Maurikycli Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 Πήγαινε στον Διαλυνά που κάνει τηλε-δημοπρασίες 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 Super Moderators Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 28 minutes ago, sphinxgr said: Αν έχεις κ άλλες φωτό, βάλε εδώ. Ενδιαφέροντα ειναι. Δεν θέλω να γίνω σπαζοκλαμπάνιας, αλλά με αυτό τον τρόπο το topic μετατρέπεται εμμέσως σε αγγελία, πράγμα που δεν προβλέπεται για κανένα λόγο. 1
georgestrav Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 4 λεπτά πριν, Thresh είπε Δεν θέλω να γίνω σπαζοκλαμπάνιας, αλλά με αυτό τον τρόπο το topic μετατρέπεται εμμέσως σε αγγελία, πράγμα που δεν προβλέπεται για κανένα λόγο. Μιας άκρη προσπαθώ να βρω.Μην γίνεσαι σπαζοκλαμπανιας🤣🤣🤣🤣🤣
sphinxgr Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, Thresh είπε Δεν θέλω να γίνω σπαζοκλαμπάνιας, αλλά με αυτό τον τρόπο το topic μετατρέπεται εμμέσως σε αγγελία, πράγμα που δεν προβλέπεται για κανένα λόγο. Δεν θέλουμε να αγοράσουμε. Να δούμε τι έχει ο άνθρωπος θέλουμε. Μη σου πω πρέπει να αλλαχθούν οι κανόνες του Forum!!! Κάθε topic που ζητείται βοήθεια για ένα αντικείμενο, θα πρέπει υποχρεωτικά να περιλαμβάνει και φωτογραφίες του αντικειμένου. Όχι να καθόμαστε 853.000 posts μετά, να ζητάμε φωτογραφίες για να καταλάβουμε για τι μιλάει ο καθένας και να χάνουμε κ το χρόνο μας! Επεξ/σία 19 Απριλίου 2023 από sphinxgr 5
Super Moderators Snoob Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 Super Moderators Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 Τι θα έκανα εγώ: Θα έβρισκα κάποιον που ασχολείται με αυτά, να μου κάνει μια εκτίμηση και θα τον ρωτούσα δύο πράγματα: πρώτα, χωρίς να γίνει καν νίξη εναλλακτικής, το χρονικό ορίζοντα και ποσοστό που ζητάει να μου τα πουλήσει. Έπειτα, πόσα μου δίνει τώρα για να φέρει φορτηγό να τα φορτώσει και ας τα κάνει ό,τι θέλει. Κι ανάλογα τι θα έκρινα πιο συμφέρον. Να μπω σε διαδικασία να τα πουλήσω εγώ, ούτε γι' αστείο. Έτσι όπως τα βλέπω, μοιάζουν με αντικείμενα αγορασμένα από τηλεδημοπρασίες. Στα έπιπλα, ό,τι αξίζουν οι σκελετοί, τα μαξιλάρια είναι μετριότατα, ραψίματα/καρφώματα επίσης. Φωτιστικά, θέλει κοινό για τα συγκεκριμένα, κι οι άνθρωποι αυτοί δεν νομίζω πως συχνάζουν σε marketplace και αγγελίες. Σε τηλεδημοπρασίες περιφερειακών καναλιών γινόταν κάποτε καλό πανηγύρι (με τους ανάλογους κράχτες, βέβαια), τώρα πια οι εποχές έχουν αλλάξει. Οπότε, προτιμότερη θεωρώ μια έντιμη συνεννόηση με έναν επαγγελματία. 5
Allan-Wake Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 17 λεπτά πριν, Snoob είπε Τι θα έκανα εγώ: Θα έβρισκα κάποιον που ασχολείται με αυτά, να μου κάνει μια εκτίμηση και θα τον ρωτούσα δύο πράγματα: πρώτα, χωρίς να γίνει καν νίξη εναλλακτικής, το χρονικό ορίζοντα και ποσοστό που ζητάει να μου τα πουλήσει. Έπειτα, πόσα μου δίνει τώρα για να φέρει φορτηγό να τα φορτώσει και ας τα κάνει ό,τι θέλει. Κι ανάλογα τι θα έκρινα πιο συμφέρον. Να μπω σε διαδικασία να τα πουλήσω εγώ, ούτε γι' αστείο. Έτσι όπως τα βλέπω, μοιάζουν με αντικείμενα αγορασμένα από τηλεδημοπρασίες. Στα έπιπλα, ό,τι αξίζουν οι σκελετοί, τα μαξιλάρια είναι μετριότατα, ραψίματα/καρφώματα επίσης. Φωτιστικά, θέλει κοινό για τα συγκεκριμένα, κι οι άνθρωποι αυτοί δεν νομίζω πως συχνάζουν σε marketplace και αγγελίες. Σε τηλεδημοπρασίες περιφερειακών καναλιών γινόταν κάποτε καλό πανηγύρι (με τους ανάλογους κράχτες, βέβαια), τώρα πια οι εποχές έχουν αλλάξει. Οπότε, προτιμότερη θεωρώ μια έντιμη συνεννόηση με έναν επαγγελματία. εναν τετοιο "επαγγελματια" ειχα φερει εγω... μου λεει στα αγοραζω ολα 300 ευρω... του ειπα αντε γεια.. τα πουλησα μονος μου και εβγαλα γυρο στα 1500. Αυτοι οι ανθρωποι δεν ειναι επαγγελματιες, ειναι παλιατζιδες και τυποι που περιμενουν να τα παρουν ολα τζαμπα. Ξερεις ποσοι ανθρωποι εχουν αναγκη απο ενα επιπλο γιατι δεν μπορουν να παρουν καινουργιο? και μπαινουν στο φβ να βρουν? σε αυτους εκανα και δωρα απλικες φωτιστικα κλπ 3
mary Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 Συμφωνώ με τον συμφορουμιτη. Υπάρχει κοινό που θα αγοράσει κάποιο απ αυτά τα έπιπλα και θα τα βάψει και θα τα κάνει πιο μοντέρνα. Απλά θα πάρει πολύ καιρό μέχρι να πουληθούν. Σε ότι δεν πουληθεί καλύτερα χάρισε το σε κάποιον που το έχει ανάγκη. 2
rus Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Να πω κι εγω οτι τα ειδη αυτα εχουν μεν καποια αξια αλλα το θεμα δεν ειναι να μαθεις ποια ακριβως(που στα παλια δεν υπαρχει), αλλα να βρεις αγοραστες, με τους οποιους τελικα θα συμφωνησεις σε μικροτερες απο τις συνιστωμενες τιμες. Αν πας να τα πουλησεις ενα-ενα θα σου παρει χρονια. 3 ώρες πριν, mary είπε Συμφωνώ με τον συμφορουμιτη. Υπάρχει κοινό που θα αγοράσει κάποιο απ αυτά τα έπιπλα και θα τα βάψει και θα τα κάνει πιο μοντέρνα. Απλά θα πάρει πολύ καιρό μέχρι να πουληθούν. Υποτιθεται οτι εχουν μεγαλυτερη αξια σαν παλια, οχι σαν μοντερνα. 3 ώρες πριν, Allan-Wake είπε εναν τετοιο "επαγγελματια" ειχα φερει εγω... μου λεει στα αγοραζω ολα 300 ευρω... του ειπα αντε γεια............... Αυτο ακριβως κανουν οι επαγγελματιες, αγοραζουν απο ιδιωτες φτηνα και μαζικα, πληρωνουν αμεσως μετρητα. Μετα θα τα πουλησουν ενα-ενα σε βαθος χρονου. Επεξ/σία 19 Απριλίου 2023 από rus
sphinxgr Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 Πάντως αν για κάποιο λόγο ζητήσει κάποιος σήμερα να του φτιάξουν ξύλινο έπιπλο με σχέδια κλπ θα πληρώσει ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ, άσε που παίζει να μην βρει και κανέναν να ασχοληθεί. Απλά τα πάντα σήμερα είναι αναλώσιμα και φτιαγμένα να μην αντέχουν. 2
makis269 Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) αν είναι απλώς παλιά έχουν ελάχιστη αξία ( σαβούρες ) , αν είναι παλιά και επώνυμα με σφραγίδες έχουν κάποια καλή τιμή . ξεκίνα με έναν καλό παλαιοπώλη ( googlare ) και ζήτα του να έρθει για αρχή στον σπίτι για να σου δώσει τιμή . Επεξ/σία 19 Απριλίου 2023 από makis269
xp-user Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 6 ώρες πριν, georgestrav είπε Οποιος ταπετσερης την επισκευασε την κατεστρεψε/// 1
sphinxgr Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 33 λεπτά πριν, xp-user είπε Οποιος ταπετσερης την επισκευασε την κατεστρεψε/// Γιατί το λες αυτό ? Ωραία φαίνεται 1
georgestrav Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 54 λεπτά πριν, xp-user είπε Οποιος ταπετσερης την επισκευασε την κατεστρεψε/// Η καρέκλα είναι γνήσια,όπως κατασκευαστηκε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα