Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Absolute77 είπε

Alibaba. 

Μιλάς με κάποιες εταιρείες στην Κίνα, διαλέγεις αυτοκίνητο, ζητάς Ρα ανάλογα χαρτιά και πιστοποιητικά για την εισαγωγή - εκτελωνισμο, το πληρώνεις στο 100% +τα οποία μεταφορικά, μέσα σε 7 με 14 μέρες φορτώνεται σε καράβι κι όταν έρθει Ελλάδα είτε το αναθέτει σε εκτεκωνιστη είτε τρέχεις εσύ, πληρώνεις εισαγωγικό δασμο 10% και το ΦΠΑ, βγάζεις πινακίδες και τέλος. 

Επειδή το έψαξα το dolphin knight edition, που δεν κυκλοφορεί ελλαδα, βγαίνει περίπου 6.000€ φθηνότερο από το απλό dolphin. 

Αυτό που δεν ξέρω είναι αν μπορείς να πάρεις επιδότηση μετά από το κινούμαι ηλεκτρικά 3 ή 4 η οποίο πρόγραμμα υπάρχει την περίοδο της εισαγωγής αλλά εκτιμώ πως δικαιούσαι γιατί από όσο διάβασα δεν αναφέρει ότι δεν δικαιούται επιδότηση αυτοκίνητο ή φυσικό πρόσωπο που γίνεται ή κάνει εισαγωγή. 

Όταν έρθει ο καιρός και όλα τα παραπάνω γίνουν πράξη θα ξέρω περισσότερα. 

Δεν μπορείς να κάνεις εισαγωγή καινούργιου και εκτελωνισμό,

με το ίδιο σκεπτικό μπορεί και ο Γερμανός να εισάγει και εκτελωνίσει από Ελλάδα ένα αυτοκίνητο  αφού είναι ποιο φθηνό..

Δημοσ.
1 ώρα πριν, andreas-d είπε

με το ίδιο σκεπτικό μπορεί και ο Γερμανός να εισάγει και εκτελωνίσει από Ελλάδα ένα αυτοκίνητο  αφού είναι ποιο φθηνό..

και εχει αναγκη ο Γερμανος που εχει λεφτα και ειναι ανετος να παρει φτηνο αυτοκινητο; Τι ειναι φτωχος;

Δημοσ.
3 hours ago, Absolute77 said:

Alibaba. 

Μιλάς με κάποιες εταιρείες στην Κίνα, διαλέγεις αυτοκίνητο, ζητάς Ρα ανάλογα χαρτιά και πιστοποιητικά για την εισαγωγή - εκτελωνισμο, το πληρώνεις στο 100% +τα οποία μεταφορικά, μέσα σε 7 με 14 μέρες φορτώνεται σε καράβι κι όταν έρθει Ελλάδα είτε το αναθέτει σε εκτεκωνιστη είτε τρέχεις εσύ, πληρώνεις εισαγωγικό δασμο 10% και το ΦΠΑ, βγάζεις πινακίδες και τέλος. 

Επειδή το έψαξα το dolphin knight edition, που δεν κυκλοφορεί ελλαδα, βγαίνει περίπου 6.000€ φθηνότερο από το απλό dolphin. 

Αυτό που δεν ξέρω είναι αν μπορείς να πάρεις επιδότηση μετά από το κινούμαι ηλεκτρικά 3 ή 4 η οποίο πρόγραμμα υπάρχει την περίοδο της εισαγωγής αλλά εκτιμώ πως δικαιούσαι γιατί από όσο διάβασα δεν αναφέρει ότι δεν δικαιούται επιδότηση αυτοκίνητο ή φυσικό πρόσωπο που γίνεται ή κάνει εισαγωγή. 

Όταν έρθει ο καιρός και όλα τα παραπάνω γίνουν πράξη θα ξέρω περισσότερα. 

είσαι μερακλής ρε !

Δημοσ.
Στις 19/1/2025 στις 9:11 ΜΜ, andreas-d είπε

Ρώτα σε ένα τελωνείο να μάθεις αν μπορείς. 

Εγώ ρώτησα. Και όχι δεν πήρα τηλέφωνο. Πήγα αυτοπροσώπως, πέρασα τον έλεγχο με το μηχάνημα που κάνει μπιπ στα κέρματα, έγραψαν το όνομα μου σε ένα βιβλίο και μετά με άφησαν να μπω. 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Γείτονας πήρε το byd atto 3, ηλικιωμένος. Ήθελε ηλεκτρικό, είχε κάποιο πρόβλημα με το nfc με το που το αγόρασε χαχαχα. Τώρα όλο τρέχει στο χωριό με αυτο

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Zakzam είπε

Γείτονας πήρε το byd atto 3, ηλικιωμένος. Ήθελε ηλεκτρικό, είχε κάποιο πρόβλημα με το nfc με το που το αγόρασε χαχαχα. Τώρα όλο τρέχει στο χωριό με αυτο

προβλημα με το nfc?

Εννοεις δεν ανοιγει η πορτα οταν ακουμπαει την καρτα στον καθρεφτη?

Τι εννοεις τρεχει στο χωριο? κανει κοντρες? :P

• Haha 2
Δημοσ.

Παντως το κλειδι απο την εφαρμογη ειναι πολυ βολικο. Αυτο με το nfc ας το παει στην αντιπροσωπεια. Ειχα διαβασει οτι στην Αυστραλια καποιες καρτες ειχαν θεμα. Την δικη μου δεν την εχω δοκιμασει καν.

Δημοσ.

Είναι πολύ πιο ωραίο μέσα-έξω από τα vw-audi πάντως, ουσιαστικά είναι πλατφόρμα tesla αντιγραφή και εξέλιξη αυτής. Ναι πάει χωριό συνέχεια όταν έχει καλό καιρό λογικό είναι συνταξιούχος είναι.

• Like 2
Δημοσ.
49 minutes ago, Zakzam said:

Είναι πολύ πιο ωραίο μέσα-έξω από τα vw-audi πάντως, ουσιαστικά είναι πλατφόρμα tesla αντιγραφή και εξέλιξη αυτής. Ναι πάει χωριό συνέχεια όταν έχει καλό καιρό λογικό είναι συνταξιούχος είναι.

Όντως είναι πολύ ωραίο μέσα με τη διχρωμία και τα μαλάκα υλικά, τις πολύ ωραίες θέσεις και την ανοιγόμενη ηλιοροφή.

Έχει και πολύ ωραίες αναρτήσεις, δεν καταλαβαίνεις και πολλά σε κακό δρόμο.

Το μόνο κακό είναι η χαμηλή ταχύτητα ταχυφόρτισης σε ένα ενδεχόμενο ταξίδι. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...