NosMa1993 Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 Καλησπέρα κύριοι είχα ένα κινητό xiaomi mi10t pro το οποίο 2 χρόνια χρήσης έβγαλε πλακέτα. Το πήγα στο irepair μου είπαν ότι δεν φτιάχνεται και μου το επέστρεψαν. Το ερώτημα μου είναι άμα υπάρχει κάποιος τρόπος να τσιμπήσουμε ότι είχε αποθηκευμένο μέσα το κινητό άμα ξέρουμε κάποιο κατάστημα που θα μπορούσε να το κάνει ( τα παιδιά στο irepair μου είπανε ότι δεν μπορεσαν γτ δεν ανοίγει καν) ευχαριστώ πολύ
NosMa1993 Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 2 ώρες πριν, GATE123 είπε Τέλος είναι πλακέτα.
SeNNinhA Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 19 ώρες πριν, NosMa1993 είπε Καλησπέρα κύριοι είχα ένα κινητό xiaomi mi10t pro το οποίο 2 χρόνια χρήσης έβγαλε πλακέτα. Το πήγα στο irepair μου είπαν ότι δεν φτιάχνεται και μου το επέστρεψαν. Το ερώτημα μου είναι άμα υπάρχει κάποιος τρόπος να τσιμπήσουμε ότι είχε αποθηκευμένο μέσα το κινητό άμα ξέρουμε κάποιο κατάστημα που θα μπορούσε να το κάνει ( τα παιδιά στο irepair μου είπανε ότι δεν μπορεσαν γτ δεν ανοίγει καν) ευχαριστώ πολύ Εάν έχεις ηλεκτρονικό που να σου βγάλει τις μνήμες από την παλια πλακέτα και να στις βάλει σε νέα πλακέτα τότε μπορεί να γίνει ίσως αλλά αξίζει μονο για εξαιρετικά σημαντικά έγγραφα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα