pseira Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 Μεσω desktop βαζω στοιχεία καρτας και δεν προχωράει. Ανοιξα το λινκ απο το iphone και λειτουργησε κανονικα
JailbrokenDiesel Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) " offer is only available for new subscribers " Επεξ/σία 18 Απριλίου 2023 από JailbrokenDiesel 1
bill_viper Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 43 λεπτά πριν, JailbrokenDiesel είπε " offer is only available for new subscribers " Ναι, το ίδιο μήνυμα παίρνω κι εγώ. Στη δικιά μου περίπτωση όμως είναι λογικό γιατί έχω ήδη ενεργή συνδρομή. Μήπως έχεις κι εσύ;
Rattlehead Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, bill_viper είπε Ναι, το ίδιο μήνυμα παίρνω κι εγώ. Στη δικιά μου περίπτωση όμως είναι λογικό γιατί έχω ήδη ενεργή συνδρομή. Μήπως έχεις κι εσύ; Εμένα που είχε λήξει ,ανανεώθηκε κανονικά.μην το επιχειρείται σε ενεργές για επέκταση. Μια το viber,μια η lg τηλεοράσεις,μια η selena gomez και τώρα αυτό,μια χαρά βγαίνει η χρονιά τσαμπα 2 ώρες πριν, JailbrokenDiesel είπε " offer is only available for new subscribers " Σε εμένα δούλεψε σε ληγμένη κανονικα
Aias Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 και σε μενα με ληγμενη συνδρομη δουλεψε.Βεβαια δεν ειχα πληρωσει ποτε απλα ειχα με τον ιδιο λογαριασμο τους 6 μηνες που εδινε το Ps5
JailbrokenDiesel Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 4 ώρες πριν, bill_viper είπε Ναι, το ίδιο μήνυμα παίρνω κι εγώ. Στη δικιά μου περίπτωση όμως είναι λογικό γιατί έχω ήδη ενεργή συνδρομή. Μήπως έχεις κι εσύ; ναι έχω ενεργή, από δωρεάν προσφορά και απλώς δοκίμασα να κάνω επέκταση. μου είχε ξαναδουλέψει έτσι παλαιότερα 1
SabotazNic Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 @matrixxx απο xbox εγω ειχα ενεργοποιησει 15 Φεβ, οποτε προλαβαινω να το βαλω και αυτο. Βλεπω να βγαινει το ετος τζαμπε 1
bill_viper Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 Μπορεί να ενεργοποιηθεί μέχρι, Αναφορά σε κείμενο Code expires on June 2, 2023. Οπότε αν έχεις κανείς ήδη συνδρομή που λήγει πριν την προαναφερθείσα ημερομηνία μπορεί να βάλει την προσφορά της φίλης μας Jennifer.
StarlinkSpaceX Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 22 λεπτά πριν, hercoulis είπε Μια ερώτηση: έχει ελληνικούς υπότιτλους? Ναι κανονικά! 1
JimGer Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 Γενικά όποιος δει το post και τον ενδιαφέρει ας το δοκιμάσει. https://www.hotukdeals.com/deals/currys-perks-3mths-apple-tv-fitness-news-free-4121681 Με λίγα λόγια κάντε στο currys subscription με dummy email και revolut ως card για apple. Δίνει και άλλα perks, αλλά κυρίως 3 μήνες apple tv. Λειτουργεί πολλούς μήνες τώρα. Το currys είναι μια μεγάλη αλυσίδα στην Αγγλία τύπου πλάισιο κλπ 5
bill_viper Δημοσ. 22 Απριλίου 2023 Δημοσ. 22 Απριλίου 2023 20 ώρες πριν, JimGer είπε Γενικά όποιος δει το post και τον ενδιαφέρει ας το δοκιμάσει. https://www.hotukdeals.com/deals/currys-perks-3mths-apple-tv-fitness-news-free-4121681 Με λίγα λόγια κάντε στο currys subscription με dummy email και revolut ως card για apple. Δίνει και άλλα perks, αλλά κυρίως 3 μήνες apple tv. Λειτουργεί πολλούς μήνες τώρα. Το currys είναι μια μεγάλη αλυσίδα στην Αγγλία τύπου πλάισιο κλπ Ζητάει όμως UK νούμερο κινητού.
JimGer Δημοσ. 22 Απριλίου 2023 Δημοσ. 22 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 hours ago, bill_viper said: Ζητάει όμως UK νούμερο κινητού. Ωχ αυτό δεν το θυμόμουν. Αν βάλεις μούφα γίνεται κάτι? Νομίζω σε εμένα δεν γινόταν. Θα το τσεκάρω τώρα 2 mins later. Όχι τσέκαρα δεν χρειάζεται. Απλά συμπλήρωσε email χωρίς κινητό (δεν έχει αστεράκι). Μετα για τα updates επέλεξε μόνο email. Confirmation email θα έρθει αμέσως. Το email για το apple tv περίπου 4 μέρες μετά. Αφού το λάβεις, νομίζω μπορείς να κάνεις unsubscribe Επεξ/σία 22 Απριλίου 2023 από JimGer 1
bill_viper Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Στις 22/4/2023 στις 5:21 ΜΜ, JimGer είπε Ωχ αυτό δεν το θυμόμουν. Αν βάλεις μούφα γίνεται κάτι? Νομίζω σε εμένα δεν γινόταν. Θα το τσεκάρω τώρα 2 mins later. Όχι τσέκαρα δεν χρειάζεται. Απλά συμπλήρωσε email χωρίς κινητό (δεν έχει αστεράκι). Μετα για τα updates επέλεξε μόνο email. Confirmation email θα έρθει αμέσως. Το email για το apple tv περίπου 4 μέρες μετά. Αφού το λάβεις, νομίζω μπορείς να κάνεις unsubscribe Ευχαριστώ, σωστά, προχώρησε κανονικά. Έκανα sign up στο newsletter και τώρα περιμένουμε. Δε χρειάζεται να φτιάξουμε και account προφανώς ε; 1
JimGer Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) On 24/04/2023 at 09:12, bill_viper said: Ευχαριστώ, σωστά, προχώρησε κανονικά. Έκανα sign up στο newsletter και τώρα περιμένουμε. Δε χρειάζεται να φτιάξουμε και account προφανώς ε; Πιο μετά όταν έρθει το mail θα σου δώσει Link/κωδικό να χρησιμοποιήσεις για το apple tv+ P.S. Μόλις μου ήρθε εμένα Επεξ/σία 25 Απριλίου 2023 από JimGer 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα