Προς το περιεχόμενο

bit vision

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάω να κατεβάσω από το store του  mi box  το bitvision και δεν βρίσκει την εφαρμογή μήπως ξέρει κανεις για ποιον λογο;;

Δημοσ.

Το store των συσκευών που έχουν android tv os όπως το mibox δεν έχει όλες τις εφαρμογές που έχει το πλήρες play store. 

Βρες την εφαρμογή σε apk μορφή, κατέβασε την από κάπου αλλού, πέρασε την σε στικακι και στη στην χειροκίνητα στο μποξάκι. 

• Like 1
Δημοσ.

Το έκανα αλλά αναγνωρίζει το στικακι σαν έξτρα αποθηκευτικό... η εγω δεν ξέρω τι μου γίνεται που είναι και πιο λογικο!🤣

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για να μην παιδεύεσαι, γιατί δεν ξέρω τι θέμα έχει με το στικάκι, στείλε το apk στο google drive ή στο gmail του λογαριασμού που έκανες στο mibox και τρέξτο από εκεί.

Επεξ/σία από micos000
  • Like 1
Δημοσ.

Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Απο οτι καταλάβατε είμαι λιγάκι άσχετος... ποιον file manager να κατεβάσω για το mibox;

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, infin1tyGR είπε

Άσχετα με το θέμα του χώρου, νομίζω δεν κάνει αυτό που θες η εφαρμογή που πας να εγκαταστήσεις.

Μα και στις άλλες που δοκίμασα κάτι τέτοιο λεει

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ducatista είπε

Παιδιά θα το σπάσω μου λέει ότι δεν έχει χώρο εν τω μεταξύ είναι άδειο το box

20230420_205629.jpg

Σου λέει ότι δεν έχει εξωτερικό χώρο. Πρέπει να ειναι χωρισμένος ο δίσκος του. Είδες στις ρυθμίσεις τι λέει για τον εξωτερικό αποθηκευτικό χώρο; 

Δημοσ.

Τον έβγαλα ούτε και στον εσωτερικό κατεβάζει.. έχει θέμαεει ότι χρησιμοποιείται 1.6 εχεια άδειο 3.5 ξερω γω και μου βγάζει αυτό το μαλακισμενο μνμ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...