fotandreao Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 Καλησπέρα σας! Η σύζυγός μου έλαβε στο viber κλήση από αριθμό της μορφής: +30697****** . Μείον ένα νούμερο δηλαδή! Δεν το σήκωσε εκείνη την ώρα αλλά όταν κάλεσε πίσω νομίζοντας ότι είναι ένα ελληνικό κινητό δεν χτύπησε καν. Μετά από λίγο την ξανακάλεσαν με άλλο παρόμοιο νούμερο και δεν το σήκωσε και όταν το βλέπαμε παρατήρησα ότι λείπει ένα νούμερο σε σχέση με τα ελληνικά κινητά. Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει κάποιο τέτοιο είδος απάτης;
Petros Electron Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 Συμφωνα με αυτο το άρθρο υπαρχει η δυνατότητα καποιος να φτιάξει ενα fake νουμερο και να καλέσει μετα.. Απλα δεν απαντατε (εφόσον δεν τον γνωριζετε και καντε και block και τελειωνει η ιστορια!
lector Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 Μου εχει τυχει κι εμενα παλια κατι παρομοιο με κανονικο τηλεφωνημα, οχι viber, και μου ειχε κανει κι εμενα εντυπωση οτι ελειπε ενα ψηφιο. Τελικα η κληση ηταν μεσα απο το τηλεφωνικο κεντρο της ιδιας της μαμας εταιρειας, νομιζω η cosmote ηταν.
NikosKallithea Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 Το πρόθεμα 697 παντως ειναι υπαρκτό και ανήκει στην κοσμοτε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα