vmaria Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 Καλημέερα ,Χρόνια Πολλά, Γνωρίζει καποι@ αν το ηλ.κατάστημα sportano είναι αξιόπιστο; Το κατάστημα είναι πολωνικό και δεν έχει επιλογή για πληρωμή με PayPal. Στο scamadviser φαίνεται οκ αλλά θα ήθελα να μου πει γνώμη και καποι@ που έχει παραγγείλει από εκεί. Ευχαριστώ πολύ
Vasil4_p99 Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 Ενδιαφέρομαι να αγοράσω και εγώ από το site. Τελικά έχει κάνει κάποιος παραγγελια;
Λύση vmaria Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 Μέλος Λύση Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, Vasil4_p99 είπε Ενδιαφέρομαι να αγοράσω και εγώ από το site. Τελικά έχει κάνει κάποιος παραγγελια; Τελικά έκανα παραγγελία!!! Για αλλαγές/ επιστοφές δε γνωρίζω πως λειτουργούν αλλά όλα καλα,ήρθε κανονικά το δέμα.
corleone3 Δημοσ. 23 Μαΐου 2023 Δημοσ. 23 Μαΐου 2023 Στις 5/5/2023 στις 1:19 ΜΜ, DimXfullv2 είπε μια χαρα και εγω εκανα παραγγελια και ολα οκ επειδη λεω να παραγγειλω ενα πολο πως και τα εχει με τετοιες εκπτωσεις?μηπως ειναι μουφα πχ τα brands του?
zopo Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 Και γω έκανα παραγγελία την προηγούμενη Πέμπτη και παρέλαβα χθες.Ολα καλά για όσους αναρωτιούνται αν είναι αξιόπιστο site.
therock Δημοσ. 14 Μαΐου 2024 Δημοσ. 14 Μαΐου 2024 Εγω παρειγιλα κατι, αλλα συνειδητοποιησα πως δε με ρωτησε χωρα αφενος, και αφετερου, στη νπεριοχη επειδη εγινε autofill απο google chrome, Μπηκαν ελληνικα, και τωρα φαινεται με ερωτηματικα. Ελπιζω πως επειδη ειναι sportano.gr αυτοματως αντιλαμβανεται οτι η χωρα ειναι Ελλαδα, και οτι η περιοχη δεν παιζει ρολο εφοσον μπηκε ο ΤΚ και διευθυνση. Αλλα πως μπορω να ειμαι σιγουρος οτι θα μου ερθει χωρις να χω μπελαδες
Julioriv1908 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2024 Στις 14/5/2024 στις 11:27 ΠΜ, therock είπε Εγω παρειγιλα κατι, αλλα συνειδητοποιησα πως δε με ρωτησε χωρα αφενος, και αφετερου, στη νπεριοχη επειδη εγινε autofill απο google chrome, Μπηκαν ελληνικα, και τωρα φαινεται με ερωτηματικα. Ελπιζω πως επειδη ειναι sportano.gr αυτοματως αντιλαμβανεται οτι η χωρα ειναι Ελλαδα, και οτι η περιοχη δεν παιζει ρολο εφοσον μπηκε ο ΤΚ και διευθυνση. Αλλα πως μπορω να ειμαι σιγουρος οτι θα μου ερθει χωρις να χω μπελαδες Παρέλαβες τελικά?
Aekara21lou Δημοσ. 22 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2024 Εγώ έχω κάνει μια αγορά και μου στηλανε μεταχειρισμένο προϊόν και πολλά ελαττώματα έστειλα mail για επιστροφή αλλα τπτ
therock Δημοσ. 24 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2024 On 22/07/2024 at 12:40, Aekara21lou said: Εγώ έχω κάνει μια αγορά και μου στηλανε μεταχειρισμένο προϊόν και πολλά ελαττώματα έστειλα mail για επιστροφή αλλα τπτ Ωχ, χοντρο. Παιζουν τετοια?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα