greekparot Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 Καλημερα σε ολη την παρεα! Εχω ενα λαπτοπ με windows 10 και με 3 θυρες usb, στην 1 εχω μονιμα εδω και χρονια την βαση με ανεμιστηρα για το λαπτοπ και στις αλλες 2 εχω ενα εξωτερικο ποντικι logitech και τον laser εκτυπωτη. Τελευταια παρατηρησα οτι μολις ανοιγω πχ τον chrome και παταω + για ενα ακομη tab ανοιγουν αλλα δυο ή εαν κλεισω απο 5 tab το 3ο κλεινουν κ΄ αλλα μαζι. Στον δε mozilla αν πατησω να ανοιξει ανοιγει 2 φορες η εφαρμογη. Οταν παω να πατησω την παροχη ενεργειας για να επιλεξω τερματισμο λειτουργιας μου βγαζει την ψυχη σαν να μην θελει να ανοιξει το υπο-μενου που εχει αναστολη/τερματισμο/επανεκκ. Δειχνει σαν να κολαει το ποντικι δηλαδη, ενω το εβαλα σε ενα παλιο λαπτοπ toshiba που εχω παλι με windows 10 και ανταποκρινεται αψογα. Με το touch pad αυτα δεν γινονται λειτουργει κανονικα. Αλλαξα και θυρες usb το ιδιο. Το αλλο προβλημα ειναι οτι συνδεω τον εξωτερικο σκληρο δισκο ή το mp3 της κορης μου για να μεταφερω τραγουδια μεσα και δεν μου τα ανοιγει καν! Τα βαζω στο αλλο λαπτοπ και ανοιγουν καρφι αμεσως. Επειδη δεν εβαλα καμια εφαρμογη και ουτε παιζουμε παιχνιδια να πω οτι μπηκε καποιος ιος, υποψιαζομαι οτι μπορει να ειναι απο καποιο τελευταιο update που κατεβασε η microsoft. Τι μου προτεινετε να κανω - να ελεγξω για να το φτιαξω γιατι ειναι πολυ σπαστικο και σαφως μη λειτουργικο το ολο σκηνικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Στις 19/4/2023 στις 11:17 ΠΜ, greekparot είπε Καλημερα σε ολη την παρεα! Εχω ενα λαπτοπ με windows 10 και με 3 θυρες usb, στην 1 εχω μονιμα εδω και χρονια την βαση με ανεμιστηρα για το λαπτοπ και στις αλλες 2 εχω ενα εξωτερικο ποντικι logitech και τον laser εκτυπωτη. Τελευταια παρατηρησα οτι μολις ανοιγω πχ τον chrome και παταω + για ενα ακομη tab ανοιγουν αλλα δυο ή εαν κλεισω απο 5 tab το 3ο κλεινουν κ΄ αλλα μαζι. Στον δε mozilla αν πατησω να ανοιξει ανοιγει 2 φορες η εφαρμογη. Οταν παω να πατησω την παροχη ενεργειας για να επιλεξω τερματισμο λειτουργιας μου βγαζει την ψυχη σαν να μην θελει να ανοιξει το υπο-μενου που εχει αναστολη/τερματισμο/επανεκκ. Δειχνει σαν να κολαει το ποντικι δηλαδη, ενω το εβαλα σε ενα παλιο λαπτοπ toshiba που εχω παλι με windows 10 και ανταποκρινεται αψογα. Με το touch pad αυτα δεν γινονται λειτουργει κανονικα. Αλλαξα και θυρες usb το ιδιο. Το αλλο προβλημα ειναι οτι συνδεω τον εξωτερικο σκληρο δισκο ή το mp3 της κορης μου για να μεταφερω τραγουδια μεσα και δεν μου τα ανοιγει καν! Τα βαζω στο αλλο λαπτοπ και ανοιγουν καρφι αμεσως. Επειδη δεν εβαλα καμια εφαρμογη και ουτε παιζουμε παιχνιδια να πω οτι μπηκε καποιος ιος, υποψιαζομαι οτι μπορει να ειναι απο καποιο τελευταιο update που κατεβασε η microsoft. Τι μου προτεινετε να κανω - να ελεγξω για να το φτιαξω γιατι ειναι πολυ σπαστικο και σαφως μη λειτουργικο το ολο σκηνικο. δοκιμασε να κανεις format το pc ..μπας και στρωσει το laptop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα