Maurikycli Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Αυτό με την τροχοβίλα μην το έχεις σίγουρο. 1
vagos789 Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 30 λεπτά πριν, jimsomebody είπε Αν δεν το θες για σπίτι αλλά για ψιλοπραγματα σαν αποθήκη? Χωρίς ρεύμα κτλπ? Το εχω κανει αυτο,δεν ασχοληθηκε κανεις καθοτι δεν ηταν και κατοικημενη περιοχη Υποψη οτι σε περιοχες με εντονο αρχαιολογικο ενδιαφερον δεν κανεις τιποτα γενικα,ουτε τροχοσπιτο 1
Titos301 Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Στις 25/4/2023 στις 3:29 ΜΜ, Jiakometi είπε Δες εδώ Ο μεγαλύτερος αλλά και σοβαρότερος προμηθευτής container στην Ελλάδα. Η τιμή εκτός του μεγέθους φυσικά (20 ή 40 πόδια), του τύπου (standard / high roof), έχει να κάνει με την κατάσταση του container. (παλιό - ταλαιπωρημένο / μέτριας κατάστασης. / άριστο ‘η και καινούργιο). Μπορούν επίσης να το διαμορφώσουν μετά από συννενόηση. Πόρτες - παράθυρα, χωρίσματα, κλπ. Επίσης μπορούν να στο μεταφέρουν εκεί που το χρειάζεσαι με φορτηγά με γερανό και να το ακουμπήσουν εκεί που θέλεις. Disclaimer: Δεν έχω καμία σχέση με την εταιρία, εκτός του γεγονότος ότι έχω υπάρξει πελάτης τους δύο φορές και έμεινα ευχαριστημένος. μπορεις να μου πεις μια τιμη για ενα μεσσαιου μεγεθους πχ και σε ενα μικρο; δεν βλεπω να υπαρχει στο site
Jiakometi Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Τι εννοείς μεσαίο ? Τα container έρχονται σε δύο μόνο μεγέθη (αναλόγως του μήκους). 20 και 40 πόδια Για τιμές, του καλείς και μαθαίνεις. Δεν είμαι ο πωλητής…..
Juan_Mortyme Δημοσ. 5 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2023 Οσον αφορά τιμές, βλέπε εδώ https://www.helleniccontainers.com/price-list
leonidasgr2003 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Ποιος είναι ο νόμος που σχετικά με την άδεια κοντέινερ;
georgemvg Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Νομίζω οι τιμές δεν είναι ανανεωμένες μετά τον κοβιντ. Ειναι σχεδόν +1000. Αυτά που είναι πολύ φθηνά, είναι αρκετά χχτυπημένα και σκουριασμένα. Δεν θα τα χρησιμοποιούσα για κατοικία. Υπάρχει η ιδέα του reuse, οπότε και εμφανισιακά αλλα και πρακτικά να δικαιολογείται η αγορά ενός container για κατοικία, αλλά έχει άπειρη δουλειά, όσο και να φαίνεται απλό εκ πρώτης. Οι σιδεράδες λένε ότι φτιάνουν το αντίστοιχο όγκο με λιγότερα χρήματα. Θέλει πολυ ψάξιμο και μαστόρους, καθώς δεν είναι διαδεδομένο στην Ελλάδα, και βαδίζει τυφλός. Φαντάσου οτί στα εξωτερικά υπάρει μόνωτικό πάνελ στο σχήμα της λαμαρίνασ του κονταινερ για να μπαίνει ακριβώς και να μην χάνεις χώρο. Η ιδεά οτι παίρνω κάτι φθηνό, το τοποθετώ και μπαίνω μέσα, δεν υφίσταται πια με τις καινούριες τιμές του μετάλλου. Επίσης θέλει μόνωση, είτε βγει άδεια οπότε θέλει ΚΕΝΑΚ, είτε πας για αυθαίρετο χωρίς θεμελίωση και άδεια οικοδομής, γιατί γίνεται φούρνος το καλοκαίρι.
Maurikycli Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, leonidasgr2003 είπε Ποιος είναι ο νόμος που σχετικά με την άδεια κοντέινερ; Ο ίδιος που ισχύει για μόνιμη κατοικία
conkex Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Δεν απαντάτε ξεκάθαρα στην τοποθέτηση κοντέινερ σε οικόπεδο, άρτιο εντός οικισμού, όχι για κατοικία αλλά για αποθηκευτικό χώρο, χωρίς σύνδεση σε ΔΕΗ και ΕΥΔΑΠ. Απαιτείται λοιπόν άδεια για τη συγκεκριμένη χρήση, αν ναι τι άδεια ακριβώς πρέπει να εκδοθεί ;
st2 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, conkex είπε Δεν απαντάτε ξεκάθαρα στην τοποθέτηση κοντέινερ σε οικόπεδο, άρτιο εντός οικισμού, όχι για κατοικία αλλά για αποθηκευτικό χώρο, χωρίς σύνδεση σε ΔΕΗ και ΕΥΔΑΠ. Απαιτείται λοιπόν άδεια για τη συγκεκριμένη χρήση, αν ναι τι άδεια ακριβώς πρέπει να εκδοθεί ; ναι κανονική ('οχι μικρής κλίμακας) με μελετές για αρχιτεκτονικά, στατικά, κλπ τροχοβίλες , τροχόσπιτα κλπ πρέπει να φέρουν άδεια από το " Μεταφορών " (εγκριση τύπου κλπ) και δεν μπορούν να συνδεθούν με τα δίκτυα κοντέινερ πάνω σε πλατφόρμα θα πρέπει η πλατφόρμα να έχει περάσει από το "Μεταφορών" Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου από st2
Chloe2 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 5 ώρες πριν, conkex είπε για αποθηκευτικό χώρο, χωρίς σύνδεση σε ΔΕΗ και ΕΥΔΑΠ Ίσως μια λύση είναι να τοποθετήσετε στο οικόπεδό σας φορητή μεταλλική ντουλάπα (προσωρινό διακοσμητικό και χρηστικό στοιχείο). 2
DrLo Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Στις 24/4/2023 στις 9:31 ΠΜ, vamvakoolas είπε Το κοντεινερ ειναι η απλουστερη μορφη κατοικιας Μετά το χαρτοκουτο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα