louben Δημοσ. 16 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2023 Γεια χαρά σε όλους, Χριστος Ανέστη και κάθε προκοπή σε εσας και τις οικογένειες σας. Παιδιά μια ερώτηση. Εχω δυο ΙΧ(ένα suv και ένα πόλης) και ανέκαθεν τα έπλυνα χέρι. Σκέφτομαι σοβαρά να πάρω αφροποιητη. Η προοπτική είναι να ψεκάζω να αφήνω τον αφρό κανένα 10λεπτο, να ξεπλένω, δέρμα και τέλος. Διάβασα όμως ότι τελικά αυτό δεν ισχύει και ότι ουσιαστικά οι αφροποιητές είναι για να μαλακώνουν τη βρωμιά και στην ουσία το χέρι δεν το γλιτώνω. Τι ισχύει τελικά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Στο πλυνητηριο που πηγαινω μετα τον αφρο ξεπλενουν με νερο καλα το αμαξι και μετα το σκουπιζουν Προφανως χρειαζεσαι και πλυστικο Επεξ/σία 16 Απριλίου 2023 από Γιάννης Platano Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickol-us Δημοσ. 16 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2023 47 λεπτά πριν, louben είπε ουσιαστικά οι αφροποιητές είναι για να μαλακώνουν τη βρωμιά και στην ουσία το χέρι δεν το γλιτώνω. Κι εγώ αυτό γνωρίζω. Δεν έχω δει κανένα που να μην πλένει. Να υπάρχει κάποιος ενεργός αφρός που καθαρίζει χωρίς τρίψιμο; Και πόσο συχνή να είναι επιτρεπτή η χρήση του; Δεν το αποκλείω αλλά δεν το βρίσκω και τρομερά πιθανό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MajinBu Δημοσ. 16 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2023 Δυστυχώς είτε μιλάμε για νοικοκυριό (πλακάκια, πιάτα, επιφάνειες κλπ) είτε για πλύσιμο οχημάτων δεν υπάρχει κανένα προϊόν που να καθαρίζει χωρίς τρίψιμο. Το πολύ πολύ αν είναι πιο δραστικό να σου εξασφαλίζει "μειωμένη ανάγκη" τριψίματος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
louben Δημοσ. 16 Απριλίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε Στο πλυνητηριο που πηγαινω μετα τον αφρο ξεπλενουν με νερο καλα το αμαξι και μετα το σκουπιζουν Προφανως χρειαζεσαι και πλυστικο εννοείται πλυστικό αλλα από ότι λένε και τα παιδιά παραπάνω θέλει και χέρι. Σκεφτόμουν αυτο https://www.skroutz.gr/s/19369449/AutoGlym-Polar-Wash-2-5lt.html#reviews αλλα και πάλι θέλει σφουγγάρι για ξέβγαλμα. Επεξ/σία 16 Απριλίου 2023 από louben Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 16 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2023 2 hours ago, louben said: Γεια χαρά σε όλους, Χριστος Ανέστη και κάθε προκοπή σε εσας και τις οικογένειες σας. Παιδιά μια ερώτηση. Εχω δυο ΙΧ(ένα suv και ένα πόλης) και ανέκαθεν τα έπλυνα χέρι. Σκέφτομαι σοβαρά να πάρω Αφροποιητη. Η προοπτική είναι να ψεκάζω να αφήνω τον αφρό κανένα 10λεπτο, να ξεπλένω, δέρμα και τέλος. Διάβασα όμως ότι τελικά αυτό δεν ισχύει και ότι ουσιαστικά οι αφροποιητές είναι για να μαλακώνουν τη βρωμιά και στην ουσία το χέρι δεν το γλιτώνω. Τι ισχύει τελικά; αν εχεις πιεστικο σε συνδυασμό με Αφροποιητη σχεδον γλυτωνεις το χερι..... αν δεν εχεις.... μονο με πολυ υσχηρο ενεργο αφρο μπορεις αλλα σιγάσιγα θα σου διαλύσει ολα τα πλαστικα κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chape Δημοσ. 16 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2023 Για οτιδήποτε πάνω από σκόνη 4-5 ημερών θέλει σφουγγάρι ή μεγάλη πίεση νερού για να καθαρίσει. Οπότε διαλέγεις ανάλογα με τις ανάγκες σου. Με αφρό μόνο δεν πρόκειται να καθαρίσεις λάσπη που έχει στεγνώσει πάνω στο αυτοκίνητο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 16 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Ο αφρός αυτός είναι ωραίος. Είτε για "μαλάκωμα", αν σκοπεύεις να βάλεις χέρι, ή για ελαφρύ καθάρισμα. Σενάριο τύπου "ρίχνω αφρό, περιμένω, ξεπλένω, έτοιμο" παίζει μόνο σε πολύ light περίπτωση (π.χ. να 'χες πλύνει πριν 4 μέρες). Αν υπάρχουν ρύποι, είτε σκόνη φρένου, ή οτιδήποτε, δε κάνει τίποτα. Και πάλι όμως κάνει ένα πολύ όμορφο "μούλιασμα" στο αμάξι, πολύ ανώτερο από το σκέτο νερό. Οπότε αν έχεις χώρο και πλένεις μόνος σου, πάρε, αξίζει. Επεξ/σία 16 Απριλίου 2023 από Haldol 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
achilles_g_ Δημοσ. 16 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2023 Το καλό με την autoglym είναι ότι έχει βγάλει σειρά για αφροποιητή (προπλυση - σαμπουάν - seal). Αν δεν έχεις λάσπες ή κουνούπια με την πρόπλυαη θα κάνεις αρκετή δουλειά. Επένδυσε σε ένα πιεστικό με μεγάλη ροή (μια φορά θα το πάρεις) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
louben Δημοσ. 17 Απριλίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2023 11 ώρες πριν, achilles_g_ είπε Το καλό με την autoglym είναι ότι έχει βγάλει σειρά για αφροποιητή (προπλυση - σαμπουάν - seal). Αν δεν έχεις λάσπες ή κουνούπια με την πρόπλυαη θα κάνεις αρκετή δουλειά. Επένδυσε σε ένα πιεστικό με μεγάλη ροή (μια φορά θα το πάρεις) Εχω Πλυστικο. Ελεγα να πάω κατευθειαν στο σαμπουαν αφου κατα κανόνα η βρωμία είναι σκόνη και οχι λασπες,μυγακια κτλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aGka8l Δημοσ. 17 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2023 Εγω εχω πλυστικο + αφροποιητη και εννοείτε σαμπουαν ενεργου αφρού. Σε καμια περιπτωση δεν γλυτώνεις το χέρι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SilentVoice Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 1. Πιεστικό 110bar , (τόσο χρειάζεσαι για το αυτοκίνητο, τα παραπάνω είναι υπερβολή και μπορέι να χαλάσεις το χρώμα ) το είχα αγοράσει πριν 4 χρόνια στα 70 ευρώ https://www.skroutz.gr/s/10913116/Nilfisk-C-110-7-5-Πλυστικό-Ρεύματος-με-Πίεση-110bar-και-Μεταλλική-Αντλία.html 2. Περιστροφική βούρτσα https://www.skroutz.gr/s/14191143/Nilfisk-126411395-Βούρτσα-Περιστροφική-Πλυστικού.html 3. Εξάρτημα αφροποιητή απο Κίνα το είχα πάρει στα 20ευρώ, οτι και να βάλεις, κάνει το αμάξι κουραμπιέ (αν βρω το λίνκ θα το βάλω) 4. Σαπούνι αυτοκινήτου ΜΑΖΙ με κερί Με όλα αυτά, σε 10 λεπτά έχεις ξεμπερδέψει. 15 αν κάνεις και τα 2 ταυτόχρονα. Χέρι δεν βάζω κάν για στεγνωμα με πετσί, μόνο αν έχω όντως όρεξη. Αν μένεις σε περιοχή με πολλά άλατα και σκληρό νερό, τότε ναι, επιβάλεται , για να μην μείνουν στάμπες απο τα άλατα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 Για αφροποιητή σκέφτομαι να δοκιμάσω με ψεκαστήρα προπίεσης ,πρέπει να έχω ένα κάπου στην αποθήκη.Το μπεκάκι φαντάζομαι είναι το σημαντικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stylish Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 Ριξε μια ματιά εδώ. Εχω κανει χρηση αφροποιητη πιεστικού. Γενικα ενα σωστό πλύσιμο εχει πολλα βηματα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
achilles_g_ Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 56 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Για αφροποιητή σκέφτομαι να δοκιμάσω με ψεκαστήρα προπίεσης ,πρέπει να έχω ένα κάπου στην αποθήκη.Το μπεκάκι φαντάζομαι είναι το σημαντικό. Βάσανο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα