kolperski Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά. Πρόσφατα αγόρασα μια αυτοκόλλητη ταινία για να τοποθετήσω στις ζάντες του αυτοκινήτου μου, δεν περίμενα και πολλά πράγματα (για 10€ που έκανε). Δεν περίμενα όμως και ούτε καν να μην εφαρμόζει, η κόλλα που έχει δεν κάνει καμία κόλληση με την ζάντα. Βλέπω ότι υπάρχει πιο επώνυμο προϊόν, στα 40€, έχει κανείς κάποια εμπειρία με τέτοιου είδους προϊόντα; Αξίζει τον κόπο ή να μην μπω στη διαδικασία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 3 ώρες πριν, kolperski είπε Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά. Πρόσφατα αγόρασα μια αυτοκόλλητη ταινία για να τοποθετήσω στις ζάντες του αυτοκινήτου μου, δεν περίμενα και πολλά πράγματα (για 10€ που έκανε). Δεν περίμενα όμως και ούτε καν να μην εφαρμόζει, η κόλλα που έχει δεν κάνει καμία κόλληση με την ζάντα. Βλέπω ότι υπάρχει πιο επώνυμο προϊόν, στα 40€, έχει κανείς κάποια εμπειρία με τέτοιου είδους προϊόντα; Αξίζει τον κόπο ή να μην μπω στη διαδικασία; Για παπάτζα μου ακούγεται.Για βάλε λινκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kolperski Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 46 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Για παπάτζα μου ακούγεται.Για βάλε λινκ Αυτό εδώ είναι το προϊόν: https://www.ideahellas.gr/product/prostateftiki-aftokolliti-tainia-zantas-mechri-22-8m-lefko/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 2 ώρες πριν, kolperski είπε Αυτό εδώ είναι το προϊόν: https://www.ideahellas.gr/product/prostateftiki-aftokolliti-tainia-zantas-mechri-22-8m-lefko/ Μπουρναζιώτικη παπάτζα. Μην ασχολείσαι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα