therock Δημοσ. 17 Απριλίου 2023 Δημοσ. 17 Απριλίου 2023 Είχα φτιάξει παλιότερα ένα portable environment ώστε να μπορώ να έχω τα windows σε στικάκι και να τα μποοταρω σε ένα οποιαδήποτε PC, όταν λείπω από τον υπολογιστή μου (όπως πχ και με το Linux live) Αυτό τώρα θέλω να το περάσω σε ένα νέο μου PC σαν μονίμη εγκατάσταση. Είδα εδώ ένα tutorial όπου στην ουσία κάνεις ένα νέο Partition αντιγράφεις εκεί τα αρχεία και μετά με το easyBCD δημιουργείς και μια εγγραφή να ξέρει το σύστημα πως είναι bootable partition https://youtu.be/2P-cqsQAnmE Το χει δοκιμάσει κανείς να ξέρει αν είναι αποτελεσματικό, μη κάνω καμιά χαζομάρα και κλειδωθω έξω και από το υπάρχον installation?
micos000 Δημοσ. 17 Απριλίου 2023 Δημοσ. 17 Απριλίου 2023 Γιατί φοβάσαι μήπως κλειδωθείς; Το μόνο που θα κάνεις είναι να αντιγράψεις τα αρχεία στον δίσκο. Μετά τρέψε το easybcd και αφαίρεσε το στικάκι πριν κάνεις bootable τον δίσκο.
atheatos Δημοσ. 17 Απριλίου 2023 Δημοσ. 17 Απριλίου 2023 4 ώρες πριν, therock είπε Είχα φτιάξει παλιότερα ένα portable environment ώστε να μπορώ να έχω τα windows σε στικάκι και να τα μποοταρω σε ένα οποιαδήποτε PC, όταν λείπω από τον υπολογιστή μου (όπως πχ και με το Linux live) Αυτό τώρα θέλω να το περάσω σε ένα νέο μου PC σαν μονίμη εγκατάσταση. Είδα εδώ ένα tutorial όπου στην ουσία κάνεις ένα νέο Partition αντιγράφεις εκεί τα αρχεία και μετά με το easyBCD δημιουργείς και μια εγγραφή να ξέρει το σύστημα πως είναι bootable partition https://youtu.be/2P-cqsQAnmE Το χει δοκιμάσει κανείς να ξέρει αν είναι αποτελεσματικό, μη κάνω καμιά χαζομάρα και κλειδωθω έξω και από το υπάρχον installation? Δεν μπορείς να κανείς αντίγραφο του usb? Δες και το diskgenius . Κάνε ένα backup τα partition που έχεις στο usb προτού ξεκινήσεις. Με το ίδιο προγραμμα μπορείς να τα κανείς restore στον υπολογιστή που θέλεις χωρίς να χρειαστεί να δημιουργηθεί καινούργιο bootable partition.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα