Προς το περιεχόμενο

Έρεύνα Naked μηχανής

Phoenix7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

4 ώρες πριν, Phoenix7 είπε

Το σκεπτικό μου είναι ότι δεν φοβάμαι τα κυβικά τα πολλά άλλα δεν τα κυνηγάω κιόλας, γιατί δεν υπάρχει εμπειρία. Δεν έχω οδηγήσει ποτέ καμία μηχανή 

Παρε παπι η σκουτερ για αρχη,ασε τις μηχανες για 1-2 χρονια και μην ακους τους επικινδυνους εδω.

• Like 1
  • Confused 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 91
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν βλέπω κανένα λόγο να ξεκινήσει κάποιος με παπί ή σκούτερ εφόσον θέλει μηχανή. 

Για αυτό ακριβώς είναι οι μικρές μηχανές. 

Επεξ/σία από NickTG
  • Like 8

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, StamTheMan είπε

Παρε παπι η σκουτερ για αρχη,ασε τις μηχανες για 1-2 χρονια και μην ακους τους επικινδυνους εδω.

14 λεπτά πριν, NickTG είπε

Δεν βλέπω κανένα λόγο να ξεκινήσει κάποιος με παπί ή σκούτερ κάποιος εφόσον θέλει μηχανή. 

Για αυτό ακριβώς είναι οι μικρές μηχανές. 

• Εκτός του ότι τα σκούτερ(π.χ. JET X 125) δεν μου αρέσουν εμφανισιακά, είναι σαν transformers με αναβολικά... ξανά τονίζω η χρήση θα είναι μέσα στην πόλη κυρίως. Θα μου πει κάποιος γιατί μετά Naked και όχι παπί ή σκούτερ ή κάτι άλλο; γιατί τα γούστα μου είναι αυτά, τα Naked τα θεωρώ από τις ομορφότερες κατηγορίες.
  • Ο δάσκαλος από όσο θυμάμαι πρέπει να έχει HONDA CBR 500, οπότε εκεί θα γίνουν τα μαθήματα.
  • Θα μπορούσα να κοιτάω και το CF450SR αλλά το να πάω σε μια "τύπου" αγωνιστική μηχανή το υπερβολικό...Γενικά το όνειρό μου είναι μια μηχανή σαν την παρακάτω, και για αυτό θέλω να πάω στο Naked σε νορμαλ κυβικά.
Spoiler

Screenshot_1.png.a9d849e5e5fb6757e94142a4b65b8868.png

Επεξ/σία από Phoenix7

6 λεπτά πριν, Sorath είπε

Πάρε την γυμνή έκδοση αυτού: https://www.motomag.gr/news/nea-montela/cfmoto-450-nk-i-streetfighter-ekdosi-toy-sr

Φοβερό μοτέρ και ποιότητα. 

Δεν το είχα δει ότι θα βγει νέα έκδοση και σε Naked, το βάζω στα υπόψιν.

Μόλις τώρα, Maurikycli είπε

Α, ούτε δίπλωμα;

Και να είχα βγάλει όταν πήρα το αμάξι τι να λέει; Μηδενική εμπειρία θα είχα, δεν οδήγησα ποτέ το έγραψα και παραπάνω.

32+ θεωρητικά έχεις τα μυαλά στο κεφάλι σου.

Δεν θα προτείνω παπί/σκούτερ. Ίσως είναι χειρότερα για νέο οδηγό μιας κάποιας ηλικίας.

Naked 600cc περίπου, ή και λίγο μικρότερο είναι μια χαρά, με τις παρακάτω προυποθέσεις :

1. Ότι budget έχεις για μηχανή, θα αφαιρέσεις περίπου 800+ ευρώ για καλό και σωστό εξοπλισμό.

2. Μόλις πάρεις το δίπλωμα, μπορείς να γραφτείς σε σχολείο ασφαλούς οδήγησης έτσι ώστε και να μάθεις να οδηγείς σωστά μηχανή (όχι άρπα κόλα όπως θα μάθεις μονος σου ή με τον δάσκαλο) αλλά και θα μπορέσεις να την ευχαριστηθείς.

• Like 4

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, Maurikycli είπε

Ήθελα να προτείνω από την αρχή κάτι σε παπί , σκούτερ αλλά τώρα το συστήνω ισχυρά 😕

Δεν τα θέλω καθόλου φίλε μου , δεν μου αρέσουν, χίλιες φορές να πάρω 125cc naked και να πετάξω τα λεφτά μου παρά παπί και σκούτερ. Αλλά επειδή ξέρω ότι θα τα πετάξω στα 125cc για αυτό ψάχνω στα περίπου 300cc.

Θεωρώ δεν είμαι ο μόνος που θέλει να βγει στους δρόμους πρώτη φορά με ένα Naked μηχανάκι 300cc, έχω βρει και εδώ, και στο YouTube και σε Forums την ίδια συζήτηση πάρα πολλές φορές. Ξέρω τι γίνεται εκεί έξω, τα βλέπω και με το αμάξι, το θέμα είναι να το θες για την βόλτα σου και επειδή σου αρέσει η όλη φάση, δεν σκοπεύω να πλακωθώ σε γκάζια, ούτε με το αμάξι δεν το κάνω αυτό (που θα μπορούσα κιόλας, γιατί έχω ένα Opel Astra H GTC 1600cc). Είναι το τι ψάχνει ο καθένας να κάνει...

4 λεπτά πριν, UncleKim είπε

32+ θεωρητικά έχεις τα μυαλά στο κεφάλι σου.

Δεν θα προτείνω παπί/σκούτερ. Ίσως είναι χειρότερα για νέο οδηγό μιας κάποιας ηλικίας.

Naked 600cc περίπου, ή και λίγο μικρότερο είναι μια χαρά, με τις παρακάτω προυποθέσεις :

1. Ότι budget έχεις για μηχανή, θα αφαιρέσεις περίπου 800+ ευρώ για καλό και σωστό εξοπλισμό.

2. Μόλις πάρεις το δίπλωμα, μπορείς να γραφτείς σε σχολείο ασφαλούς οδήγησης έτσι ώστε και να μάθεις να οδηγείς σωστά μηχανή (όχι άρπα κόλα όπως θα μάθεις μονος σου ή με τον δάσκαλο) αλλά και θα μπορέσεις να την ευχαριστηθείς.

Στο Budget μου είναι καθαρά για την μηχανή, έξτρα έχω στο μυαλό μου ήδη το ποσό που είπες για όλο τον εξοπλισμό. Το 2ο δεν το είχα σκεφτεί και να σου πω την αλήθεια είναι πολύ καλή ιδέα, γιατί με το αμάξι, πριν πάρω το δικό μου έκανα αρκετές ώρες οδήγηση στο παλιό του πατέρα μου σε ελεγχόμενες περιοχές και σημεία

7 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

αν το δευτερο ατομο ανεβαινει συχνα και οχι μια το μήνα, καλύτερα να ξεχάσεις αυτα τα μηχανάκια με ανυπαρκτη πισω σελα. 

Δυστυχώς είναι και ο λόγος που τα περισσότερα όπως το Zontes το έχω αφήσει έξω

Επεξ/σία από Phoenix7

είχε ενα λουλουδι λευκο sv650 στο καρ αλλα έφυγε γρηγορα προφανως. πολύ καλή περίπτωση και ακριβως αυτο που θες. δυστυχως τα μικρα εχουν πολύ κακη θεση συνεπιβατη και τελικα κουράζουν και εσενα. επισης με το βαρος του ο πισω καταστρεφει το ζυγισμα και γινεται πολύ δυσκολο να τα οδηγησεις οσο εισαι απειρος. 

2 ώρες πριν, Phoenix7 είπε
  • Εκτός του ότι τα σκούτερ(π.χ. JET X 125) δεν μου αρέσουν εμφανισιακά, είναι σαν transformers με αναβολικά... ξανά τονίζω η χρήση θα είναι μέσα στην πόλη κυρίως. Θα μου πει κάποιος γιατί μετά Naked και όχι παπί ή σκούτερ ή κάτι άλλο; γιατί τα γούστα μου είναι αυτά, τα Naked τα θεωρώ από τις ομορφότερες κατηγορίες.
  • Ο δάσκαλος από όσο θυμάμαι πρέπει να έχει HONDA CBR 500, οπότε εκεί θα γίνουν τα μαθήματα.
  • Θα μπορούσα να κοιτάω και το CF450SR αλλά το να πάω σε μια "τύπου" αγωνιστική μηχανή το υπερβολικό...Γενικά το όνειρό μου είναι μια μηχανή σαν την παρακάτω, και για αυτό θέλω να πάω στο Naked σε νορμαλ κυβικά.
  Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Screenshot_1.png.a9d849e5e5fb6757e94142a4b65b8868.png

Κοίτα και εγώ νομίζω ότι καλό θα ήταν να μάθεις πρώτα σε παπάκι ή μικρή 125 μηχανή γιατί τα λίγα κυβικά συγχωρούνε καλύτερα τα λάθη. Το γκάζι είναι δελεαστικό αν το έχεις. 

Επίσης έχεις σταμπάρει την κατηγορία των naked γιατί είναι όντως πιο όμορφα με λιγότερα πλαστικά αλλά πρέπει να συμπεριλάβεις και την εργονομία και τι σε βολεύει με το ύψος σου. Φίλος με το ninja 250 στις λακκούβες κοπανουσανε τα @@ του και πονούσε.

Τα μικρά on off πόλης για μένα είναι πολύ βολικά σε λακκούβες και γενικά ποιότητα κύλισης, χάνεις βέβαια σε χώρους και cvt. 

Πάντως ότι και να πάρεις να το οδηγήσεις και να το οδηγήσεις Ιδανικά μισή ώρα και πάνω για να καταλάβεις πράγματα. 

Εγώ στο παιδί μου θα του επερνα παπί/125 μηχανη πρώτα και μετά μεγαλύτερη μηχανή.. 

2 ώρες πριν, Phoenix7 είπε

Θεωρώ δεν είμαι ο μόνος που θέλει να βγει στους δρόμους πρώτη φορά με ένα Naked μηχανάκι 300cc

Δεν εισαι.
Ειναι και πολλοι αλλοι,δυστυχως.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, StamTheMan είπε

Δεν εισαι.
Ειναι και πολλοι αλλοι,δυστυχως.

Βέβαια με την ίδια λογική, ούτε αμάξια να βγουν με νέους οδηγούς, ούτε ποδήλατα, ούτε μηχανάκια τίποτα. Γιατί αν θέλει ο άλλος δεν μπορεί να τρέξει με 125cc μέσα στην πόλη; Άλλωστε δεν ψάχνω να λύσω την οδηγική συμπεριφορά του Έλληνα... 

Επεξ/σία από Phoenix7
  • Like 2

Παιδιά προτείνετε στο παλικάρι να παρει ένα παπί κλπ επειδή είναι νέος δηλαδη  στο αμαξι σαν νέος θα έπρεπε να πάρει το ami;  τα μηχανάκια αυτά 300 390 κλπ είναι μια χαρά για νέο οδηγό εγω θα πρότεινα σε αυτά τα χρήματα το Yamaha 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...