anikologr Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 3 ώρες πριν, Maurikycli είπε Αν καταλάβει ότι το έχεις πάρει "ζεστά " και ότι δεν θα του βγει σε καλό μπορεί να συμμορφωθεί από μόνος με την πρώτη συνεδρίαση του δικαστηρίου Είναι γέρος, πίνει και γενικά απρόβλεπτος.. Θεωρώ πως μόνο η χρηματική ποινή ίσως τον συνετίσει. Αν είναι να δίνει παραπάνω από όσα βγάζει (γιατί μιλάμε για κανονική παράνομη επιχείρηση) τότε θα σκεφτεί να κάνει πίσω... 1
tzitzikas2 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Στις 17/4/2023 στις 8:33 ΜΜ, anikologr είπε Χρόνια πολλά σε όλους Δίπλα στην οικία μου ο γείτονας έχει κοτέτσι με μεγάλο αριθμό κοτών κάνοντας εμπόριο αυγών και κρέατος. Μιλάμε για περιοχή εντός μεγάλου δήμου και εντός σχεδίου πόλεως. Παρόλες τις προσπάθειες εδώ και πολλά χρόνια συνεχίζει και όσο περνάει ο καιρός γίνεται χειρότερη η κατάσταση. Σε επικοινωνία με το υγειονομικό της περιοχής, μου απάντησαν ότι για τόσο μεγάλο αριθμό κοτών δεν έχει αρμοδιότητα (ισχύει άραγε???) και πρέπει να απευθυνθώ στην Επιτροπή Σταβλισμού της Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής του νομού μου και αυτή μετά την καταγγελία θα κάνει επιτόπιο έλεγχο από κλιμάκιο αποτελούμενο από 3 υπηρεσίες (κτηνιατρική κτλ). Είμαι σε δίλλημα να κάνω ανώνυμη ή επώνυμη καταγγελία για προφανής λόγους. Επίσης είναι σίγουρο ότι σε ανώνυμη καταγγελία θα τρέξει σωστά η διαδικασία? Είναι σίγουρο ότι δεν έχει κανενός είδους άδεια. Οποιαδήποτε άποψη είναι θεμιτή αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει πλέον άλλος δρόμος. Παρακαλώ όχι απαντήσεις του στυλ "να βγάλεις τα αυγά και το κρέας της χρονιάς σου". Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας Κάνε συμφωνία με αντάλλαγμα αυγά
Rubble Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Στις 17/4/2023 στις 8:33 ΜΜ, anikologr είπε Χρόνια πολλά σε όλους Δίπλα στην οικία μου ο γείτονας έχει κοτέτσι με μεγάλο αριθμό κοτών κάνοντας εμπόριο αυγών και κρέατος. Μιλάμε για περιοχή εντός μεγάλου δήμου και εντός σχεδίου πόλεως. Παρόλες τις προσπάθειες εδώ και πολλά χρόνια συνεχίζει και όσο περνάει ο καιρός γίνεται χειρότερη η κατάσταση. Σε επικοινωνία με το υγειονομικό της περιοχής, μου απάντησαν ότι για τόσο μεγάλο αριθμό κοτών δεν έχει αρμοδιότητα (ισχύει άραγε???) και πρέπει να απευθυνθώ στην Επιτροπή Σταβλισμού της Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής του νομού μου και αυτή μετά την καταγγελία θα κάνει επιτόπιο έλεγχο από κλιμάκιο αποτελούμενο από 3 υπηρεσίες (κτηνιατρική κτλ). Είμαι σε δίλλημα να κάνω ανώνυμη ή επώνυμη καταγγελία για προφανής λόγους. Επίσης είναι σίγουρο ότι σε ανώνυμη καταγγελία θα τρέξει σωστά η διαδικασία? Είναι σίγουρο ότι δεν έχει κανενός είδους άδεια. Οποιαδήποτε άποψη είναι θεμιτή αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει πλέον άλλος δρόμος. Παρακαλώ όχι απαντήσεις του στυλ "να βγάλεις τα αυγά και το κρέας της χρονιάς σου". Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας τι σε πειράζουν οι κότες; 1
anikologr Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 5 λεπτά πριν, Rubble είπε τι σε πειράζουν οι κότες; Πλάκα κάνεις; Βρώμα όσο δεν φαντάζεσαι, ποντίκια, θόρυβος από τις 5 το πρωί. Σου φαίνονται λίγα;; έχεις ζήσει ποτέ δίπλα σε 50 κότες; 2 1
Rubble Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, anikologr είπε Πλάκα κάνεις; Βρώμα όσο δεν φαντάζεσαι, ποντίκια, θόρυβος από τις 5 το πρωί. Σου φαίνονται λίγα;; έχεις ζήσει ποτέ δίπλα σε 50 κότες; ναι έτσι είναι η φύση. άλλοι πληρώνουν γι αυτό. αν δεν σου αρέσει γιατί δεν μετακομίζεις; 3 1
anikologr Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 2 λεπτά πριν, Rubble είπε ναι έτσι είναι η φύση. άλλοι πληρώνουν γι αυτό. αν δεν σου αρέσει γιατί δεν μετακομίζεις; Από το δικό μου σπίτι που έφτιαξα με τους κόπους μιας ζωής;; 2 1
Rubble Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 3 λεπτά πριν, anikologr είπε Από το δικό μου σπίτι που έφτιαξα με τους κόπους μιας ζωής;; και επειδή έφτιαξες εκεί το σπίτι σου πρεπει να εξαφανιστούν όλοι οι υπόλοιποι; νομιζω το έχεις πάρει πολύ στραβά... μια χαρά ειναι οι κοτούλες και απαραίτητες στο οικοσύστημα μας 1
korakios Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 5 λεπτά πριν, anikologr είπε Από το δικό μου σπίτι που έφτιαξα με τους κόπους μιας ζωής;; μ'αρέσει που του απαντάς κιόλας .... 😂 1
anikologr Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 2 λεπτά πριν, korakios είπε μ'αρέσει που του απαντάς κιόλας .... 😂 Έχεις δίκιο. Ο καθένας βρίσκει αφορμή να βγάλει τα κόμπλεξ του... 1 1
korakios Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 5 λεπτά πριν, anikologr είπε Έχεις δίκιο. μην αγχώνεσαι , όλοι την πατάμε όσο για τις κότες , είχα παλιά και ξέρω τι φάση . Το αστείο είναι οτι εξαρτάται πολύ απο την κότα , είχα κάποιες που δεν κάνανε κιχ , άλλες όμως κακαρίζανε 40 λεπτά πριν κάνουν το αυγό , όταν το κάνανε ξεσήκωναν τον τόπο λες και τις έσφαζες και για κανα τέταρτο μετά είχε μουρμούρα . Και φυσικά με απρόοπτα ( περνά σκύλος γάτα κοράκι , πέφτει ένα φύλλο ) γινόταν πάρτι , συν τα όποια μαλώματα μεταξύ τους . Άσε που καλοκαίρι , όσο καθαρά και να προσπαθείς να τα έχεις είναι έντονη η μυρωδιά , ευτυχώς που παίζει χώμα απο όσο είδα . Έχει και κοκορες ? σε απέναντι κοτέτσι απο μένα επειδή είναι πόλη , ήρθαν (απο αστυνομία?) και είχε προθεσμία μια εβδομάδα να τα πάρει . Τώρα έχει κανα δυο χρόνια που έχει αφήσει τις κότες αλλά τουλάχιστον μάζεψε τα κοκόρια . (μύθος που λαλά το ξημέρωμα , απο τις 2 το βράδυ δίναν πόνο 😂 ) 3 λεπτά πριν, Nabuko είπε Ναι αφού είχαν φτιάξει και μόνες τους κοτέτσι να μπουν μέσα. 🤣🤣🤣 1
Rubble Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, Nabuko είπε Ναι αφού είχαν φτιάξει και μόνες τους κοτέτσι να μπουν μέσα. έτσι έγινε; σε λίγο θα μας πεις ότι το φτιάξατε μαζί 🤭 ξαναλεω ότι το κοτέτσι προφανώς και υπήρχε πριν πάει εκεί o @anikologr 12 λεπτά πριν, korakios είπε πριν κάνουν το αυγό , όταν το κάνανε ξεσήκωναν τον τόπο λες και τις έσφαζες και για κανα τέταρτο μετά είχε μουρμούρα . το αυγουλάκι σου μια χαρά το τρως, η μουρμούρα σε χάλασε ας μείνουμε on topic νομικά δε μπορεί να διεκδικήσει τίποτα. άντε να γίνει σύσταση να μαζεύει πιο συχνά τυχόν ακαθαρσίες Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2023 από Rubble
korakios Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 5 λεπτά πριν, Rubble είπε νομικά δε μπορεί να διεκδικήσει τίποτα. σεβαστή η υποκειμενική σου άποψη 5 λεπτά πριν, Rubble είπε το αυγουλάκι σου μια χαρά το τρως, η μουρμούρα σε χάλασε ναι , το γείτονα βασικά περισσότερο χαλούσε , αλλά η σούπες ήταν κορυφαίες
anikologr Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 20 λεπτά πριν, korakios είπε μην αγχώνεσαι , όλοι την πατάμε όσο για τις κότες , είχα παλιά και ξέρω τι φάση . Το αστείο είναι οτι εξαρτάται πολύ απο την κότα , είχα κάποιες που δεν κάνανε κιχ , άλλες όμως κακαρίζανε 40 λεπτά πριν κάνουν το αυγό , όταν το κάνανε ξεσήκωναν τον τόπο λες και τις έσφαζες και για κανα τέταρτο μετά είχε μουρμούρα . Και φυσικά με απρόοπτα ( περνά σκύλος γάτα κοράκι , πέφτει ένα φύλλο ) γινόταν πάρτι , συν τα όποια μαλώματα μεταξύ τους . Άσε που καλοκαίρι , όσο καθαρά και να προσπαθείς να τα έχεις είναι έντονη η μυρωδιά , ευτυχώς που παίζει χώμα απο όσο είδα . Έχει και κοκορες ? σε απέναντι κοτέτσι απο μένα επειδή είναι πόλη , ήρθαν (απο αστυνομία?) και είχε προθεσμία μια εβδομάδα να τα πάρει . Τώρα έχει κανα δυο χρόνια που έχει αφήσει τις κότες αλλά τουλάχιστον μάζεψε τα κοκόρια . (μύθος που λαλά το ξημέρωμα , απο τις 2 το βράδυ δίναν πόνο 😂 ) 🤣🤣🤣 Φυσικά και έχει κοκόρια και όχι ένα αλλά τουλάχιστον 3... Μιλάμε συγχορδία από τις 5 το πρωί. Το υγειονομικό έχει στείλει στην εισαγγελία αλλά το πότε θα γίνει δικογραφία και άντε και έγινε. Θα φάει μια ποινή. Άραγε θα φάει και ένα χρηματικό πρόστιμο; Λύθηκε το πρόβλημα; Όχι.. Αυτός θα συνεχίσει κανονικά το εμπόριο. Γιατί 50 κότες δεν έχει κάποιος για να τρώνε αυγά τα εγγόνια του... Από την άλλη ένας δικαστικός αγώνας θα στοιχήσει πολλά χρήματα και θα τραβήξει σε χρόνο. Μια μήνυση δε, θα τον κάνει να περάσει ένα βράδυ στο τμήμα και θα γίνει και ήρωας στο τέλος. Γιαυτό γράφω εδώ στο φόρουμ μπας και πάρω κάποια βοήθεια που ίσως δεν έχω σκεφτεί. Και μιλάω για νόμιμη οδό. Ειλικρινά έχω αηδιάσει και το ελληνικό κράτος και τους εξυπνάκηδες που γελάνε με τον πόνο του άλλου. Βέβαια η ζωή έχει γυρίσματα και ίσως βρεθούν και αυτοί σε αντίστοιχη συγκυρία που δεν το εύχομαι.. 1
Rubble Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, anikologr είπε Φυσικά και έχει κοκόρια και όχι ένα αλλά τουλάχιστον 3... Μιλάμε συγχορδία από τις 5 το πρωί. Το υγειονομικό έχει στείλει στην εισαγγελία αλλά το πότε θα γίνει δικογραφία και άντε και έγινε. Θα φάει μια ποινή. Άραγε θα φάει και ένα χρηματικό πρόστιμο; Λύθηκε το πρόβλημα; Όχι.. Αυτός θα συνεχίσει κανονικά το εμπόριο. Γιατί 50 κότες δεν έχει κάποιος για να τρώνε αυγά τα εγγόνια του... Από την άλλη ένας δικαστικός αγώνας θα στοιχήσει πολλά χρήματα και θα τραβήξει σε χρόνο. Μια μήνυση δε, θα τον κάνει να περάσει ένα βράδυ στο τμήμα και θα γίνει και ήρωας στο τέλος. Γιαυτό γράφω εδώ στο φόρουμ μπας και πάρω κάποια βοήθεια που ίσως δεν έχω σκεφτεί. Και μιλάω για νόμιμη οδό. Ειλικρινά έχω αηδιάσει και το ελληνικό κράτος και τους εξυπνάκηδες που γελάνε με τον πόνο του άλλου. Βέβαια η ζωή έχει γυρίσματα και ίσως βρεθούν και αυτοί σε αντίστοιχη συγκυρία που δεν το εύχομαι.. κανένας δε γελάει. προσωπικά να βοηθήσω ήθελα. όσο αποξενώνεσαι από την φύση άλλο τόσο αποξενώνεσαι από τον ίδιο σου τον εαυτό. αν δε μπορείς να το αντέξεις θα πρέπει να κάνεις ασφαλιστικά, δεν είναι απαραίτητο ότι θα τα κερδίσεις. αυτα που γράφεις για δικογραφίες και εισαγγελέα είναι αερολογίες. δεν υπάρχει αξιόποινη πράξη, ούτε καν προανακριτική θα γίνει. 1
korakios Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 8 λεπτά πριν, anikologr είπε Ειλικρινά έχω αηδιάσει και το ελληνικό κράτος άργησες 8 λεπτά πριν, anikologr είπε και τους εξυπνάκηδες που γελάνε με τον πόνο του άλλου μη δίνεις σημασία , είναι πολλοί δυστυχώς 8 λεπτά πριν, anikologr είπε Γιαυτό γράφω εδώ στο φόρουμ μπας και πάρω κάποια βοήθεια που ίσως δεν έχω σκεφτεί. Και μιλάω για νόμιμη οδό. είσαι σίγουρος οτι το υγειονομικό έχει στείλει στην εισαγγελία ? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις