Προς το περιεχόμενο

Apple TV+ δωρεάν 2 μήνες για νέα και παλια(όχι ενεργά) account

Rattlehead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στις 24/4/2023 στις 9:05 ΜΜ, JimGer είπε

Πιο μετά όταν έρθει το mail θα σου δώσει Link/κωδικό να χρησιμοποιήσεις για το apple tv+

P.S. Μόλις μου ήρθε εμένα

Μου ήρθε σήμερα το πρωί το mail. Την πατήσαμε όμως γιατί πρέπει να έχεις UK region λογαριασμό. 

Screenshot 2023-04-27 at 12.35.12.png

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

18 ώρες πριν, Andytse13 είπε

Με κανά vpn γίνεται δουλειά; ή λόγω κάρτας δεν....

Όχι, δοκίμασα με πληρωμένο Surfshark. Και αυτό γιατί έχει lock με το region του λογαριασμού. Και είναι ο λόγος που δε μπορείς να κάνεις Apple One/Music/Arcade/TV+ μέσω τρίτων χωρών.

• Like 1

On 27/04/2023 at 10:42, bill_viper said:

Μου ήρθε σήμερα το πρωί το mail. Την πατήσαμε όμως γιατί πρέπει να έχεις UK region λογαριασμό. 

Screenshot 2023-04-27 at 12.35.12.png

Vpn...

On 27/04/2023 at 12:03, mathewgx said:

Το ίδιο και σε μένα. Θέλει UK region στο store.

Από pc κάνε... Εγώ το κάνω σε καινούριο account κάθε φορά. Btw δεν έχω iOS/OSX συσκευή

16 ώρες πριν, JimGer είπε

Vpn...

Από pc κάνε... Εγώ το κάνω σε καινούριο account κάθε φορά. Btw δεν έχω iOS/OSX συσκευή

Αφού θέλει κάρτα region uk οπότε πως το κάνεις;Αν υπάρχει τρόπος να το μάθουμε και εμείς 

7 hours ago, Andytse13 said:

Αφού θέλει κάρτα region uk οπότε πως το κάνεις;Αν υπάρχει τρόπος να το μάθουμε και εμείς 

Κοίτα εγώ πάντα χρησιμοποιώ revolut dispossable αλλά είμαι και UK. Μου κάνει εντύπωση πάντως να έχει η ρεβολούτ διαφορετικό bin για eu χρήστες. Δεν επιμένω. Πάντως αν θέλει ένας μικρός αριθμός ατόμων, ας μου στείλουν μήνυμα με στοιχεία για το apple account τους (το dummy για αυτόν τον σκοπό) να τους κάνω ενεργοποίηση

• Like 1

33 λεπτά πριν, JimGer είπε

Κοίτα εγώ πάντα χρησιμοποιώ revolut dispossable αλλά είμαι και UK. Μου κάνει εντύπωση πάντως να έχει η ρεβολούτ διαφορετικό bin για eu χρήστες. Δεν επιμένω. Πάντως αν θέλει ένας μικρός αριθμός ατόμων, ας μου στείλουν μήνυμα με στοιχεία για το apple account τους (το dummy για αυτόν τον σκοπό) να τους κάνω ενεργοποίηση

Είναι μάλλον γιατί το apple tv χρησιμοποιεί την ενεργοποίηση τοποθεσίας οπότε δεν γίνεται από Ελλάδα.Ειναι πολύ ευγενικό και μπράβο σου για την προθυμία σου για όποιον το χρειάζεται τόσο πολύ 

8 ώρες πριν, JimGer είπε

Μου κάνει εντύπωση πάντως να έχει η ρεβολούτ διαφορετικό bin για eu χρήστες

Κι όμως.

Μη σου πω πως έχει ελληνικό καθαρά.

Στις 30/4/2023 στις 11:53 ΜΜ, JimGer είπε

Vpn...

Αν δεις στο ακριβώς παραπάνω μήνυμα από το δικό σου έχω γράψει ότι και με πληρωμένο Surfshark δε γίνεται. Και αυτό γιατί υπάρχει region lock στο λογαριασμό. Βλέπει ότι είναι Ελληνικός. Και ας πάρεις Αγγλική ΙΡ.

• Like 1

10 hours ago, Andytse13 said:

Είναι μάλλον γιατί το apple tv χρησιμοποιεί την ενεργοποίηση τοποθεσίας οπότε δεν γίνεται από Ελλάδα.Ειναι πολύ ευγενικό και μπράβο σου για την προθυμία σου για όποιον το χρειάζεται τόσο πολύ 

Νομίζω δύσκολο γτ μπορείς και από τον browser

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...