Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

επισης από τη φωτογραφία που παρέθεσες δεν φαίνεται να βρίσκεσαι σε πυκνοκατοικημένη περιοχή. Επαρχία είσαι; Άλλος γείτονας δεν εχει πρόβλημα με τις κότες; 🤔

Επεξ/σία από Rubble
  • Απαντ. 96
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, Rubble είπε

κανένας δε γελάει. προσωπικά να βοηθήσω ήθελα.

όσο αποξενώνεσαι από την φύση άλλο τόσο αποξενώνεσαι από τον ίδιο σου τον εαυτό. 

αν δε μπορείς να το αντέξεις θα πρέπει να κάνεις ασφαλιστικά, δεν είναι απαραίτητο ότι θα τα κερδίσεις.

αυτα που γράφεις για δικογραφίες και εισαγγελέα είναι αερολογίες. δεν υπάρχει αξιόποινη πράξη, ούτε καν προανακριτική θα γίνει. 

Μα εντός πόλεων μεγαλύτερων των 20.000 κατοίκων απαγορεύεται να έχεις κότες σε απόσταση μικρότερη των 30 μέτρων. 2 φορές έχει έρθει για αυτοψία το υγειονομικό και επειδή απαγορεύεται απέστειλε την υπόθεση στον εισαγγελέα. Πως δεν υπάρχει αξιοποινη πράξη; γιατί λες αερολογίες;; τα βγάζω από το μυαλό μου; 

12 λεπτά πριν, Rubble είπε

επισης από τη φωτογραφία που παρέθεσες δεν φαίνεται να βρίσκεσαι σε πυκνοκατοικημένη περιοχή. Επαρχία είσαι; Άλλος γείτονας δεν εχει πρόβλημα με τις κότες; 

Είμαι στην Πάτρα εντός Δήμου Πατρέων. Δεν το λέω εγώ. Το υγειονομικό λέει ότι ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΈΠΟΝΤΑΙ 

Επεξ/σία από anikologr
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, anikologr είπε

Μα εντός πόλεων μεγαλύτερων των 20.000 κατοίκων απαγορεύεται να έχεις κότες σε απόσταση μικρότερη των 30 μέτρων. 2 φορές έχει έρθει για αυτοψία το υγειονομικό και επειδή απαγορεύεται απέστειλε την υπόθεση στον εισαγγελέα. Πως δεν υπάρχει αξιοποινη πράξη; γιατί λες αερολογίες;; τα βγάζω από το μυαλό μου; 

30 μέτρα καλύπτονται εύκολα. έχει χώρο όπως φαίνεται στη φωτό. 

ξαναρωταω: άλλος γείτονας υπάρχει να κάνετε κάτι μαζί;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, korakios είπε

άργησες

μη δίνεις σημασία , είναι πολλοί δυστυχώς

είσαι σίγουρος οτι το υγειονομικό έχει στείλει στην εισαγγελία ?

Είμαι σίγουρος γιατί μου κοινοποίησε το χαρτί που απέστειλε στην εισαγγελία και στον ιδιοκτήτη των κοτων. 

4 λεπτά πριν, Rubble είπε

30 μέτρα καλύπτονται εύκολα. έχει χώρο όπως φαίνεται στη φωτό. 

ξαναρωταω: άλλος γείτονας υπάρχει να κάνετε κάτι μαζί;

Όχι δεν καλύπτονται με τίποτα. Και αυτό θεώρησε το δεδομένο. Υπάρχουν και άλλοι οι οποίοι δεν θέλουν σε αυτή την φάση να μπουν σε αντιδικία. Μην ξεχνάς ότι αυτός απειλεί, είναι μέθυσος και δύσκολα κάποιος μπαίνει σε αντιπαράθεση... 

Δεν σε καλυπτει ότι το υγειονομικό έκανε αυτοψία; και ότι στην έκθεσή του λέει ότι δεν επιτρέπεται η διατήρησή τους και πρέπει άμεσα να απομακρυνθουν; Μπήκε, μέτρησε, κατέγραψε. Τι άλλο θα μπορούσε να σε πείσει; 

Επεξ/σία από anikologr
  • Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, anikologr είπε

Όχι δεν καλύπτονται με τίποτα. Υπάρχουν και άλλοι οι οποίοι δεν θέλουν σε αυτή την φάση να μπουν σε αντιδικία. Μην ξεχνάς ότι αυτός απειλεί, είναι μέθυσος και δύσκολα κάποιος μπαίνει σε αντιπαράθεση... 

Τι περιμένουν να μετεγκατασταθεί ο Νιτσιάκος στην περιοχή;

Εγω με αυτούς θα ξεκινούσα, κάντε κάτι συλλογικά. Εκτός αν οι υπόλοιποι δεν ενοχλούνται και γουσταρουν κοτα όπως εγώ.

9 λεπτά πριν, anikologr είπε

Δεν σε καλυπτει ότι το υγειονομικό έκανε αυτοψία; και ότι στην έκθεσή του λέει ότι δεν επιτρέπεται η διατήρησή τους και πρέπει άμεσα να απομακρυνθουν; Μπήκε, μέτρησε, κατέγραψε. Τι άλλο θα μπορούσε να σε πείσει; 

Αν είχε βγάλει πόρισμα γιατί ήρθε 2η φορά; 

Εσυ ξέρεις τον χώρο, από τη φωτό που έβαλες πάντως φαίνεται να καλύπτονται τα 30 μέτρα.

Αν δεν εμπλακούν και άλλοι γείτονες... ωτοασπίδες. Μέχρι να αποδημήσει εις Κύριον ο... νταής γεράκος της περιοχής.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Rubble είπε

Τι περιμένουν να μετεγκατασταθεί ο Νιτσιάκος στην περιοχή;

Εγω με αυτούς θα ξεκινούσα, κάντε κάτι συλλογικά. Εκτός αν οι υπόλοιποι δεν ενοχλούνται και γουσταρουν κοτα όπως εγώ.

Σε αυτό έχεις δίκιο. Μια προσπάθεια πιο οργανωμένη θα την κάνω. Άλλωστε εγώ έκανα το πιο σημαντικό πρώτο βήμα. Την επώνυμη καταγγελία στο υγειονομικό. Παρόλαυτα γουστάρεις γιατί δεν το ζεις καθημερινά. Πίστεψε με δεν είναι έτσι. Και μιλάω ειλικρινά. 

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, anikologr είπε

. Μια μήνυση δε, θα τον κάνει να περάσει ένα βράδυ στο τμήμα και θα γίνει και ήρωας στο τέλος. 

Κανεις δεν θελει να περασει ενα βραδυ στο τμημα,ουτε και θα γινει ηρωας.

Υποψην,η μηνυση φερνει μηνυση,οποτε μαλλον θα εισαστε παρεακι στο κρατητηριο.

Ειδικα αν γινει παρασκευη,θα βγειτε δευτερα.
Τωρα που το σκεφτομαι,ποσο ζουν οι κοτες χωρις φαι ; :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...