλι, ιστοσελίδες που αναφέρθηκαν παραπάνω βγάζουν όντως καλύτερο τον 970 evo.

12 λεπτά πριν, lneam είπε

Χρήσιμες είναι οι αντιπροτάσεις και καλώς την έκανες (αν το γκουγκλάρεις άλλωστε, το "970 evo ή 980" είναι ένα ερώτημα που έχει συζητηθεί πολύ). Το ίδιο ισχύει όμως και για τις απαντήσεις σε αυτές. Έτσι εμβαθύνουμε περισσότερο.

By the way το: "εγγύηση Amazon vs εγγύηση από skroutzομαγαζάκι" είναι άσος από τα αποδυτήρια.

Επεξ/σία από DownUNDERground
  • Like 8
Δημοσ.
1 ώρα πριν, kkatzos είπε

Θεωρητικά στα benchmark αλλά και όσον αφορά το θέμα εγγύησης που αναφέρθηκε, δεν νομίζω και οι δύο να είναι καλύτεροι. 

Τώρα όσον αφορά στην πράξη και στην καθημερινή λειτουργία - αίσθηση θα το τεστάρω προσωπικά γιατί τυγχάνει να είμαι κάτοχος ενός sn570 1tb που θα πάρει λογικά την θέση του δευτερεύοντος αφού ο 970 θα γίνει ο βασικός. 

Δημοσ.

Εγώ έχω βασικό τον kc3000 και με ψήνει άγρια να πάρω τον 970 για μία θύρα pcie 3.0 που έχω άδεια και να τον έχω μόνο για Games. Έψαχνα για 2tb αλλά είναι πολύ καλή η τιμή...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...