Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χρονια πολλα.

υπαρχει ενα προϊόν που εχει 1,5€. αντι 9€ τουλαχιστον.  Επειδη θελω 10 απο αυτα, να παρω τηλ να ρωτησω αν ειναι σωστη η τιμη; 
για να μην μπλεκω με ακυρωσεις κτλ… 

υπαρχει περίπτωση το public να αναγκάσει το καταστημα public marketplace  σε αυτη την τιμη κατω του κοστους;

Δεν μπορω να βαλω λινκ θα φυγουν αμεσως ολα…καταλαβαινετε.

Επεξ/σία από Vault13
Δημοσ.

Βάλεις δε βάλεις link το πιο πιθανό είναι να μη δώσουν ούτε ένα τεμάχιο. 

Εδώ το ίδιο δε δίνει όταν κάνει λάθος τιμή, πως θα ανάγκασε κάποιον τρίτο να το κάνει;  

Αν πάλι συμβεί το αντίθετο είσαι τυχερός και παίξε κάνα Τζόκερ.

• Like 3
Δημοσ.
9 ώρες πριν, d_gkal είπε

Βάλεις δε βάλεις link το πιο πιθανό είναι να μη δώσουν ούτε ένα τεμάχιο. 

Εδώ το ίδιο δε δίνει όταν κάνει λάθος τιμή, πως θα ανάγκασε κάποιον τρίτο να το κάνει;  

Αν πάλι συμβεί το αντίθετο είσαι τυχερός και παίξε κάνα Τζόκερ.

Δεν παραγγειλα ακομα, σκεφτομαι αν θελω να μπλεξω με ακυρωσεις

Δημοσ.
27 minutes ago, Vault13 said:

Δεν παραγγειλα ακομα, σκεφτομαι αν θελω να μπλεξω με ακυρωσεις

Δώσε link να παραγγείλω. 

Έχω παρελθόν με ακυρώσεις (και καταγγελίες - χωρίς αποτέλεσμα υπέρ μου φυσικά) από public/media

Δημοσ.

αναρωτιέμαι πόσοι θα ψάξανε να βρουν το προϊόν.

Αν ισχύει αυτή  η διαφορά στην τιμή, θα πέσει άκυρο. Δεν είναι η πρώτη φορά, έχει γίνει πολλές.

Τώρα να καθόμαστε να ψάχνουμε τρόπους (καταγγελίες) για να πάρουμε τζάμπα το προϊόν, μου φαίνεται αστείο. Αμφιβάλλω ότι η επιχείρηση το έκανε εσκεμένα. Αν έχει συμβεί πολλές φορές με το συγκεκριμένο κατάστημα εκεί αλλάζει λίγο το θέμα, δε το γνωρίζω αυτό. Τώρα μη πεταχτεί κανείς να πει τη βλακεία του "και τι με νοιάζει εμένα, δική τους ευθύνη είναι, εγώ το θέλω τζάμπα" Να υπάρχει και λίγη λογική.

Όσο για τον TS, ρε φίλε το θέλεις και τζάμπα, το θέλεις και σίγουρα. Μη μπλέκεις με ακυρώσεις λες. Ε πάρε το ρίσκο και ρίξε την παραγγελία. Εγώ αυτό θα έκανα. Τι το στριφογυρνάς; Που σιγά το ποσό, άντε και να σε καθυστερήσουν 1 μήνα. Τόσο είχαν κάνει σε μένα κάποτε και με είχαν νευριάσει. Αλλιώς μην ασχολείσαι καν.

Δημοσ.
17 hours ago, Vault13 said:

Χρονια πολλα.

υπαρχει ενα προϊόν που εχει 1,5€. αντι 9€ τουλαχιστον.  Επειδη θελω 10 απο αυτα, να παρω τηλ να ρωτησω αν ειναι σωστη η τιμη; 
για να μην μπλεκω με ακυρωσεις κτλ… 

υπαρχει περίπτωση το public να αναγκάσει το καταστημα public marketplace  σε αυτη την τιμη κατω του κοστους;

Δεν μπορω να βαλω λινκ θα φυγουν αμεσως ολα…καταλαβαινετε.

και στα ψιλα γραμματα πολλες φορες αναφερονται οροι για να ειναι καλυμμενοι και στο public αλλα και στο αλλο καταστημα.

2 hours ago, Bitbit said:

αναρωτιέμαι πόσοι θα ψάξανε να βρουν το προϊόν.

Αν ισχύει αυτή  η διαφορά στην τιμή, θα πέσει άκυρο. Δεν είναι η πρώτη φορά, έχει γίνει πολλές.

Τώρα να καθόμαστε να ψάχνουμε τρόπους (καταγγελίες) για να πάρουμε τζάμπα το προϊόν, μου φαίνεται αστείο. Αμφιβάλλω ότι η επιχείρηση το έκανε εσκεμένα. Αν έχει συμβεί πολλές φορές με το συγκεκριμένο κατάστημα εκεί αλλάζει λίγο το θέμα, δε το γνωρίζω αυτό. Τώρα μη πεταχτεί κανείς να πει τη βλακεία του "και τι με νοιάζει εμένα, δική τους ευθύνη είναι, εγώ το θέλω τζάμπα" Να υπάρχει και λίγη λογική.

Όσο για τον TS, ρε φίλε το θέλεις και τζάμπα, το θέλεις και σίγουρα. Μη μπλέκεις με ακυρώσεις λες. Ε πάρε το ρίσκο και ρίξε την παραγγελία. Εγώ αυτό θα έκανα. Τι το στριφογυρνάς; Που σιγά το ποσό, άντε και να σε καθυστερήσουν 1 μήνα. Τόσο είχαν κάνει σε μένα κάποτε και με είχαν νευριάσει. Αλλιώς μην ασχολείσαι καν.

μα δεν υπαρχει λογικη και εχει φανει απο απειρα ατομα εδωμεσα.μονο να σπασουν το καταστημα δεν πηγαν οταν εφαγαν ακυρωση και προσπαθουσαν να βρουν καθε τροπο για να παρουν το προιον.δεν υπαρχει σωτηρια

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχει πέσει η σελιδα του Public τι κανατε; Μπηκατε 200 ατομα και ψαχνεται το θυσαυρο; ;)

4 ώρες πριν, Bitbit είπε

Που σιγά το ποσό, άντε και να σε καθυστερήσουν 1 μήνα.

Δεν εχω ενα μηνα για αυτο που θελω.

Επεξ/σία από Vault13
Δημοσ.
23 minutes ago, Vault13 said:

Εχει πέσει η σελιδα του Public τι κανατε; Μπηκατε 200 ατομα και ψαχνεται το θυσαυρο; ;)

και λιγα λες

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 17/4/2023 στις 1:35 ΜΜ, d_gkal είπε

Δώσε link να παραγγείλω. 

Έχω παρελθόν με ακυρώσεις (και καταγγελίες - χωρίς αποτέλεσμα υπέρ μου φυσικά) από public/media

https://www.public.gr/product/hobbies/epaggelmatikos-eksoplismos-ihoy-dj/epaggelmatika-mikrofona/mikrofono-me-kalodio-m5-sonic-gear/MRK2607716

για σενα, και για ολους. παρε link
Με ενα ορο. Να κανετε χαμο αν σας ακυρωσουν. Πηγαιντε στο φυσικο καταστημα για φασαρια ή τσακωθειτε με τον υπευθυνο μεσω τηλ. Καταγγελιες κτλ στους αρμοδιους φορεις.
ενημερωστε εδω αν παραλαβετε απο περιεργεια.
10 τεμαχια εχουν. Θα χαρω αν παραλαβετε εσεις, εγω εγκατελειψα δεν παραγγειλα ποτε, δεν μπηκα στη διαδικασια.

Επεξ/σία από Vault13
Δημοσ.

Παρήγγειλα 23, ευχαριστώ ΟΡ 😁

Σοβαρά όμως, αν υπήρχε μία ελπίδα να σου παραδώσουν σε αυτήν την τιμή τώρα δεν υπάρχει καμμία, θα δουν 10 διαφορετικές παραγγελίες και θα καταλάβουν πως κάτι δεν πάει καλά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παρτε παρτε, μερες που ειναι, βαλτε παραγγελιες.

για περαστε για περαστε :)

2 ώρες πριν, Narayan είπε

Παρήγγειλα 23, ευχαριστώ ΟΡ 😁

Καλα εσυ το τερματισες. Ειπαμε παρτε οχι παρτε και την καρδαρα μαζι :)

Επεξ/σία από Vault13
Δημοσ.

Δεν ξέρω πως λειτουργεί ακριβώς το σύστημα, υποθέτω κάπως σαν το σκρουτζ, αλλά το συγκεκριμένο μικρόφωνο δεν υπάρχει πουθενά στο σάητ του pairno.gr.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Nabuko είπε

Δεν ξέρω πως λειτουργεί ακριβώς το σύστημα, υποθέτω κάπως σαν το σκρουτζ, αλλά το συγκεκριμένο μικρόφωνο δεν υπάρχει πουθενά στο σάητ του pairno.gr.

Ε και; Τι σε νοιαζει εσενα αυτο; Εσυ εισαι καταναλωτης οχι online Σαΐνης.

θεωρητικα ας γινουν νεες παραγγελιες απο το καταστημα, και να μπειτε ολοι onhold ;)

Επεξ/σία από Vault13
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Vault13 είπε

Ε και; Τι σε νοιαζει εσενα αυτο; Εσυ εισαι καταναλωτης οχι online Σαΐνης.

θεωρητικα ας γινουν νεες παραγγελιες απο το καταστημα, και να μπειτε ολοι onhold ;)

Σου λεει οτι αφου δεν υπαρχει αποθεμα στο ιδιο το σαιτ, δεν θα το στειλει ουτε και αν κανεις παραγγελια μεσω public. Και στο καλαθι του σκρουτζ αν κανεις παραγγελια, και εν τελει το καταστημα δεν εχει διαθεσιμοτητα, θα σου ερθει μαιλ που λενε "ψαχνουμε το προιον σε αλλο καταστηματα κτλ κτλ".

Στην τελικη, γιατι ανοιγεις thread και δεν προχωρας? Για 15 ευρω που ισως τα παρεις πισω σε λιγες εργασιμες (αν πληρωσεις με καρτα κιολας edit: μονο καρτα μπορεις ετσι και αλλιως)?

Επεξ/σία από SabotazNic
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...