Προς το περιεχόμενο

MPIO HS-100 1.5GB

zeys13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχεις MP3 player; Αν δεν έχεις σκέψου λίγο και την εναλλακτική να πάρεις ένα muvo^2 1.5GB το πλαίσιο το έχει 174+ΦΠΑ

Δημοσ.
Το ξερει κανεις το συγκεκριμενο; http://www.digimania.gr/mpioMS100.htm[/url'] δειχνει αρκετα καλο.

σε ξένες σελίδες είδα πάρα πολύ καλά λόγια. τη συγκεκριμένη συσκευή την είχε παρουσιάσει και το RAM τέλος του 2003 σε συγκριτικό τεστ και είχε τεράστια διαφορά από τις απλές συσκευές αποθήκευσης.

η συσκευή έχει ειδικό αποθηκευτικό μέσο μιας πρωτοποριακής αμερικάνικης εταιρίας (βλ.http://www.corniceco.com/)

πιστεύω ότι η συσκευή καρα-αξίζει! πες μας τη γνώμη σου.

Δημοσ.

Την εχω στα χερια μου εδω και κανα δυωρο.Μια χαρα η συσκευη εχει πανω σκληρο δισκο πραγμα που με ξενισε λιγο.Θα δειξει ελπιζω θετικα.Παντως απο αποψη τιμης νομιζω οτι ειναι καλα.Το μεγεθος ειναι καλο βολευεται, εχει ομως καποιο βαρος-οχι τραγικο.Αυτα για την ωρα οτι αλλο θελετε ρωτηστε δεν υπαρχει προβλημα. :D Επισης χθες οταν εκανα την παραγγελια με πηραν τηλ για επιβεβαιωση και μου ειπαν οτι η συσκευη εχει μεσα καποια αρχεια τα οποια δεν πρεπει να σβηστουν γιατι δεν θα λειτουργει.Εγω παντως δεν βρηκα καποια αρχεια μεσα.Το μεγεθος που βγαζει ειναι 1.36GB.

Δημοσ.

Είναι λογικό να έχει σκληρό δίσκο. Είναι ένα microdrive για την ακρίβεια. Το ίδιο (της Hitachi) έχει και το muvo και το ipod mini. Οι flash μνήμες είναι αρκετά ακριβές για τέτοια χωρητικότητα. Αντε με γεια σου. ;)

Δημοσ.

To sygkekrimeno ergaleio to exw edw kai 6 mhnes. Exei metaferei panw apo 500GB kai douleuei apsoga. Logw USB 2.0 einai taxytato. To mono isws meionekthma einai oti einai eumegethes logw tou sklirou diskou 1.5 inch pou exei.

Ta lefta tou ta aksizei xalara, an kai ekei pou exoun ftasei oi times twn USB diskwn tha to skeftomouna authn thn epoxh an tha to agoraza.

Δημοσ.
...ekei pou exoun ftasei oi times twn USB diskwn tha to skeftomouna authn thn epoxh an tha to agoraza.

Θα συμφωνήσω με τον φίλο doctorvgs. Γι' αυτό άλλωστε σου πρότεινα το mp3 player. Με μόλις 20 ευρώ παραπάνω θα είχες και USB 2.0 storage και mp3/wma player.

Δημοσ.

τι λέμε τώρα για τιμή? ένα usb flashaki στα 512MB έχει περίπου 150-200 ευρώ. για να φτάσουμε στο 1.5GB είναι περίπου επί τρία, οπότε ελάχιστο ποσό 450ευρώ. αυτή η χωρητικότητα στα 179 ευρώ είναι μάλλον πολύ καλή πρόταση (εάν σκεφτεί κανείς ότι σε άλλες χώρες το ίδιο προϊόν το βρίσκεις πάνω από 200 ευρώ!!!).

επιπλέον, η μνήμη flash δεν μπορούν να υποστηρίξουν πραγματική ταχύτητα usb2.0 (η μνήμη flash usb2.0 είναι μέχρι 10 φορές πιο γρήγορη από flash usb1.0, ενώ microdrive 1 inch usb2.0 είναι πραγματικό usb2.0, δηλαδή 40 φορές πιο γρήγορη από usb1.0 - περίπου ίδια με firewire). νομίζω μεγάλη διαφορά για τέτοιο μέγεθος χωρητικότητας.

όσο για creative muvo, πάρα πολλά προβλήματα, οπότε μεγάλο όχι!

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι ακριβώς εννοεί ο doctrovgs όταν αναφέρεται σε USB δίσκους. Εγώ πάντως αναφέρομαι στο κόστος που απαιτείται για να έχεις εξωτερικό 2.5" ή 3.5" IDE δίσκο σε USB, το οποίο σίγουρα είναι πολύ μικρότερο από οποιαδήποτε λύση Flash memory ή microdrive και με πολύ μεγαλύτερη χωρητικότητα. Όσο για το κόστος της μνήμης flash συμφωνούμε, νομίζω το ανέφερα κι εγώ πιο πάνω.

Τώρα για το microdrive, ναι μεν είναι πιο γρήγορο από αντίστοιχα USB drives με flash memory, αλλά από την άλλη δεν πίανει τη μέγιστη ταχύτητα του USB 2.0 (480Mbps περίπου=60 MB/s) αλλά γύρω στα 5-10 ΜΒ/s.

Για τα προβλήματα του MuVo που έχεις ακούσει; Για δώσε μας κανένα link γιατί εγώ όσα reviews και fora διάβασα ήταν αρκετά ενθαρρυντικά.

Δημοσ.

Σιγουρα ειναι πιο φτηνος ενας usb disk ομως το προβλημα μου ειναι ο ογκος και οσο το δυνατον να μην φαινεται.Σιγουρα ενας σκληρος θα φαινεται καπως.Και απο ταχυτητα σε usb2 ειναι μια χαρα.Σε usb1.1 κλαφτα....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...