Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 minutes ago, corsair04 said:

Ας βάλει άλλον να κάνει την καταγγελία …σε κάθε περιοχή υπάρχει κάποιο φιλοζωικό σωματείο ακόμα και τα παραγωγικά ζώα έχουν κάποιους κανόνες ευζωίας …παράδειγμα δεν μπορείς να σφάξεις ζώο χωρίς αναισθητοποίηση θεωρείται κακοποίηση ας πατήσει εκεί ...

σωστο και αυτο.αν κανει καποιος ασχετος τοτε θα ειναι ολα πιο easy.απλα ειναι βλακεια να μην μπορεις να κανει ανωνυμη.τη σημασια εχει ποιος την εκανε?σημασια εχει αν ισχυει ή οχι αυτο που καταγγελεις.αν ισχυει τι τους νοιαζει ποιος το ξεκινησε με την καταγγελια?

• Απαντ. 96
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, poulinos είπε

αν δεν γινεται που ειναι κακο να μην μπορεις να κανεις ανωνυμη καταγγελια τοτε μπορει να δει και αντιποινα. δηλαδη ελεος να πρεπει να γινει επωνυμα.

Δε διαφωνω σε αυτο,αλλα απο οσο θυμαμαι δε γινεται.
Δεν ξεμπλεκεις αμα φτασεις σε τετοιο σημειο.
Απο τη μια λες "να παω να του μιλησω",απο την αλλη λες "αν του μιλησω και με  γραψει στα @@ του δε θα μπορω να κανω καταγγελια ουτε ανωνυμα".

Και εδω σου λενε δε μπορεις ουτε ανωνυμα.

Επεξ/σία από StamTheMan
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, corsair04 είπε

Ας βάλει άλλον να κάνει την καταγγελία …σε κάθε περιοχή υπάρχει κάποιο φιλοζωικό σωματείο ακόμα και τα παραγωγικά ζώα έχουν κάποιους κανόνες ευζωίας …παράδειγμα δεν μπορείς να σφάξεις ζώο χωρίς αναισθητοποίηση θεωρείται κακοποίηση ας πατήσει εκεί ...

Είσαι σίγουρος για αυτό που λες με την αναισθητοποίηση; Διότι υπό αυτές τις συνθήκες θα υπάρχουν στο κρέας και το αίμα του ζώου το αναισθητικό και τα φάρμακα. 

Γνωρίζω ότι πριν την σφαγή του ζώου δεν πρέπει να έχουν προηγηθεί αλλα βασανιστήρια, κακοποιηση και καταστάσεις που θα στρεσσαρουν το ζώο διότι παράγονται τοξίνες μετά και αν επέλθει σφαγή αυτές μένουν στο κρέας. Η σφαγή και ο θάνατος του ζώου πρέπει να διεξάγονται σε κατάσταση ηρεμίας του ζώου, να επέρχονται ταχιστα και αναίμακτα.

Δημοσ.
27 minutes ago, Basilhs23___ said:

Είσαι σίγουρος για αυτό που λες με την αναισθητοποίηση; Διότι υπό αυτές τις συνθήκες θα υπάρχουν στο κρέας και το αίμα του ζώου το αναισθητικό και τα φάρμακα. 

Γνωρίζω ότι πριν την σφαγή του ζώου δεν πρέπει να έχουν προηγηθεί αλλα βασανιστήρια, κακοποιηση και καταστάσεις που θα στρεσσαρουν το ζώο διότι παράγονται τοξίνες μετά και αν επέλθει σφαγή αυτές μένουν στο κρέας. Η σφαγή και ο θάνατος του ζώου πρέπει να διεξάγονται σε κατάσταση ηρεμίας του ζώου, να επέρχονται ταχιστα και αναίμακτα.

αν και ειμαστε εκτος θεματος η αναισθητοποιηση γινεται με συγκεκριμενους τροπους και οι τροποι δεν ειναι παντα με αναισθητικο. οπως και ο θανατος πρεπει να ειναι ακαριαιος. και δεν μιλαμε μονο για την σφαγη αλλα για οτιδηποτε.στην πραξη βεβαια απειρα slaughter house δεν τηρουν καν τους κανονες. το earthlings ειναι ενα "ωραιο" Ντοκιμαντερ. γενικοτερα απειρα πραγματα γινονται με πολυ βασανιστικους τροπους που απλα δεν γνωριζουμε καν οτι υπαρχουν.απο το πως παιρνουν το δερμα απο πιθωνες μεχρι να γδερνουν ζωα ζωντανα.και πολλα πολλα ακομα που αστα να πανε. πχ τα γουρουνια τα αναισθητοποιουν με ηλεκτροδια.

http://www.moa.gov.cy/moa/vs/vs.nsf/All/DEB24A12349DE0C6C22583850030C97F/$file/αναισθητοποίηση χοίρων.pdf

καποια στιγμη αλλαξε ο νομος και αφηνε να σκοτωσεις ζωα χωρις αναισθησια για θρησκευτικους λογους( No comment).η μαλακια goes cloud.

34 minutes ago, StamTheMan said:

Δε διαφωνω σε αυτο,αλλα απο οσο θυμαμαι δε γινεται.
Δεν ξεμπλεκεις αμα φτασεις σε τετοιο σημειο.
Απο τη μια λες "να παω να του μιλησω",απο την αλλη λες "αν του μιλησω και με  γραψει στα @@ του δε θα μπορω να κανω καταγγελια ουτε ανωνυμα".

Και εδω σου λενε δε μπορεις ουτε ανωνυμα.

αν του μιλησεις και μετα δει καταγγελια ξερει οτι σιγουρα ειναι απο σενα.αν δεν μιλησεις εξαρτατε ποσους γειτονες εχει εκει κοντα :P

βεβαια μπορει αν και δυσκολο να του μιλησεις και να νιωσει.δεν λεω συγκεκριμενα για αυτο που αν ενιωθε δεν θα εφτιαχνε κοτετσι αλλα γενικα.

• Thanks 1
Δημοσ.
17 ώρες πριν, poulinos είπε

σωστο και αυτο.αν κανει καποιος ασχετος τοτε θα ειναι ολα πιο easy.απλα ειναι βλακεια να μην μπορεις να κανει ανωνυμη.τη σημασια εχει ποιος την εκανε?σημασια εχει αν ισχυει ή οχι αυτο που καταγγελεις.αν ισχυει τι τους νοιαζει ποιος το ξεκινησε με την καταγγελια?

Καλησπέρα, δε Θέλουν ανωνυμία για να αποφύγουν το γεγονός τις εκδικητικής καταγγελίας ή της ψεύτικης …καμία φορά κάποιος καλλιεργεί στο μυαλό του ένα σενάριο χωρίς να ισχύει και απλά το πιστεύει …

15 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε

Έχουν μια συσκευή αναισθητοποίησης οι κτηνίατροι … Νομίζω με ρεύμα …

Δημοσ.
On 23/04/2023 at 17:24, corsair04 said:

Καλησπέρα, δε Θέλουν ανωνυμία για να αποφύγουν το γεγονός τις εκδικητικής καταγγελίας ή της ψεύτικης …καμία φορά κάποιος καλλιεργεί στο μυαλό του ένα σενάριο χωρίς να ισχύει και απλά το πιστεύει …

Έχουν μια συσκευή αναισθητοποίησης οι κτηνίατροι … Νομίζω με ρεύμα …

στο χερι τους ειναι να δουν αν ισχυει και να λαβουν ολα τα νομιμα μετρα σε περιπτωση ψευτικης καταγγελιας. ή μπορει να γινει επωνυμα η καταγγελια χωρις ομως το ονομα να δοθει σε αυτον που εχει  γινει η καταγγελια.

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους. Σχετικά με το θέμα που εξακολουθεί να με απασχολεί:

1) Έστειλα εξώδικο. Αυτός φυσικά με έγραψε κανονικά και το μόνο που έκανε ήταν να βάλει ένα σύρμα περιμετρικά του σπιτιού μου που δεν αφήνει τις κότες να έρθουν ακριβώς δίπλα στο σπίτι μου. Φυσικά κάτι τέτοιο κανένα πρόβλημα βρώμας και ηχορύπανσης δεν λύνει. Επίσης τώρα που το γράφω τις έχει αφήσει να έρθουν πάλι ακριβώς δίπλα μου καθώς είχε φυτρώσει νέο χορτάρι και τις άφησε να φάνε.

2) Έκανα επώνυμη καταγγελία στο υγειονομικό. Ήρθαν άμεσα, διαπίστωσαν το πρόβλημα, του έστειλαν να τις πάρει άμεσα. Κανένα αποτέλεσμα φυσικά.

3) Μετά από 25 μέρες έστειλαν υπενθύμιση να τις πάρει. Κανένα αποτέλεσμα φυσικά. Οι κότες ακούνητες.

4) Μετά από εκ νέου τηλεφωνικές καταγγελίες το υγειονομικό ήρθε για 2η φορά, διαπίστωσε ότι τίποτα δεν έχει αλλάξει και έστειλε τις αυτοψίες στον εισαγγελέα πρωτοδικών. Ούτε επέβαλε κάποιο πρόστιμο, ούτε φρόντισε για την άμεση απομάκρυνση των ζώων. Από ότι κατάλαβα θα σχηματιστεί δικογραφία κτλ. Φυσικά κάτι τέτοιο θα τραβήξει σε μάκρος. 

Σας ερωτώ τι άλλο μπορώ να κάνω? Μήνυση? Αγωγή? Ασφαλιστικά μέτρα? Είμαι απογοητευμένος καθώς ζούμε σε κράτος που ο καθένας κάνει ότι του γουστάρει. 

Παρακαλώ όποιος έχει άποψη ας την πει μπας και μπορέσω να απαλλαγώ επιτέλους.  

Για να μην νομίζετε ότι λέω εξυπνάδες ορίστε φωτογραφία. 

ινσομνια.jpg

Δημοσ.
1 ώρα πριν, anikologr είπε

Καλημέρα σε όλους. Σχετικά με το θέμα που εξακολουθεί να με απασχολεί:

1) Έστειλα εξώδικο. Αυτός φυσικά με έγραψε κανονικά και το μόνο που έκανε ήταν να βάλει ένα σύρμα περιμετρικά του σπιτιού μου που δεν αφήνει τις κότες να έρθουν ακριβώς δίπλα στο σπίτι μου. Φυσικά κάτι τέτοιο κανένα πρόβλημα βρώμας και ηχορύπανσης δεν λύνει. Επίσης τώρα που το γράφω τις έχει αφήσει να έρθουν πάλι ακριβώς δίπλα μου καθώς είχε φυτρώσει νέο χορτάρι και τις άφησε να φάνε.

2) Έκανα επώνυμη καταγγελία στο υγειονομικό. Ήρθαν άμεσα, διαπίστωσαν το πρόβλημα, του έστειλαν να τις πάρει άμεσα. Κανένα αποτέλεσμα φυσικά.

3) Μετά από 25 μέρες έστειλαν υπενθύμιση να τις πάρει. Κανένα αποτέλεσμα φυσικά. Οι κότες ακούνητες.

4) Μετά από εκ νέου τηλεφωνικές καταγγελίες το υγειονομικό ήρθε για 2η φορά, διαπίστωσε ότι τίποτα δεν έχει αλλάξει και έστειλε τις αυτοψίες στον εισαγγελέα πρωτοδικών. Ούτε επέβαλε κάποιο πρόστιμο, ούτε φρόντισε για την άμεση απομάκρυνση των ζώων. Από ότι κατάλαβα θα σχηματιστεί δικογραφία κτλ. Φυσικά κάτι τέτοιο θα τραβήξει σε μάκρος. 

Σας ερωτώ τι άλλο μπορώ να κάνω? Μήνυση? Αγωγή? Ασφαλιστικά μέτρα? Είμαι απογοητευμένος καθώς ζούμε σε κράτος που ο καθένας κάνει ότι του γουστάρει. 

Παρακαλώ όποιος έχει άποψη ας την πει μπας και μπορέσω να απαλλαγώ επιτέλους.  

Για να μην νομίζετε ότι λέω εξυπνάδες ορίστε φωτογραφία. 

ινσομνια.jpg

εάν ήμουν στην θέση σου, και το οικονομικό δεν ήταν εμπόδιο, θα έκανα απευθείας αγωγή, όχι μήνυση, την μήνυση δεν την φοβάται προφανώς διότι δεν θα έχει κάποιες οικονομικές επιπτώσεις, με την αγωγή μπορεί να σκεφτεί ότι υπάρχει ρίσκο να την χάσει και να πληρώσει, εάν δεν έχει να πληρώσει του βγάζεις το σπίτι σε πλειστηριασμό. Γνώμη μου μόνο αγωγή!

• Like 1
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, KX7 είπε

εάν ήμουν στην θέση σου, και το οικονομικό δεν ήταν εμπόδιο, θα έκανα απευθείας αγωγή, όχι μήνυση, την μήνυση δεν την φοβάται προφανώς διότι δεν θα έχει κάποιες οικονομικές επιπτώσεις, με την αγωγή μπορεί να σκεφτεί ότι υπάρχει ρίσκο να την χάσει και να πληρώσει, εάν δεν έχει να πληρώσει του βγάζεις το σπίτι σε πλειστηριασμό. Γνώμη μου μόνο αγωγή!

Πόσο χρόνο όμως θα πάρει αυτή η διαδικασία;; 

Δημοσ.
2 minutes ago, anikologr said:

Πόσο χρόνο όμως θα πάρει αυτή η διαδικασία;; 

Ο δικηγόρος που έβαλες να συντάξει το εξώδικο δεν σε ενημέρωσε για τις επιλογές σου και για το χρόνο που απαιτείται για κάθε μία από αυτές;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Ο δικηγόρος που έβαλες να συντάξει το εξώδικο δεν σε ενημέρωσε για τις επιλογές σου και για το χρόνο που απαιτείται για κάθε μία από αυτές;

Φυσικά μου έχει πει απλά επειδή όλες οι επιλογές τραβάνε σε χρόνο και απαιτούν αρκετά χρήματα θα βοηθούσε ίσως η εμπειρία κάποιου μέλους του φόρουμ. Επίσης από βδομάδα θα συναντηθώ με δικηγόρο που ασχολείται αποκλειστικά με αστικό δίκαιο και θεωρείται κορυφαίος. 

Είναι κακό να ζητάω και την γνώμη των μελών του φόρουμ;; σε πολλές περιπτώσεις η βοήθειά τους ήταν εξαιρετικά χρήσιμη. 

38 λεπτά πριν, Maurikycli είπε

2-3 χρόνια...

Μάλιστα.. Ήμουνα νιος και γέρασα.. Δηλαδή πρέπει να υπομένω την βρώμα και τον θόρυβο για 3 χρόνια. Συν τα έξοδα. Ωραίο κράτος... 

Επεξ/σία από anikologr
Δημοσ.
4 ώρες πριν, anikologr είπε

Είναι κακό να ζητάω και την γνώμη των μελών του φόρουμ;; σε πολλές περιπτώσεις η βοήθειά τους ήταν εξαιρετικά χρήσιμη. 

Δεν είναι κακό, πιστεύω πως είναι ανούσιο μια και έχεις ήδη ενημερωθεί από επαγγελματία του είδους.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, anikologr είπε

Μάλιστα.. Ήμουνα νιος και γέρασα.. Δηλαδή πρέπει να υπομένω την βρώμα και τον θόρυβο για 3 χρόνια. Συν τα έξοδα. Ωραίο κράτος... 

Αν καταλάβει ότι το έχεις πάρει "ζεστά " και ότι δεν θα του βγει σε καλό μπορεί να συμμορφωθεί από μόνος με την πρώτη συνεδρίαση του δικαστηρίου 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...