SabotazNic Δημοσ. 22 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2023 Στις 19/4/2023 στις 4:14 ΜΜ, andreaspA είπε Ενημερωσε με τι ειπε ο τεχνικος. Ξέχασα να απαντήσω. Ήταν βουλωμένη η "αποχέτευση" μέσα στο ψυγείο. Έγινε η απόψυξη, γέμισε και το πλαστικό δοχείο με νερό, και τώρα είναι οκ. Θα το τσεκάρω σε καμία εβδομάδα εκεί που έπιανε πάγο να δω αν θα έχει πάλι.
andreaspA Δημοσ. 22 Απριλίου 2023 Δημοσ. 22 Απριλίου 2023 2 ώρες πριν, SabotazNic είπε Ξέχασα να απαντήσω. Ήταν βουλωμένη η "αποχέτευση" μέσα στο ψυγείο. Έγινε η απόψυξη, γέμισε και το πλαστικό δοχείο με νερό, και τώρα είναι οκ. Θα το τσεκάρω σε καμία εβδομάδα εκεί που έπιανε πάγο να δω αν θα έχει πάλι. Πως την ξεβουλωσε? για δωσε περισσοτερες πληροφοριες σε παρακαλω.
SabotazNic Δημοσ. 22 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2023 3 λεπτά πριν, andreaspA είπε Πως την ξεβουλωσε? για δωσε περισσοτερες πληροφοριες σε παρακαλω. Δεν ημουν παρων, αλλα εβγαλε το πλαστικο που δειχνω στην 1η φωτο και απο εκει. Ισως και απο πισω αφου ξεκουμπωσε το σωληναριο να καθαρισε και απο εκει την τρυπα
Doubt Δημοσ. 22 Απριλίου 2023 Δημοσ. 22 Απριλίου 2023 Στις 19/4/2023 στις 4:14 ΜΜ, andreaspA είπε Αφου τα κανεις ολα αυτα, κρατησε το λιγο καιρο και πετα το το γαμημενο να σωθεις και παρε ενα LG ! Σωτήριον έτος 2005, ψυγειοκαταψύκτης Πίτσος έπιανε πάγο επειδή ξεκολλούσε η αντίσταση (αυτοκόλλητη αν είναι δυνατόν) που υποτίθεται θα έλιωνε τον πάγο (no frost). Ο πάγος έφραζε τον αεραγωγό που έψυχε τη συντήρηση και αποτέλεσμα ψύξη μηδέν. Επισκευάστηκε με επίσκεψη τεχνικού (δεν θυμάμαι κόστος) και μετά από λίγο καιρό ξαναέκανε τα ίδια. Long story short, ο Πίτσος κατέληξε ντουλάπα εξωτερικού χώρου και πήρα ένα LG να κάνω τη δουλειά μου σαν άνθρωπος. Από τότε είμαι fan. 1
andreaspA Δημοσ. 22 Απριλίου 2023 Δημοσ. 22 Απριλίου 2023 6 λεπτά πριν, Doubt είπε Σωτήριον έτος 2005, ψυγειοκαταψύκτης Πίτσος έπιανε πάγο επειδή ξεκολλούσε η αντίσταση (αυτοκόλλητη αν είναι δυνατόν) που υποτίθεται θα έλιωνε τον πάγο (no frost). Ο πάγος έφραζε τον αεραγωγό που έψυχε τη συντήρηση και αποτέλεσμα ψύξη μηδέν. Επισκευάστηκε με επίσκεψη τεχνικού (δεν θυμάμαι κόστος) και μετά από λίγο καιρό ξαναέκανε τα ίδια. Long story short, ο Πίτσος κατέληξε ντουλάπα εξωτερικού χώρου και πήρα ένα LG να κάνω τη δουλειά μου σαν άνθρωπος. Από τότε είμαι fan. Το συγκεκριμενο Bosch που λεω, δεν ανοιγει απο πουθενα ή τελος παντων δεν εχω ιδεα απο που μπορει να ανοιγει. Ειναι στανταρ ομως οτι δεν εχει βγαλει ποτε ουτε σταγονα απο πισω. Εχω ριξει νερο με συριγγα απο την τρυπα μεσα στην πλατη του ψυγειου και βγηκε πισω. Οποτε δεν ειναι βουλωμενο. Σαν να μην κανει ποτε αποψυξη οπως λες.
teot Δημοσ. 22 Απριλίου 2023 Δημοσ. 22 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, andreaspA είπε Πως την ξεβουλωσε? για δωσε περισσοτερες πληροφοριες σε παρακαλω. Στο δικό μου (Samsung) πρέπει να βγει πρώτα το πλαστικό κάλυμμα της πλάτης να εμφανιστεί η λεκάνη συλλογής του νερού και βάζω ένα καλαμάκι για σουβλάκια ανάποδα στην τρύπα που είναι το σωληνάκι . Προσοχή αν δεν έχει γίνει αρκετές ώρες απόψυξη μπορεί να έχει λιώσει πάγος στη κατάψυξη αλλά να είναι παγωμένο το νερό στο σωληνάκι απορροής... το έχω πάθει και σε μια εβδομάδα ξαναέκανα αποψυξη. Επεξ/σία 22 Απριλίου 2023 από teot
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα