Προς το περιεχόμενο

ΚΟΛΛΑΕΙ Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΤΕΤΑΡΤΟ ΠΕΡΙΠΟΥ......

helenangel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eχω προβλημα μεγαλο με τον υπολογιστη μου....τρεχω windows XP HOME και το προβλημα μ ου ειναι το εξης¨ολα καλα,ανοιγω το pc και ολα ειναι περιγημα για περιπου ενα τεταρτο της ωρας....ειτε ειμαι στο ιnternet ειτε οχι καποια στιγμη ολα κολλανε και δεν μπορω να ανοιξω ουτε φακελο,ουτε να κανω καμμια ενεργεια ,ουτε καν να κλεισω σωστα τον υπολογιστη μου...εχω κανει ελεγχο για ιο,εχω τον Νορτον antivirus , exω κανει free scanning with panda on line, χρησιμοποιω zonealarm, spy bolt kai win patrol ... o δισκος μου δεν χρειαζεται ανασυγκροτηση και κανω ολα τα updates microsoft..... τι εχει βρε παιδια το συστημα μου??? θελω να αποφυγω το format....please help :(

Δημοσ.

Μάλλον πρέπει να κοιτάξεις πρώτα τις θερμοκρασιές όπως είπε και ο madsc και μετά ψάξε για drivers κτλ.

Good Luck

Δημοσ.

Πήγαινε και απενεργοποίησε την αυτόματη επανεκκίνηση από Ο Υπολογιστής Μου -> Ιδιότητες -> Για προχωρημένους -> Εκκίνηση και Αποκατάσταση και μετα πές μας τι λέει η μπλέ οθόνη που θα σου βγάλει.

Δημοσ.

Kaλα παιδια τρελλαθηκα...εκανα τελικα φορματ ολα...οταν ανοιγε ο υπολογιστης εμφανιζονταν η επιφανεια των windows xp και οχι το δικο μου προφιλ τωνwindowblinds που χρησιμοποιω,ολα δε τα αρχεια μου ουτε και εγω δεν ξερω που πηγαν...τελως παντων ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις...ο pc μου ειναι plato p4 2.66 Ghz ....

:)

Δημοσ.
Kaλα παιδια τρελλαθηκα...εκανα τελικα φορματ ολα...οταν ανοιγε ο υπολογιστης εμφανιζονταν η επιφανεια των windows xp και οχι το δικο μου προφιλ τωνwindowblinds που χρησιμοποιω' date='ολα δε τα αρχεια μου ουτε και εγω δεν ξερω που πηγαν...τελως παντων ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις...ο pc μου ειναι plato p4 2.66 Ghz ....

:)[/quote']

...file ekanes format...ennoeitai oti ta arxeia sou xathikan...

mia erwtisi: ekanes ksana install ta windows?? (alliws pws mpaineis

thn epifaneia twn xp?)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...