Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χρόνια πολλά 

Έχω πολλά χρόνια 3 γραμμές και δεν είχα πρόβλημα. 

Τώρα έχω συμβόλαιο που λήγει σε ένα χρόνο με πολύ καλές τιμές 

18. 5 ευρώ τελική τιμή η κάθε γραμμή με απεριόριστα για ομιλία σε όλα τα ελληνικά τηλέφωνα και 9 gb η κάθε γραμμή για δεδομένα 

Τον τελευταίο μήνα έχω πολύ σοβαρό πρόβλημα με το σήμα σε 3 διαφορετικά τηλέφωνα στον ίδιο χώρο. 

Μου είπαν ότι έφταιγε μια κεραία που την έφτιαξαν αλλά το πρόβλημα παραμένει και την Τρίτη θα επικοινωνήσει υπάλληλος που έχουν αναθέσει το πρόβλημα να δούμε τι θα γίνει. 

Έχω ενεργό το WiFi για κλίσεις. 

Αν δεν λυθεί το πρόβλημα έχω δικαίωμα να φύγω χωρίς ποινή; 

Οταν ανανέωσα το συμβόλαιο είχα πάρει και δωροεπιταγη 390 ευρώ συνολικά για τις 3 γραμμές για Κωτσοβολο. 

Μου έχουν στείλει το παρακάτω sms 

ΘA ΘEΛAME NA ΣAΣ ENHMEPΩΣOYME OTI H ΘEOΔΩPA.... EXEI ANAΛABEI NA ΔIAXEIPIΣTEI TO TEXNIKO ΘEMA ΣAΣ ΠOY ANOIXTHKE ΣTIΣ 12/04/2023 18:48 ΓIA TON APIΘMO 699...

. ΔEN AΠAITEITAI KAΠOIA ENEPΓEIA AΠO EΣAΣ, KAΘΩΣ ΣTIΣ 19/04/2023 ΘA ΣAΣ ENHMEPΩΣEI ΠPOΣΩΠIKA ΓIA THN EΞEΛIΞH TOY.

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ.
Στις 16/4/2023 στις 2:21 ΜΜ, Γιάννης Platano είπε

Αν δεν λυθεί το πρόβλημα έχω δικαίωμα να φύγω χωρίς ποινή; 

Ναι και εχω κανει και εγω σχετικο ποστ,ειχα βονταφον και ηθελα να παω σε κοσμοτε αλλα ειχα καρτοσυμβολαιο και επικαλεστηκα προβλημα σηματος και για καλη μου τυχη(χωρις να το γνωριζω) μου ειπαν οτι εχει προβλημα μια κεραια κοντα μου και οτι δεν μπορουν νακανουν κατι και οτι να κανω ακυρωση συμβολαιου δωρεαν

• Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, geomrk είπε

Ναι και εχω κανει και εγω σχετικο ποστ,ειχα βονταφον και ηθελα να παω σε κοσμοτε αλλα ειχα καρτοσυμβολαιο και επικαλεστηκα προβλημα σηματος και για καλη μου τυχη(χωρις να το γνωριζω) μου ειπαν οτι εχει προβλημα μια κεραια κοντα μου και οτι δεν μπορουν νακανουν κατι και οτι να κανω ακυρωση συμβολαιου δωρεαν

Το θεμα με μενα ειναι οτι εχω παρει πολυ μεγαλη επιδοτηση στο παγιο , δωροεπιταγη 390 ευρω και 3 παγια δωρεαν

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Γιάννης Platano είπε

Το θεμα με μενα ειναι οτι εχω παρει πολυ μεγαλη επιδοτηση στο παγιο , δωροεπιταγη 390 ευρω και 3 παγια δωρεαν

τοτε μενεις για λιγο και το παλευεις να δεις τι μπορουν να κανουν απο πλευρα τους μιας που αξιζουν αυτα που σου παρεχουν αλλιως αν δεν μπορει να γινει κατι με το προβλημα και εφ'οσον εχεις προβλημα αναγκαστικα φευγεις και χανεις τα προνομια,νομιζω δεν υπαρχει κατι αλλο δυστυχως

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, geomrk είπε

τοτε μενεις για λιγο και το παλευεις να δεις τι μπορουν να κανουν απο πλευρα τους μιας που αξιζουν αυτα που σου παρεχουν αλλιως αν δεν μπορει να γινει κατι με το προβλημα και εφ'οσον εχεις προβλημα αναγκαστικα φευγεις και χανεις τα προνομια,νομιζω δεν υπαρχει κατι αλλο δυστυχως

Το να χασω τα προνομια μικρη η ζημια γιατι κατι θα βρω απο cosmote που εχει κεραια  στο παρα διπλα σπιτι απο μενα 

Την ποινη αποχωρησης δεν ξερω κατα ποσο θα πληρωσω αν φυγω 

222.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...