ssstratos Δημοσ. 17 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2023 Έχω ένα 206 cc, το πήρα πρόσφατα σαν δεύτερος κάτοχος. Θέλω να ανοίξω την οροφή αλλά έχουν πρόβλημα τα παράθυρα και δεν ανοίγει αυτόματα. Επίσης, δεν γνωρίζω αν το αυτόματο σύστημα δουλεύει πλήρως, δεν μπορώ να το δοκιμάσω. Προχθες άνοιξα την οροφή χειροκίνητα (σύμφωνα με σχετικό βίντεο της Peugeot). Δεν πρόλαβα να μετακινηθώ, έπιασε βροχή όποτε πάλι έκανα χειροκίνητο κλείσιμο της οροφής. Όλα καλά μέχρι εδώ αλλά έμεινε ένα τελευταίο βήμα, το οποίο δεν μπορώ να βρω. Τα clips του πορτ παγκαζ (από την πλευρά του πίσω τζαμιού) δεν κλειδώνουν στην θέση τους, με αποτέλεσμα να μην κλείνει καλά. Επίσης, μετά από αυτή την αλλαγή, ακούγεται ένα συνεχόμενο beep ότι το αυτοκίνητο πάει πάνω από 10χλμ/ώρα, το οποίο δεν σταματάει καθόλου. Έχω επισυνάψει 2 φωτογραφίες από το σημείο που έχω το πρόβλημα. Αυτή τι στιγμή έχω πιάσει το κομμάτι εκείνο με tire up για να μπορώ να χρησιμοποιώ το αυτοκίνητο αλλά το beep δεν σταματάει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2023 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Character Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Καλησπέρα φίλε μου, βρήκες λύση σε αυτό το πρόβλημα με την οροφή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, Character είπε Καλησπέρα φίλε μου, βρήκες λύση σε αυτό το πρόβλημα με την οροφή Οχι μεχρι που πουληθηκε το αυτοκινητο σε εμπορο Τι σου κανει εσενα ? Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου από Γιάννης Platano Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Character Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Στις 11/1/2024 στις 3:06 ΜΜ, Γιάννης Platano είπε Οχι μεχρι που πουληθηκε το αυτοκινητο σε εμπορο Τι σου κανει εσενα ? Άνοιξα το καλοκαίρι χειροκίνητα την οροφή λόγο ότι μου είχε σπάσει, ο πίσω γρύλος παραθύρου και παρόλο που το άλλαξα δεν δουλεύει ηλεκτρικά η οροφή αλλά ακούγετε συνέχεια και ένα (beep) οτι είναι ανοιχτή η οροφή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill999r Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Λογικά πρέπει να πας αντιπροσωπεία για καλιμπραρισμα της οροφής με το διαγνωστικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Character Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 12 ώρες πριν, bill999r είπε Λογικά πρέπει να πας αντιπροσωπεία για καλιμπραρισμα της οροφής με το διαγνωστικό. Το εβαλα στον εγκέφαλο μου έβγαλε κάποιες βλάβες της οποίες της έσβησα, αλλά συνεχίζει, διαβάζει την κουκούλα ανοιχτή ο μηχανισμός. Υπαρχει μια περίπτωση να θέλει άνοιγμα η κουκούλα και να την κλήρωση ηλεκτρικά , δεν το ξέρω απλα αυτό που μου έβγαλε η διάγνωση που του έκανα ήταν ότι διαβάζει ο εγκέφαλος της οροφής ότι είναι ανοιχτή 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill999r Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Για αυτό θέλει καλιμπραρισμα για να δει ο εγκέφαλος το σημείο που βρίσκεται. Νομίζω πως αυτό είναι το πρόβλημα σου. Καλύτερα πήγαινε σε μια αντιπροσωπεία, άντε να σου πάρουν και 20-30 ευρώ αν είναι θέμα ρύθμισης μέσω διαγνωστικού. Η άλλη περίπτωση είναι να μην έχει κλείσει καλά η οροφή και δεν την βλέπει ο αισθητήρας. Για μένα προσπάθησε το εξής. Πατησε για 10 δευτερόλεπτα το κουμπί ανοίγματος την οροφής οροφής. Αμεσως μετά πάτησε το κουμπί κλεισίματος της οροφής για 10 δευτερόλεπτα και έπειτα προσπάθησε να την ανοίξεις κανονικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filipprin Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Στο πορτ μπαγκαζ υπαρχει μια σιτα τραβηχτη.Αυτη πρεπει να ειναι τραβηγμενη ετσι ωστε να ξερει οτι δεν υπαρχουν βαλιτσες .εχει διακοπτες στο κουμπωμα που αμα δεν ειναι ενταξει δεν λειτουργει η οροφη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα