Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μεσω desktop βαζω στοιχεία καρτας και δεν προχωράει.

Ανοιξα το λινκ απο το iphone και λειτουργησε κανονικα

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, JailbrokenDiesel είπε

" offer is only available for new subscribers "

Ναι, το ίδιο μήνυμα παίρνω κι εγώ. Στη δικιά μου περίπτωση όμως είναι λογικό γιατί έχω ήδη ενεργή συνδρομή. Μήπως έχεις κι εσύ;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, bill_viper είπε

Ναι, το ίδιο μήνυμα παίρνω κι εγώ. Στη δικιά μου περίπτωση όμως είναι λογικό γιατί έχω ήδη ενεργή συνδρομή. Μήπως έχεις κι εσύ;

Εμένα που είχε λήξει ,ανανεώθηκε κανονικά.μην το επιχειρείται σε ενεργές για επέκταση.

Μια το viber,μια η lg τηλεοράσεις,μια η selena gomez και τώρα αυτό,μια χαρά βγαίνει η χρονιά τσαμπα

2 ώρες πριν, JailbrokenDiesel είπε

" offer is only available for new subscribers "

Σε εμένα δούλεψε σε ληγμένη κανονικα

Δημοσ.

και σε μενα με ληγμενη συνδρομη δουλεψε.Βεβαια δεν ειχα πληρωσει ποτε απλα ειχα με τον ιδιο λογαριασμο τους 6 μηνες που εδινε το Ps5

Δημοσ.
4 ώρες πριν, bill_viper είπε

ναι έχω ενεργή, από δωρεάν προσφορά και απλώς δοκίμασα να κάνω επέκταση. 

μου είχε ξαναδουλέψει έτσι παλαιότερα

• Like 1
Δημοσ.

Μπορεί να ενεργοποιηθεί μέχρι, 

Αναφορά σε κείμενο

Code expires on June 2, 2023. 

Οπότε αν έχεις κανείς ήδη συνδρομή που λήγει πριν την προαναφερθείσα ημερομηνία μπορεί να βάλει την προσφορά της φίλης μας Jennifer.

Δημοσ.

Γενικά όποιος δει το post και τον ενδιαφέρει ας το δοκιμάσει.

https://www.hotukdeals.com/deals/currys-perks-3mths-apple-tv-fitness-news-free-4121681

Με λίγα λόγια κάντε στο currys subscription με dummy email και revolut ως card για apple. Δίνει και άλλα perks, αλλά κυρίως 3 μήνες apple tv. Λειτουργεί πολλούς μήνες τώρα. Το currys είναι μια μεγάλη αλυσίδα στην Αγγλία τύπου πλάισιο κλπ

• Like 5
Δημοσ.
20 ώρες πριν, JimGer είπε

Γενικά όποιος δει το post και τον ενδιαφέρει ας το δοκιμάσει.

https://www.hotukdeals.com/deals/currys-perks-3mths-apple-tv-fitness-news-free-4121681

Με λίγα λόγια κάντε στο currys subscription με dummy email και revolut ως card για apple. Δίνει και άλλα perks, αλλά κυρίως 3 μήνες apple tv. Λειτουργεί πολλούς μήνες τώρα. Το currys είναι μια μεγάλη αλυσίδα στην Αγγλία τύπου πλάισιο κλπ

Ζητάει όμως UK νούμερο κινητού.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 hours ago, bill_viper said:

Ζητάει όμως UK νούμερο κινητού.

Ωχ αυτό δεν το θυμόμουν. Αν βάλεις μούφα γίνεται κάτι? Νομίζω σε εμένα δεν γινόταν. Θα το τσεκάρω τώρα

2 mins later.

Όχι τσέκαρα δεν χρειάζεται. Απλά συμπλήρωσε email χωρίς κινητό (δεν έχει αστεράκι).

Μετα για τα updates επέλεξε μόνο email. Confirmation email θα έρθει αμέσως. Το email για το apple tv περίπου 4 μέρες μετά.

Αφού το λάβεις, νομίζω μπορείς να κάνεις unsubscribe

Επεξ/σία από JimGer
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 22/4/2023 στις 5:21 ΜΜ, JimGer είπε

Ωχ αυτό δεν το θυμόμουν. Αν βάλεις μούφα γίνεται κάτι? Νομίζω σε εμένα δεν γινόταν. Θα το τσεκάρω τώρα

2 mins later.

Όχι τσέκαρα δεν χρειάζεται. Απλά συμπλήρωσε email χωρίς κινητό (δεν έχει αστεράκι).

Μετα για τα updates επέλεξε μόνο email. Confirmation email θα έρθει αμέσως. Το email για το apple tv περίπου 4 μέρες μετά.

Αφού το λάβεις, νομίζω μπορείς να κάνεις unsubscribe

Ευχαριστώ, σωστά, προχώρησε κανονικά. Έκανα sign up στο newsletter και τώρα περιμένουμε. Δε χρειάζεται να φτιάξουμε και account προφανώς ε;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 24/04/2023 at 09:12, bill_viper said:

Ευχαριστώ, σωστά, προχώρησε κανονικά. Έκανα sign up στο newsletter και τώρα περιμένουμε. Δε χρειάζεται να φτιάξουμε και account προφανώς ε;

Πιο μετά όταν έρθει το mail θα σου δώσει Link/κωδικό να χρησιμοποιήσεις για το apple tv+

P.S. Μόλις μου ήρθε εμένα

Επεξ/σία από JimGer
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...