SabotazNic Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 52 λεπτά πριν, RacingCultureGR είπε και φαίνονται ΜΟΝΟ όταν είναι κλειστή 2 λεπτά πριν, RacingCultureGR είπε πάμε για άλλη τηλεόραση δηλαδή.. Αστα αυτα, δικαιολογιες για να αγορασεις μεγαλυτερη/oled ακουγονται Επεξ/σία 19 Απριλίου 2023 από SabotazNic 1
RacingCultureGR Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Αστα αυτα, δικαιολογιες για να αγορασεις μεγαλυτερη/oled ακουγονται Χαχαχαχαχα καλα θα ταν αλλα θα μου τη φέρει στο κεφάλι η κοπελιά, εχθές πήρα αλλη μια 55 για το υπνοδωμάτιο και της φάνηκε μεγάλη! Επεξ/σία 19 Απριλίου 2023 από RacingCultureGR
RacingCultureGR Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 *****Ψάχνοντας τελικά κάτι βρήκα νομίζω, πρέπει να ναι αυτό το κομμάτι
filipprin Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 Εγω παντος μια TCL που πηρα αναφερει οτι η εξωτερικη επιφανεια ειναι τζαμι και χρησιμοποιούωται για τον καθαρισμο της ελαφρα χημικα καθαριστικα για τζαμια με αμμώνια όπως για ολα τα τζαμια
panos123m Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 Καλησπέρα φίλε κοίταξε μήπως έχεις κοντά κάποια σόμπα,θερμοπομπο, αεροθερμο, air-condition. 1
RacingCultureGR Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 https://youtu.be/MLQK9nf9Ipg Αν κανω αυτο θα κανει δουλεια?
graphist83 Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 Μοιαζει σαν υγρασια μεταξυ lcd panel και μεμβρανης διάχυσης. Δεν μπορεις να κανεις τπτ. Αν επειχηρησεις να την ανοιξεις το πανελ σε τοσο μεγαλη tv θα σπασει σαν τσοφλι αυγου.
RacingCultureGR Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, graphist83 είπε Μοιαζει σαν υγρασια μεταξυ lcd panel και μεμβρανης διάχυσης. Δεν μπορεις να κανεις τπτ. Αν επειχηρησεις να την ανοιξεις το πανελ σε τοσο μεγαλη tv θα σπασει σαν τσοφλι αυγου. Πάντως στο μόνιτορ του υπολογιστή (34ultrawide)έκανα τη διαδικασία που έχει το βίντεο που ποσταρα και έβγαλα μια μεμβράνη,με αρκετο κόπο βέβαια και έγινε gloss η οθονη και όχι matt που ήταν, βέβαια στη 55 έχεις δίκιο σε αυτό που λες..πολυ πιθανόν να γίνει ζημιά. Δε ξέρω τι να κάνω, πάντως δε μπορώ να τη βλέπω έτσι Επεξ/σία 23 Απριλίου 2023 από RacingCultureGR
Super Moderators billdanos Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Super Moderators Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 23 ώρες πριν, RacingCultureGR είπε Πάντως στο μόνιτορ του υπολογιστή (34ultrawide)έκανα τη διαδικασία που έχει το βίντεο που ποσταρα και έβγαλα μια μεμβράνη,με αρκετο κόπο βέβαια και έγινε gloss η οθονη και όχι matt που ήταν, βέβαια στη 55 έχεις δίκιο σε αυτό που λες..πολυ πιθανόν να γίνει ζημιά. Δε ξέρω τι να κάνω, πάντως δε μπορώ να τη βλέπω έτσι Αν δεν τα βλέπεις όσο παίζει η τηλεόραση, κάνε πως δεν υπάρχουν! 😛
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα