Titos301 Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 Χριστος Ανεστη και χρονια πολλα, τις τελευταιες μερες οταν ανοιγω το desktop που συνδεεται με καλωδιο ethernet δεν εχω internet για μερικα λεπτα μετα εχω κανονικα, καποιες φορες μετα απο ωρα μπορει παλι να ξανακοπει το ιντερνετ παλι για μερικα λεπτα ξερεις κανεις τι μπορει να φταιει; προβλημα του παροχου δεν ειναι γιατι εχω κανονικα ιντερνετ στο κινητο πχ απο το wifi
filip123go Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 Εάν συνδεθεί το pc ασύρματα ηή σ άλλο δίκτυο, κάνει το ίδιο;
Titos301 Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 17 λεπτά πριν, filip123go είπε Εάν συνδεθεί το pc ασύρματα ηή σ άλλο δίκτυο, κάνει το ίδιο; δυστυχως δεν υπαρχει η δυνατοτητα συνδεσης ασυρματα, δεν εχω wifi stick, ουτε σε αλλο δικτυο
filip123go Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 σύνδεσε το κινητό με usb στο pc και δοκίμασε με δεδομένα . 1
cheap-r-ass Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 Μήπως έχεις στατική στο pc σου και σε κάποια άλλη συσκευή ταυτόχρονα; Ή μήπως έχεις και 2ο router/repeater/AP κάπου με ανοιχτό DHCP; Δες και για drivers της κάρτας δικτύου σου αν υπάρχουν νεότεροι 1
Aris_ Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 τα windows δεξιά κατω taskbar εικονιδιο lan λενε αν έχεις η οχι lan συνδεση με το router παιρνεις ip ? άλλαξε καλώδιο και lan μπριζακη πόσα χρόνια έχεις το router ? 1
Titos301 Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 34 λεπτά πριν, cheap-r-ass είπε Μήπως έχεις στατική στο pc σου και σε κάποια άλλη συσκευή ταυτόχρονα; Ή μήπως έχεις και 2ο router/repeater/AP κάπου με ανοιχτό DHCP; Δες και για drivers της κάρτας δικτύου σου αν υπάρχουν νεότεροι εχω δυναμικη ip απο οτι ειδα στο console, οχι δεν χρησιμοποιω 2ο ρουτερ, και το ρουτερ ειναι ενα αυτο π μ εδωσε ο παροχος δεν εχω βαλει accesspoint κτλ οκ ενημερωμενοι λεει οτι ειναι οι drivers 32 λεπτά πριν, Aris_ είπε τα windows δεξιά κατω taskbar εικονιδιο lan λενε αν έχεις η οχι lan συνδεση με το router παιρνεις ip ? άλλαξε καλώδιο και lan μπριζακη πόσα χρόνια έχεις το router ? ναι τωρα εχω lan συνδεση και φαινεται οθονη+καλωδιο, οταν ανοιγω το πισι φαινεται το απαγορευτικο+πλανητης γη αν εννοεις αυτο το ρουτερ το εχω απο τον οκτωβριο του 2021, καινουριο μου το στειλε η wind θα αλλαξω μπριζακι και θα επανελθω
Aris_ Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 δες τα logs επησεις τι σου γράφει για εκείνα τα λεπτά 1
cheap-r-ass Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 Δες μην είσαι στην Lan 4 θύρα του router σου και βάλε το καλώδιο για καλό και για κακό στην 2 ή 3 ή κάντου γενικά αλλαγή θέσης 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα