Bitbit Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 έχω ένα hp tpn-c126. Έχω περάσει τα windows 10, εχω κάνει τις ενημερώσεις αλλά εμφανίζει το εξής πρόβλημα. Κατά την κίνηση του ποντικιού, κολλάει για λίγο και συνεχίζει. Θα πάω να μετακινήσω δηλαδή τον δείκτη από τη μια γωνία στην άλλη και στη μέση της οθόνης θα κολλήσει στιγμιαία και θα συνεχιστεί η κίνηση αμέσως. Αυτό το κάνει συνέχεια. Μπορεί να μη το κάνει με την πρώτη προσπάθεια αλλά με τη δεύτερη θα το κάνει σίγουρα. Όπως καταλαβαίνετε είναι αρκετά σπαστικό. Αυτό γίνεται είτε χρησιμοποιώ το touchpad είτε εξωτερικό ποντίκι. Τι μπορεί να φταίει; θέμα κάρτας; σαν πρώτη κίνηση λέω να μπουτάρω με live linux να δω μήπως είναι θέμα drivers στα windows αλλά ξέμεινα από usb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dpolal Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 Έχει ssd ή παλαιού τύπου δίσκο sata; Επίσης από επεξεργαστή και μνήμη πού βρίσκεσαι ;; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bitbit Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 16 λεπτά πριν, dpolal είπε Έχει ssd ή παλαιού τύπου δίσκο sata; Επίσης από επεξεργαστή και μνήμη πού βρίσκεσαι ;; έβαλα έναν ssd. 6GB RAM έχει και τον Α8 7410. Δεν είναι δυνατό μηχάνημα αλλά αυτή η συμπεριφορά δεν έχει να κάνει με την ισχύ. Είναι ξεκάθαρο πρόβλημα αλλά άντε βρες που οφείλεται. Εγκατέστησα τους drivers της amd για την κάρτα γραφικών (μέχρι τώρα ήταν με τους drivers των windows). Βελτιώθηκε η κατάσταση αλλά πάλι το κάνει. Μένει να βρω ένα usb τώρα να δοκιμάσω αυτό με το Linux ή γενικά κάποιο bootable Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tol1as Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 Απο θερμοκρασίες πως πάει? Πόσο καιρο έχει να ανοιχτεί και να καθαριστεί απο σκόνη? Υπαρκτο το ενδεχόμενο να ζεσταίνεται απότομα. Τσεκαρε εδώ. https://www.youtube.com/watch?v=_VhaXsu2u30 Έκτος απ'τα παραπάνω μου πάει στο μυαλό και για δίσκο. Τρέξε κανα utility να δεις την υγεία του δίσκου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bitbit Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 ο δίσκος μόλις αλλάχτηκε. καθάρισα και το εσωτερικό από σκόνες. Δεν είχα χρόνο να δοκιμάσω αυτό που ήθελα με Linux Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα