Titos301 Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) + δωρεάν μεταφορικά https://gap.com.gr/el/ Μου το πέταξε στο fb Επεξ/σία 18 Απριλίου 2023 από matrixxx καθαρισμος συνδεσμου
Tol1as Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 Βγάζει popup για δημιουργία λογαριασμού για -10%, αν πάει κάποιος για παραγγελία ας το τεσταρει.
slaughter Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 πριν το Πάσχα που είχα δει ένα Τζίν το είχε σε έκπτωση. Τώρα έβγαλε την έκπτωση και έβαλε τα 20 Ευρώ και πάλι είναι στην ίδια τιμή. Πέρσι που πήρα το ίδιο πάλι στην ίδια τιμή.. 1
Titos301 Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 3 ώρες πριν, slaughter είπε πριν το Πάσχα που είχα δει ένα Τζίν το είχε σε έκπτωση. Τώρα έβγαλε την έκπτωση και έβαλε τα 20 Ευρώ και πάλι είναι στην ίδια τιμή. Πέρσι που πήρα το ίδιο πάλι στην ίδια τιμή.. Αστα, γενικα η gap παει στα βραχια 1 χρονο τωρα, αμα δεις και τη μετοχη της, εγω μια μπλουζα την εχω βαλει στο ματι απο περυσι και 1 χρονο τωρα δεν φερνουν νουμερα και το μονο διαθεσιμο ειναι το small, επισης και εγω παραυηρησα οτι μια μπλουζα μετα το πασχα τσιμπησε 2€, πιο πολυ αυτη η προσφορα ειναι γι αυτους που θελουν να παρουν κατι τωρα αμεσα και δεν μπορουν να περιμενουν παλι για τις επομενες εκπτωσεις, κριμα γιατι τα ρουχα που ςωγαζε ηταν παρα πολυ καλα
carolosjk Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Δίνει και 5€ επιστροφή το payzy αν κάνεις αγορές στο site των GAP πάνω από 70€ (μετά την έκπτωση) που λέει συνδυάζεται με προωθητικές ενέργειες του GAP. Άρα αν αγοράσει κάποιος κάτι με πχ. 100€ έχει -20€ από τα GAP και 5€ επιστροφή από payzy. Edit: Βλέπω οτι και οι 2 προσφορές ισχύουν και στα φυσικά καταστήματα, και τα -20€ και τα 5€ επιστροφή, που αξίζει για να δοκιμάσει κανείς και τα ρούχα πριν τα πάρει. Επεξ/σία 20 Απριλίου 2023 από carolosjk 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα