Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, SabotazNic είπε

Στην τελικη, γιατι ανοιγεις thread και δεν προχωρας? Για 15 ευρω που ισως τα παρεις πισω σε λιγες εργασιμες (αν πληρωσεις με καρτα κιολας)?

Καλα, την επομενη φορα που θα θελω να ανοιξω thread, θα σε ρωτησω πρωτα.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Vault13 είπε

Καλα, την επομενη φορα που θα θελω να ανοιξω thread, θα σε ρωτησω πρωτα.

Ε, περιμενε 2 μερες για απαντηση ενω σημερα πολυ πιθανων θα ειχες ηδη τα μικροφωνα, ή το ακυρο και θα ειχες τα χρηματα πισω μεχρι τελος εβδομαδας :) 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Ε, περιμενε 2 μερες για απαντηση ενω σημερα πολυ πιθανων θα ειχες ηδη τα μικροφωνα, ή το ακυρο και θα ειχες τα χρηματα πισω μεχρι τελος εβδομαδας :) 

Καλα θα γυριΣω το χρονο πισω 2 μερες και το κανω. Ευχαριστω :)

απο περιεργεια: ενημερωστε αν παραλαβει καποιος

Επεξ/σία από Vault13
Δημοσ.
On 18/04/2023 at 16:28, Vault13 said:

https://www.public.gr/product/hobbies/epaggelmatikos-eksoplismos-ihoy-dj/epaggelmatika-mikrofona/mikrofono-me-kalodio-m5-sonic-gear/MRK2607716

για σενα, και για ολους. παρε link
Με ενα ορο. Να κανετε χαμο αν σας ακυρωσουν. Πηγαιντε στο φυσικο καταστημα για φασαρια ή τσακωθειτε με τον υπευθυνο μεσω τηλ. Καταγγελιες κτλ στους αρμοδιους φορεις.
ενημερωστε εδω αν παραλαβετε απο περιεργεια.
10 τεμαχια εχουν. Θα χαρω αν παραλαβετε εσεις, εγω εγκατελειψα δεν παραγγειλα ποτε, δεν μπηκα στη διαδικασια.

ναι δινες εσυ ιδεες 😋 να πηγαινει ο καθενας να σπαει τα @@ του καθενος στο καταστημα για ενα λαθος που μπορει να εχει γινει.

• Like 2
  • Confused 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Vault13 είπε

Ε και; Τι σε νοιαζει εσενα αυτο; Εσυ εισαι καταναλωτης οχι online Σαΐνης.

θεωρητικα ας γινουν νεες παραγγελιες απο το καταστημα, και να μπειτε ολοι onhold ;)

Δεν μπορώ να συμπεράνω αν:

1) δεν έχεις καταλάβει ακόμα ότι δεν θα παραλάβεις τιποτα γιατί έχει γίνει προφανέστατο λαθος

2) το έχεις καταλάβει αλλά έχεις ψηθεί να σπάσεις τα νεύρα κάποιου υπαλλήλου για να διασκεδάσεις (;)

αν είσαι στο 1 λυπάμαι που είσαι τόσο ευκολοπιστος

αν είσαι στο 2 θλίβομαι που είσαι τόσο χαιρέκακος.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 18/4/2023 στις 4:28 ΜΜ, Vault13 είπε

Θα χαρω αν παραλαβετε εσεις, εγω εγκατελειψα δεν παραγγειλα ποτε, δεν μπηκα στη διαδικασια.

31 λεπτά πριν, JakeKaufman είπε

αν είσαι στο 2 θλίβομαι που είσαι τόσο χαιρέκακος.

Εχω απαντησει. Κριμα που δεν μπορεσες ή δεν καταλαβες τι διαβαζες. Για τα αλλα που γραφεις θα ασχοληθει καποιος  mod, με το suicidal account σου

Επεξ/σία από Vault13
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Vault13 είπε

Εχω απαντησει. Κριμα που δεν μπορεσες ή δεν καταλαβες τι διαβαζες. Για τα αλλα που γραφεις θα ασχοληθει mod.

οκ, τελικά είσαι χαιρέκακος. δεν πειράζει, karma is a bitch λενε στο χωριο μου, καποια δουλεια θα κανεις κι εσυ και θα βρεθει καποιος να σε ταλαιπωρησει κι εσενα 😀😀

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...