Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

πριν δύο χρόνια "έφυγε" η μητέρα μου και μου έχει αφήσει σε ένα χώρο σχεδόν 100 τ.μ ένα ολόκληρο όροφο πάρα πολλά παλαιά αντικείμενα (τα οποία τα είχε πάρει σχεδόν όλα από δημοπρασίες) σε εξαιρετική κατάσταση.

Εχω πάρει την απόφαση να τα πουλήσω και θέλω να βρω την καλυτερη λυση.

Η συλλογή έχει από παλιά έπιπλα,σύνθετα,βιβλιοθήκες,πολυελαίους, φωτιστικά, πίνακες, χαλιά,τραπέζια,καρέκλες,μπουφέδες,πολυθρόνες,γραφεία, και πολλά ακόμα αντικείμενα όπως και μία πολύ μεγάλη συλλογή 70 ετών από γραμματόσημα του πατέρα μου την οποία και αυτή δεν ξέρω που να απευθυνθώ για να την εκτιμήσει κάποιος που ξέρει.

Εχει κάποιος κάποια ιδέα;

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Η εύκολη λύση είναι να φωνάξεις 1-2-3 άτομα που ασχολούνται με το αντικείμενο, σου δίνουν μία τιμή (προφανώς σημαντικά μικρότερη από την όποια αξία τους) κι εφόσον συμφωνήσετε σου αδειάζουν τον χώρο.

Η πιο αποδοτική για εσένα, ως προς το οικονομικό σκέλος, είναι να ψαχτείς μόνος σου και να τα πουλήσεις ξεχωριστά. Προφανώς θα χρειαστείς αρκετό χρόνο και ψάξιμο γι' αυτό.

Ως προς την συλλογή των γραμματοσήμων αναγκαστικά θα χρειαστεί να μιλήσεις με κάποιο από τα γνωστά καταστήματα που ασχολούνται με αυτά για να στην αξιολογήσουν. Μπορεί να αξίζει όλη η συλλογή ή να αξίζουν 10 γραμματόσημα από αυτήν ή και...κανένα.

• Like 2
Δημοσ.

Το βασικό είναι να βρω κάποιον για να εκτιμήσει όλα αυτά τα αντικείμενα γιατί πραγματικά δεν έχω ιδέα για την αξία τους.

8 λεπτά πριν, haris_216 είπε

Η εύκολη λύση είναι να φωνάξεις 1-2-3 άτομα που ασχολούνται με το αντικείμενο, σου δίνουν μία τιμή (προφανώς σημαντικά μικρότερη από την όποια αξία τους) κι εφόσον συμφωνήσετε σου αδειάζουν τον χώρο.

Η πιο αποδοτική για εσένα, ως προς το οικονομικό σκέλος, είναι να ψαχτείς μόνος σου και να τα πουλήσεις ξεχωριστά. Προφανώς θα χρειαστείς αρκετό χρόνο και ψάξιμο γι' αυτό.

Ως προς την συλλογή των γραμματοσήμων αναγκαστικά θα χρειαστεί να μιλήσεις με κάποιο από τα γνωστά καταστήματα που ασχολούνται με αυτά για να στην αξιολογήσουν. Μπορεί να αξίζει όλη η συλλογή ή να αξίζουν 10 γραμματόσημα από αυτήν ή και...κανένα.

Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Allan-Wake είπε

Θα κάνεις ότι κάνουν όλοι . Φωτογραφίες και ένα ένα προς πώληση στο marketplace 

Αν ήξερα τι αξίζουν θα το είχα κάνει ήδη γιατί μιλάμε και για πάρα πολλά αντικείμενα.

Ευχαριστώ πολύ πάντως.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, georgestrav είπε

Αν ήξερα τι αξίζουν θα το είχα κάνει ήδη γιατί μιλάμε και για πάρα πολλά αντικείμενα.

Ευχαριστώ πολύ πάντως.

δεν αξιζουν πολλα... ξερεις ποσοι πουλανε τα πραγματα των γονιων τους? μπες και δες τιμες.. συνθετα πουλανε 200 ευρω, κρεβατια 150 και τραπεζαριες 100

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Allan-Wake είπε

δεν αξιζουν πολλα... ξερεις ποσοι πουλανε τα πραγματα των γονιων τους? μπες και δες τιμες.. συνθετα πουλανε 200 ευρω, κρεβατια 150 και τραπεζαριες 100

Αυτό ακριβώς θέλω να μάθω.Θέλω να βρώ κάποιον που να ξέρει και να εκτιμήσει σωστά τα αντικείμενα γιατί είναι πάρα πολλά και σε τέλεια κατάσταση.

Μιλάμε για περσικά χαλιά,galle φωτιστικά,καναπέδες Βαράγκης,πίνακες,σερβίτσια,φωτιστικά και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς.Πρέπει όμως να βρώ τον κατάλληλο άνθρωπο να τα εκτιμήσει γιατί είμαι σε σκοτάδι.

Και πάλι ευχαριστώ.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, georgestrav είπε

Αυτό ακριβώς θέλω να μάθω.Θέλω να βρώ κάποιον που να ξέρει και να εκτιμήσει σωστά τα αντικείμενα γιατί είναι πάρα πολλά και σε τέλεια κατάσταση.

Μιλάμε για περσικά χαλιά,galle φωτιστικά,καναπέδες Βαράγκης,πίνακες,σερβίτσια,φωτιστικά και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς.Πρέπει όμως να βρώ τον κατάλληλο άνθρωπο να τα εκτιμήσει γιατί είμαι σε σκοτάδι.

Και πάλι ευχαριστώ.

99,9% δεν χρειαζεσε κανεναν. μπαινεις στο facebook και βλεπεις ποσο πουλανε οι αλλοι

• Like 1
Δημοσ.

μπορείς να δεις στο ιντερνετ άλλες αγγελίες τι τιμές παίζουν για τα αντικείμενα και να βάλεις λίγο πιο κάτω, καλύτερα να τα βάλεις μόνος σου (θα χρειαστείς αρκετό χρόνο)

ο κατάλληλος/οι πιο πιθανόν να σου τα φάει τζάμπα

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αν ειναι μπρουτζινα τα πορτατιφ, κανα 100ρι και τα δυο μαζι

ο καναπες κανα 60ρι αν βρεθει ανθρωπος να τον κουβαλησει (ειχα εναν ιδιο και τελικα τον αφησα στον καδο αφου δεν βρηκα κανεναν αγοραστη)

η πολυθρονα κανα 150ρι, γιατι αυτος που θα την παρει θα δωσει αλλα τοσα για να αλλαξει μαξιλαρια και υφασμα

Επεξ/σία από Allan-Wake
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, georgestrav είπε

image.jpeg.29d780e0f22b1265b66b38217be56e3b.jpeg

image.jpeg.47ff6b1432b234b20b66705149c84e9c.jpeg

Μόνο αν ξεκινήσεις να βάζεις παντού αγγελίες... Με τα πράγματα που θέλεις να δώσεις.... Και σιγά σιγά να δεις.. Αυτά είναι περασμένων ετών έπιπλα.. Θα πάρεις λίγα... 

Επεξ/σία από takoulou
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...