Maurikycli Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 Ό,τι πεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ducatista Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 13 λεπτά πριν, Maurikycli είπε Με το πίσω φρένο σταματούσαν τα παλιά παπιά που όταν πάταγες μπροστινό σηκώνονταν! Αν δεν έχει abs δυστυχώς πρεπει να σταματήσεις με το πίσω αλλιως θα κάνεις κουβέντα με την άσφαλτο Τετ α τετ 🤣🤣 16 λεπτά πριν, liopyr είπε Ρε συ, πυροβολάς ατάκες μπάρμπα σε πασχαλινό τραπέζι, και το αστείο είναι πως ηλικιακά μάλλον εγώ είμαι ο μπάρμπας της υπόθεσης. Έχει ένα δίκιο ο φίλος αλλά όπως είπα όταν το πηγαίνεις μια γρήγορη διαδρομή με καμία 10ρια καλά φρένα μετά το ταμπουρο δεν σταματάει με τίποτα Όταν λέω με το πίσω για να μη παρεξηγηθώ δεν εννοώ μόνο με το πίσω! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Phoenix7 Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, Pa0ki είπε Λίγο πολύ με κάλυψε ο @tasoe Τί ύψος έχεις? Τα μηχανάκια που σκέφτεσαι τα έχεις δει από κοντά? Γιατί αν είσαι 1,80 100 κιλά, κάποια μηχανάκια από αυτά που έβαλες (π.χ. ktm 390) ούτε καν να τα σκέφτεσαι.....για δεύτερο άτομο πάνω δεν το συζητώ, θα πιάσετε παιδί 🙃 1.75 είμαι, 70kg Επεξ/σία 18 Απριλίου 2023 από Phoenix7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maurikycli Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 Πιο μπαρμαδοκουβέντα από το ότι τα σημερινά παπιά και σκουτερ είναι σκοτώστρες δεν νομίζω να υπάρχει μέχρι στιγμής. Από την άλλη προσπερνάμε στο crypton x ότι έχει κανονικές αναρτήσεις αλλά το κάνει επικίνδυνο το πίσω ταμπούρο λες και θα μπορέσει να πάει όπως όπως λες; ΟΚκκκκ, ότι πείτε 6 λεπτά πριν, Ducatista είπε Αν δεν έχει abs δυστυχώς πρεπει να σταματήσεις με το πίσω αλλιως θα κάνεις κουβέντα με την άσφαλτο Τετ α τετ 🤣🤣 Έχει ένα δίκιο ο φίλος αλλά όπως είπα όταν το πηγαίνεις μια γρήγορη διαδρομή με καμία 10ρια καλά φρένα μετά το ταμπουρο δεν σταματάει με τίποτα Όταν λέω με το πίσω για να μη παρεξηγηθώ δεν εννοώ μόνο με το πίσω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ducatista Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Maurikycli είπε Πιο μπαρμαδοκουβέντα από το ότι τα σημερινά παπιά και σκουτερ είναι σκοτώστρες δεν νομίζω να υπάρχει μέχρι στιγμής. Από την άλλη προσπερνάμε στο crypton x ότι έχει κανονικές αναρτήσεις αλλά το κάνει επικίνδυνο το πίσω ταμπούρο λες και θα μπορέσει να πάει όπως όπως λες; ΟΚκκκκ, ότι πείτε Νομίζω το αντίθετο λέμε ότι τα σημερινά πάπια είναι ασφαλή σε σχέση με το παρελθόν.. επίσης ειπα οτι το κρυπτόν ήταν η αλλαγή στην κατηγορία των παπιών που νιωθεις ασφαλής σε σχέση με το παρελθόν αλλά πλέον έχει πολύ καλύτερα σε στήσιμο.. φυσικά το ότι έχει κανονικές αναρτήσεις( λιγότερο καλή η πίσω) είναι μια από τις αλλαγές που έχουν γίνει και ειναι πιο ασφαλή πλέον όσο για το ταμπουρο είπαμε έχει και την έκδοση μπρος πίσω δισκόφρενο.... δεν αρνουμε ότι είμαι μπάρμπας 🤣🤣 Επεξ/σία 18 Απριλίου 2023 από Ducatista Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jlaxy Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 Daytona G125. Αν πας απευθείας σε 300cc είναι πολύ πιθανό να πέσεις γιατί τα χιλιόμετρα είναι ωραία. Είχα ξεκινήσει με σκούτερ 500cc και σαν άπειρος πήγα να πέσω με 120 στης γέφυρες της εθνικής εκεί που ενώνουν. Το πούλησα και πήρα 125cc... Όταν με το καλό επιστρέψω θέλω ένα Triumph bonneville bobber. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StamTheMan Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 44 λεπτά πριν, Ducatista είπε Το μηχανάκι σταματάει με το πίσω φρένο Δεν αντεξα. Φιλε σε ικετευω,σβηστο αυτο. Κανενα μα κανενα διτροχο δε σταματαει με το πισω φρενο,σε εκλιπαρω,μην γραφεις τετοια. 13 λεπτά πριν, Ducatista είπε όσο για το ταμπουρο είπαμε έχει και την έκδοση μπρος πίσω δισκόφρενο Το Χ δε βγηκε με πισω δισκοφρενο,εσυ εχεις δει κιτ πανω σε Χ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ducatista Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Δεν αντεξα. Φιλε σε ικετευω,σβηστο αυτο. Κανενα μα κανενα διτροχο δε σταματαει με το πισω φρενο,σε εκλιπαρω,μην γραφεις τετοια. Το Χ δε βγηκε με πισω δισκοφρενο,εσυ εχεις δει κιτ πανω σε Χ. Μίλησα για μηχανακι που δεν έχει σωστό στήσιμο συγκεκριμένα για πάπια δεν έκανα αναφορά σε μηχανές που συμβαίνει το αντίθετο τα πάπια με μπροστά δίσκο και χωρίς σοβαρή ανάρτηση όλα μα όλα έπεφταν το κρυπτόν χ έβγαινε με μπρος πίσω δισκόφρενο απλα επειδη δεν ασχολούμαι δεν ξέρω τι έκδοση ήταν. (Κραταω μια πισινη γιατι οντως μπορει να ηταν μετατροπη απο την αντιπροσωπεια).. και προφανώς όταν λέω με το πίσω δεν εννοώ μόνο με το πίσω αλλά με συνδυασμό που κυρίαρχο φρένο είναι το πίσω και όχι το μπρος μιας και εξήγησα πιο πάνω τους λόγους και μάλιστα αναφερονουν συγκεκριμένα στα παλιά πάπια( να σημειώσω ότι το κρυπτόν σταματούσε μια χαρα με μπρος δίσκο και πίσω ταμπουρο αλλά αυτό είναι στα σχετικά καινούρια πάπια οπότε είναι εκτός του θέματος που ανεφερα) Επεξ/σία 18 Απριλίου 2023 από Ducatista Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maurikycli Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 22 λεπτά πριν, Ducatista είπε Νομίζω το αντίθετο λέμε ότι τα σημερινά πάπια είναι ασφαλή σε σχέση με το παρελθόν.. επίσης ειπα οτι το κρυπτόν ήταν η αλλαγή στην κατηγορία των παπιών που νιωθεις ασφαλής σε σχέση με το παρελθόν αλλά πλέον έχει πολύ καλύτερα σε στήσιμο.. φυσικά το ότι έχει κανονικές αναρτήσεις( λιγότερο καλή η πίσω) είναι μια από τις αλλαγές που έχουν γίνει και ειναι πιο ασφαλή πλέον όσο για το ταμπουρο είπαμε έχει και την έκδοση μπρος πίσω δισκόφρενο.... δεν αρνουμε ότι είμαι μπάρμπας 🤣🤣 Επειδή υπερθεμάτισες σε άλλο σχόλιο σε πήρε η μπάλα . Στα δικά σου σχόλια λες ότι τα σύγχρονα παπο-σκούτερ είναι ασφαλή σε σχέση με τα παλιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ducatista Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 Μόλις τώρα, Maurikycli είπε Επειδή υπερθεμάτισες σε άλλο σχόλιο σε πήρε η μπάλα . Στα δικά σου σχόλια λες ότι τα σύγχρονα παπο-σκούτερ είναι ασφαλή σε σχέση με τα παλιά. Ναι σωστα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maurikycli Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 6 λεπτά πριν, Ducatista είπε Μίλησα για μηχανακι που δεν έχει σωστό στήσιμο συγκεκριμένα για πάπια δεν έκανα αναφορά σε μηχανές που συμβαίνει το αντίθετο τα πάπια με μπροστά δίσκο και χωρίς σοβαρή ανάρτηση όλα μα όλα έπεφταν το κρυπτόν χ έβγαινε με μπρος πίσω δισκόφρενο απλα επειδη δεν ασχολούμαι δεν ξέρω τι έκδοση ήταν.... και προφανώς όταν λέω με το πίσω δεν εννοώ μόνο με το πίσω αλλά με συνδυασμό που κυρίαρχο φρένο είναι το πίσω και όχι το μπρος μιας και εξήγησα πιο πάνω τους λόγους Όντως και με τα δύο σταματάς με διαφορετική ένταση στο καθένα αλλά όχι με περισσότερη στο πίσω 😕 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ducatista Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Maurikycli είπε Όντως και με τα δύο σταματάς με διαφορετική ένταση στο καθένα αλλά όχι με περισσότερη στο πίσω 😕 Με κούτσουρο ανάρτηση μπροστά και μικρό λάστιχο κάνεις δεν θέλει να πιέσει το μπροστινό παραπάνω... επίσης μιλάω για τα αμεσα φρενα και οχι προοδευτικά (αναφέρομαι ξανά στα παλιά παπια) Επεξ/σία 18 Απριλίου 2023 από Ducatista 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maurikycli Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 Μόλις τώρα, Ducatista είπε Με κούτσουρο ανάρτηση μπροστά και μικρό λάστιχο κάνεις δεν θέλει να πιέσει το μπροστινό παραπάνω... (αναφέρομαι ξανά στα παλιά παπια) Μόνο στα παλιά παπιά αυτό 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ducatista Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 Μόλις τώρα, Maurikycli είπε Μόνο στα παλιά παπιά αυτό Ναι σωστα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StamTheMan Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 8 λεπτά πριν, Ducatista είπε το κρυπτόν χ έβγαινε με μπρος πίσω δισκόφρενο απλα επειδη δεν ασχολούμαι δεν ξέρω τι έκδοση ήταν Δε βγηκε τετοιο μηχανακι,δυστυχως. 9 λεπτά πριν, Ducatista είπε και προφανώς όταν λέω με το πίσω δεν εννοώ μόνο με το πίσω αλλά με συνδυασμό που κυρίαρχο φρένο είναι το πίσω και όχι το μπρος μιας και εξήγησα πιο πάνω τους λόγους και μάλιστα αναφερονουν συγκεκριμένα στα παλιά πάπια Δεν αναφερθηκες συγκεκριμενα στα παλια παπια ( θελω να πιστευω οτι εννοεις τυπου glx-mate ) οποτε καλο ειναι να ξεκαθαριζεις σε τι αναφερεσαι. Επειδη ομως το glx βγηκε με παρτιδα με "κοντρα" και σταματουσε κανονικα με το μπροστινο,καλο ειναι και παλι να ξεκαθαρισουμε οτι πλεον ολα τα μηχανακια σταματανε με κυριαρχο το μπροστινο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα