anikologr Δημοσ. 17 Απριλίου 2023 Δημοσ. 17 Απριλίου 2023 Χρόνια πολλά σε όλους Δίπλα στην οικία μου ο γείτονας έχει κοτέτσι με μεγάλο αριθμό κοτών κάνοντας εμπόριο αυγών και κρέατος. Μιλάμε για περιοχή εντός μεγάλου δήμου και εντός σχεδίου πόλεως. Παρόλες τις προσπάθειες εδώ και πολλά χρόνια συνεχίζει και όσο περνάει ο καιρός γίνεται χειρότερη η κατάσταση. Σε επικοινωνία με το υγειονομικό της περιοχής, μου απάντησαν ότι για τόσο μεγάλο αριθμό κοτών δεν έχει αρμοδιότητα (ισχύει άραγε???) και πρέπει να απευθυνθώ στην Επιτροπή Σταβλισμού της Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής του νομού μου και αυτή μετά την καταγγελία θα κάνει επιτόπιο έλεγχο από κλιμάκιο αποτελούμενο από 3 υπηρεσίες (κτηνιατρική κτλ). Είμαι σε δίλλημα να κάνω ανώνυμη ή επώνυμη καταγγελία για προφανής λόγους. Επίσης είναι σίγουρο ότι σε ανώνυμη καταγγελία θα τρέξει σωστά η διαδικασία? Είναι σίγουρο ότι δεν έχει κανενός είδους άδεια. Οποιαδήποτε άποψη είναι θεμιτή αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει πλέον άλλος δρόμος. Παρακαλώ όχι απαντήσεις του στυλ "να βγάλεις τα αυγά και το κρέας της χρονιάς σου". Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας
poulinos Δημοσ. 17 Απριλίου 2023 Δημοσ. 17 Απριλίου 2023 για αρχη ξεκινα με ανωνυμη και βλεπεις τι γινεται 5
Basilhs23___ Δημοσ. 17 Απριλίου 2023 Δημοσ. 17 Απριλίου 2023 Αν υπάρχει δυνατότητα ανώνυμης κάνε ανώνυμη. Πολύ φοβάμαι πως ενδέχεται να μην υπάρχει τέτοια δυνατότητα. 1
korakios Δημοσ. 17 Απριλίου 2023 Δημοσ. 17 Απριλίου 2023 22 λεπτά πριν, anikologr είπε Σε επικοινωνία με το υγειονομικό της περιοχής, μου απάντησαν ότι για τόσο μεγάλο αριθμό κοτών δεν έχει αρμοδιότητα (ισχύει άραγε???) και πρέπει να απευθυνθώ στην Επιτροπή Σταβλισμού της Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής του νομού μου και αυτή μετά την καταγγελία θα κάνει επιτόπιο έλεγχο από κλιμάκιο αποτελούμενο από 3 υπηρεσίες (κτηνιατρική κτλ). το υγεινομικό είναι υπεύθυνο , προχώρα μέσω Συνήγορου του Πολίτη μιας και βαριούνται να αναλάβουν απο οτι δείχνει η απάντησή τους ... 1
rodosf1 Δημοσ. 17 Απριλίου 2023 Δημοσ. 17 Απριλίου 2023 επώνυμα και μην φοβάμαι. υπάρχει ειδική διάταξη Δήμου /Περιφερειας για αριθμό πουλερικών και το βασικό.... Απόσταση από γειτονικα κτίρια. Κ πάντα πρέπει να είναι πλησιέστερα στο δικό του. Εμένα πχ στο Δήμο μου αναφέρει εντός ζώνης οικισμού μέχρι 5 πουλερικα κ απόσταση άνω των 30μ από παρακείμενα κτίρια κ να ειναι πλησιέστερα στο κτίριο του ιδιοκτήτη. Θα βρεις την απόφαση που σε αφορά από τη Διαύγεια με αναζήτηση γιατί επικαιροποιουνται.
andreaspA Δημοσ. 17 Απριλίου 2023 Δημοσ. 17 Απριλίου 2023 43 λεπτά πριν, anikologr είπε Χρόνια πολλά σε όλους Δίπλα στην οικία μου ο γείτονας έχει κοτέτσι με μεγάλο αριθμό κοτών κάνοντας εμπόριο αυγών και κρέατος. Μιλάμε για περιοχή εντός μεγάλου δήμου και εντός σχεδίου πόλεως. Παρόλες τις προσπάθειες εδώ και πολλά χρόνια συνεχίζει και όσο περνάει ο καιρός γίνεται χειρότερη η κατάσταση. Σε επικοινωνία με το υγειονομικό της περιοχής, μου απάντησαν ότι για τόσο μεγάλο αριθμό κοτών δεν έχει αρμοδιότητα (ισχύει άραγε???) και πρέπει να απευθυνθώ στην Επιτροπή Σταβλισμού της Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής του νομού μου και αυτή μετά την καταγγελία θα κάνει επιτόπιο έλεγχο από κλιμάκιο αποτελούμενο από 3 υπηρεσίες (κτηνιατρική κτλ). Είμαι σε δίλλημα να κάνω ανώνυμη ή επώνυμη καταγγελία για προφανής λόγους. Επίσης είναι σίγουρο ότι σε ανώνυμη καταγγελία θα τρέξει σωστά η διαδικασία? Είναι σίγουρο ότι δεν έχει κανενός είδους άδεια. Οποιαδήποτε άποψη είναι θεμιτή αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει πλέον άλλος δρόμος. Παρακαλώ όχι απαντήσεις του στυλ "να βγάλεις τα αυγά και το κρέας της χρονιάς σου". Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας Τι φοβασαι δηλαδη και θέλεις να κάνεις την κότα, οσο αφορά τις κότες? Ξερεις γιατι κανει ο καθενας μας οτι γουσταρει? Γιατι εχει ριζωθει βαθεια μεσα μας αυτο το "που να μπλεκεις τώρααααα" Επωνυμη και να του το πεις και πριν. "Αν δεν μαζεψεις το μπαχαλο απο εδώ θα σε καρφωσω σε οποια υπηρεσια υπαρχει". Αρκει φυσικα εσυ να εισαι καθαρος.... Γιατι αν εισαι βρωμικος και εσυ, τελικα θα κανεις την κότα! 5
anikologr Δημοσ. 17 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2023 5 λεπτά πριν, andreaspA είπε Τι φοβασαι δηλαδη και θέλεις να κάνεις την κότα, οσο αφορά τις κότες? Ξερεις γιατι κανει ο καθενας μας οτι γουσταρει? Γιατι εχει ριζωθει βαθεια μεσα μας αυτο το "που να μπλεκεις τώρααααα" Επωνυμη και να του το πεις και πριν. "Αν δεν μαζεψεις το μπαχαλο απο εδώ θα σε καρφωσω σε οποια υπηρεσια υπαρχει". Αρκει φυσικα εσυ να εισαι καθαρος.... Γιατι αν εισαι βρωμικος και εσυ, τελικα θα κανεις την κότα! Στο παρελθόν ο συγκεκριμένος έχει απειλήσει τον πατέρα μου και γενικά είναι απρόβλεπτος άνθρωπος. Οπότε αν και ουσιαστικά κυρίως εμένα θίγει θα ξεκινήσω με μία ανώνυμη καταγγελία και βλέπω. 29 λεπτά πριν, korakios είπε το υγεινομικό είναι υπεύθυνο , προχώρα μέσω Συνήγορου του Πολίτη μιας και βαριούνται να αναλάβουν απο οτι δείχνει η απάντησή τους ... Καλή η σκέψη για συνήγορο του πολίτη. Ευχαριστώ!
andreaspA Δημοσ. 17 Απριλίου 2023 Δημοσ. 17 Απριλίου 2023 Μόλις τώρα, anikologr είπε Στο παρελθόν ο συγκεκριμένος έχει απειλήσει τον πατέρα μου και γενικά είναι απρόβλεπτος άνθρωπος. Οπότε αν και ουσιαστικά κυρίως εμένα θίγει θα ξεκινήσω με μία ανώνυμη καταγγελία και βλέπω. βρισκει και κανει! και εδω μεσα υποτιθεται υπηρχαν δυο απροβλεπτοι που εκαναν οτι ηθελαν 19 χρονια. Μετα απο εναν τσαμπουκα, ολα ηρθαν σε ισορροπια. Οσο κανεις τον μαλάκα... για μαλάκα θα σε έχει! 7
anikologr Δημοσ. 17 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2023 13 λεπτά πριν, rodosf1 είπε επώνυμα και μην φοβάμαι. υπάρχει ειδική διάταξη Δήμου /Περιφερειας για αριθμό πουλερικών και το βασικό.... Απόσταση από γειτονικα κτίρια. Κ πάντα πρέπει να είναι πλησιέστερα στο δικό του. Εμένα πχ στο Δήμο μου αναφέρει εντός ζώνης οικισμού μέχρι 5 πουλερικα κ απόσταση άνω των 30μ από παρακείμενα κτίρια κ να ειναι πλησιέστερα στο κτίριο του ιδιοκτήτη. Θα βρεις την απόφαση που σε αφορά από τη Διαύγεια με αναζήτηση γιατί επικαιροποιουνται. Ευχαριστώ για την απάντηση. Θα ψάξω μήπως βρω κάτι επικαιροποιημενο.. Μόλις τώρα, andreaspA είπε βρισκει και κανει! και εδω μεσα υποτιθεται υπηρχαν δυο απροβλεπτοι που εκαναν οτι ηθελαν 19 χρονια. Μετα απο εναν τσαμπουκα, ολα ηρθαν σε ισορροπια. Οσο κανεις τον μαλάκα... για μαλάκα θα σε έχει! Θα προτιμούσα να λυθεί το θέμα χωρίς να φτάσει εκεί αλλά ο κόσμος έχει εκτραχυνθει όσο δεν πάει.
Maurikycli Δημοσ. 17 Απριλίου 2023 Δημοσ. 17 Απριλίου 2023 2 λεπτά πριν, andreaspA είπε βρισκει και κανει! και εδω μεσα υποτιθεται υπηρχαν δυο απροβλεπτοι που εκαναν οτι ηθελαν 19 χρονια. Μετα απο εναν τσαμπουκα, ολα ηρθαν σε ισορροπια. Οσο κανεις τον μαλάκα... για μαλάκα θα σε έχει! Ποιοί ήταν και τί έκαναν;
Basilhs23___ Δημοσ. 17 Απριλίου 2023 Δημοσ. 17 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, anikologr είπε Στο παρελθόν ο συγκεκριμένος έχει απειλήσει τον πατέρα μου και γενικά είναι απρόβλεπτος άνθρωπος. Οπότε αν και ουσιαστικά κυρίως εμένα θίγει θα ξεκινήσω με μία ανώνυμη καταγγελία και βλέπω. Καλή η σκέψη για συνήγορο του πολίτη. Ευχαριστώ! Οποιαδήποτε απειλή υπάρξει, να ρωτησεις δικηγόρο για το τι μπορείς να κάνεις, πχ αποστολή εξώδικο προς τον ίδιον και το τοπικό ΑΤ για το συμβάν η ασφαλιστικά μέτρα. Πρέπει να κοπεί η μαγκιά σε κάτι τέτοια άτομα. Η θεία μου είχε κάνει καταγγελία σε γείτονα επειδή άφηναν σκύλο μόνιμα σε ταράτσα μονοκατοικίας, μια μέρα είδε σκισμένα όλα τα λάστιχα του αυτοκινήτου της, από τότε δεν τολμάει να καταγγείλει τίποτε γιατί δεν θέλει να έχει προβλήματα, και το κράτος δεν προστατεύει έστω τα στοιχεία αυτού που θα κάνει καταγγελία, μπορούν να γίνουν γνωστά από την ειδοποίηση αναλόγως της υπηρεσίας πχ υγειονομικό ξέρω ότι πριν χρόνια έγραφαν όνομα επώνυμο διεύθυνση και στοιχεία του ατόμου που την έκανε. Επεξ/σία 17 Απριλίου 2023 από Basilhs23___ 1
antbant90 Δημοσ. 17 Απριλίου 2023 Δημοσ. 17 Απριλίου 2023 Αν κανεις ανώνυμη δεν θα γίνει τίποτα. Κάνεις επώνυμη και αφού πρόκειται για πολυκατοικία θα ηταν καλύτερο να κάνετε περισσότεροι του ενός ( υποθέτω ενοχλούνται και άλλοι). Η καταγγελία γίνεται στη ΔΑΟΚ (της περιοχής σου που κατά πάσα πιθανότητα στεγάζεται στη νομαρχία) στο τμήμα της Κτηνιατρικής υπηρεσίας. Υπάρχει σχετική νομοθεσία που αναφέρεται σε κατοχή παραγωγικών ζώων σε κατοικημένη περιοχή εντός και εκτός καθώς και αποστάσεις από κατοικημένη περιοχή. 1
andreaspA Δημοσ. 17 Απριλίου 2023 Δημοσ. 17 Απριλίου 2023 20 λεπτά πριν, Maurikycli είπε Ποιοί ήταν και τί έκαναν; Δεν μιλάω φυσικα για το insomnia. Για την πολυκατοικια που διαμενω. Τι εκαναν? το επαιζαν αφεντικα. Καταληψη ολων των κοινοχρηστων χωρων. Προμηθευτες που επαιρναν το χαρτζιλικι τους. Παρκαραν οπου γουστάραν. Και προσφατα εμαθα (και ανοιχτηκε) οτι ειχε γινει καταληψη σε κοινοχρηστη αποθηκη για 19 χρονια. 2
anikologr Δημοσ. 17 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2023 9 λεπτά πριν, antbant90 είπε Αν κανεις ανώνυμη δεν θα γίνει τίποτα. Κάνεις επώνυμη και αφού πρόκειται για πολυκατοικία θα ηταν καλύτερο να κάνετε περισσότεροι του ενός ( υποθέτω ενοχλούνται και άλλοι). Η καταγγελία γίνεται στη ΔΑΟΚ (της περιοχής σου που κατά πάσα πιθανότητα στεγάζεται στη νομαρχία) στο τμήμα της Κτηνιατρικής υπηρεσίας. Υπάρχει σχετική νομοθεσία που αναφέρεται σε κατοχή παραγωγικών ζώων σε κατοικημένη περιοχή εντός και εκτός καθώς και αποστάσεις από κατοικημένη περιοχή. Δυστυχώς πρόκειται για μονοκατοικία και ουσιαστικά ο μόνος που συνορεύει με το κότετσι είμαι εγώ. Γιατί όμως αν γίνει ανώνυμα δεν θα γίνει τπτ;; Δεν είναι υποχρεωμένοι να την ερευνήσουν;; Θα έχω μπλεξίματα με δαυτον αν ξέρει ότι εγώ το έκανα. Ειλικρινά φοβάμαι μην πάρει κανένα όπλο ο γέρος. Άσε που από τις 11 αρχίζει και πίνει.. Και δεν κάνω πλάκα.. Τουλάχιστον πίσω από την ανωνυμία κάπως λες ότι δεν μπορεί να είναι 100% σίγουρος.. Σκέφτηκα και την επιλογή καταγγελίας σε σδοε γιατί έχει αναρτήσει και πινακίδες πωλούνται αυγά...
Ukforthemoment Δημοσ. 17 Απριλίου 2023 Δημοσ. 17 Απριλίου 2023 https://www.typosthes.gr/koinonia/312917_mpainei-plafon-se-kotes-probata-koynelia-ti-allazei-gia-zoa-se-spitia Μπαίνει πλαφόν σε κότες, πρόβατα, κουνέλια - Τι αλλάζει για ζώα σε σπίτια 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις