Προς το περιεχόμενο

Είναι αξιόπιστο το sportano.gr (sportano.pl)

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από vmaria,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέερα ,Χρόνια Πολλά,

Γνωρίζει καποι@ αν το ηλ.κατάστημα sportano είναι αξιόπιστο;

Το κατάστημα είναι πολωνικό και δεν έχει επιλογή για πληρωμή με PayPal.

Στο scamadviser φαίνεται οκ αλλά θα ήθελα να μου πει γνώμη και καποι@ που έχει παραγγείλει από εκεί.

Ευχαριστώ πολύ 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Λύση
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Vasil4_p99 είπε

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω και εγώ από το site. Τελικά έχει κάνει κάποιος παραγγελια;

Τελικά έκανα παραγγελία!!! Για αλλαγές/ επιστοφές δε γνωρίζω πως λειτουργούν αλλά όλα καλα,ήρθε κανονικά το δέμα.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 5/5/2023 στις 1:19 ΜΜ, DimXfullv2 είπε

μια χαρα και εγω εκανα παραγγελια και ολα οκ

επειδη λεω να παραγγειλω ενα πολο πως και τα εχει με τετοιες εκπτωσεις?μηπως ειναι μουφα πχ τα brands του?

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Και γω έκανα παραγγελία την προηγούμενη Πέμπτη και παρέλαβα χθες.Ολα καλά για όσους αναρωτιούνται αν είναι αξιόπιστο site.

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Εγω παρειγιλα κατι, αλλα συνειδητοποιησα πως δε με ρωτησε χωρα αφενος, και αφετερου, στη νπεριοχη επειδη εγινε autofill απο google chrome, Μπηκαν ελληνικα, και τωρα φαινεται με ερωτηματικα. Ελπιζω πως επειδη ειναι sportano.gr αυτοματως αντιλαμβανεται οτι η χωρα ειναι Ελλαδα, και οτι η περιοχη δεν παιζει ρολο εφοσον μπηκε ο ΤΚ και διευθυνση. Αλλα πως μπορω να ειμαι σιγουρος οτι θα μου ερθει χωρις να χω μπελαδες

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 14/5/2024 στις 11:27 ΠΜ, therock είπε

Εγω παρειγιλα κατι, αλλα συνειδητοποιησα πως δε με ρωτησε χωρα αφενος, και αφετερου, στη νπεριοχη επειδη εγινε autofill απο google chrome, Μπηκαν ελληνικα, και τωρα φαινεται με ερωτηματικα. Ελπιζω πως επειδη ειναι sportano.gr αυτοματως αντιλαμβανεται οτι η χωρα ειναι Ελλαδα, και οτι η περιοχη δεν παιζει ρολο εφοσον μπηκε ο ΤΚ και διευθυνση. Αλλα πως μπορω να ειμαι σιγουρος οτι θα μου ερθει χωρις να χω μπελαδες

Παρέλαβες τελικά?

Δημοσ.

Εγώ έχω κάνει μια αγορά και μου στηλανε μεταχειρισμένο προϊόν και πολλά ελαττώματα έστειλα mail για επιστροφή αλλα τπτ 

Δημοσ.
On 22/07/2024 at 12:40, Aekara21lou said:

Εγώ έχω κάνει μια αγορά και μου στηλανε μεταχειρισμένο προϊόν και πολλά ελαττώματα έστειλα mail για επιστροφή αλλα τπτ 

Ωχ, χοντρο. Παιζουν τετοια? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...