vampira Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 Παιδιά εμένα ενεργοποιήθηκε άμεσα. Ούτε vpn έβαλα, στο ελληνικό app store από τον mac. Απλά πάτησα το link του op, που τον ευχαριστώ πολύ! Δεν ξέρω πως γίνεται, αλλά όσες προσφορές έχω βρει μου τις ενεργοποιεί. Έχω χρόνια να αγοράσω music κ την tv ποτέ. Τώρα πια δεν ψάχνω προσφορές, είτε από Κωτσόβολο είτε από viber apple προσφορές έχω καλυφθεί κάθε κάμποσους μήνες μου στέλνει κ η apple. Μου λέει κάθε φορά ότι έχω χρησιμοποιήσει τον μέγιστο αριθμό για αυτή την προσφορά, το ξαναπροσπαθώ κ τέλος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 28 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2023 32 λεπτά πριν, vampira είπε Παιδιά εμένα ενεργοποιήθηκε άμεσα. Ούτε vpn έβαλα, στο ελληνικό app store από τον mac. Απλά πάτησα το link του op, που τον ευχαριστώ πολύ! Το vpn που λενε πιο πισω δεν αφορα το τοπικ, αλλα για το λινκ απο το hotukdeals στην 2η σελιδα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα