basilis_k6 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 6 ώρες πριν, Red_Bear είπε . Facelift για το Αttο 3 . Περισσότερο μου αρέσει το σημερινο μοντέλο Yπάρχει βιντεο στο ΥΤ οπου ένας τύπος απενεργοποιει το ADAS μια και καλή αφαιρώντας 2 ασφάλειες από το κουτί ασφαλειών του αυτοκινητου (!!) με αποτέλεσμα το ADAS να εξαφανίζεται !!!. Δεν ξερω βεβαια τι γνωμη θα ειχε η ΒΥD αν το μαθαινε και μαλλον η εγγυηση του αυτοκινητου θα πηγαινε περίπατο το εσωτερικο πρεπει να αλλαξουν. εινα σαν παιδικο αυτοκινητακι μεσα. 1
Absolute77 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Ξέρει κανείς αν θα βγει το dolphin ή το atto3 με μεγαλύτερη μπαταρία; Ρωτάω γιατί καλά είναι τα περίπου 330χλμ πραγματικής αυτονομίας αλλά σε 5 χρόνια θα γίνουν κάτω από 300.
@pnea1973 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 3 ώρες πριν, Absolute77 είπε Ξέρει κανείς αν θα βγει το dolphin ή το atto3 με μεγαλύτερη μπαταρία; Ρωτάω γιατί καλά είναι τα περίπου 330χλμ πραγματικής αυτονομίας αλλά σε 5 χρόνια θα γίνουν κάτω από 300. Απ όσο διαβάζω δεν θα βγει κάτι με μεγαλύτερη μπαταρία.
Absolute77 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Άρα θα περιμένω ή να βελτιώσουν τις υπάρχουσες μπαταρίες ή να βάλουν αυτές τις καινούριες ημιστερεας κατάστασης ή αν το αυτοκίνητο φτάσει στο αμήν θα κοιτάξω για το seal. Μάλλον στην τρίτη περίπτωση πάμε και είναι πολύ ακριβό. 1
andreas-d Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Ερώτηση υπάρχουν ανταλλακτικά έχει ασχοληθεί η να κάνει ερώτηση κάποιος πχ. υπάρχουν διαθέσιμα, πόρτες φανάρια κρύσταλλα, η είναι ίδια κατάσταση με τα κινεζομηχανακια που αμα χαλάσει κοιτάς να ταιριάζει απο άλλο η το πετάς.. Και το άλλο θα υπάρχει υποστήριξη για χρόνια η θα είναι σαν τα κινητά poco foko moko που κάθε μήνα αλλάζουν μοντέλα.. 1
Absolute77 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, andreas-d είπε Ερώτηση υπάρχουν ανταλλακτικά έχει ασχοληθεί η να κάνει ερώτηση κάποιος πχ. υπάρχουν διαθέσιμα, πόρτες φανάρια κρύσταλλα, η είναι ίδια κατάσταση με τα κινεζομηχανακια που αμα χαλάσει κοιτάς να ταιριάζει απο άλλο η το πετάς.. Και το άλλο θα υπάρχει υποστήριξη για χρόνια η θα είναι σαν τα κινητά poco foko moko που κάθε μήνα αλλάζουν μοντέλα.. Μη συγκρίνεις τις αυτοκινητοβιομηχανιες με τα σκουτερακια του 2000 και του 2010. Στη πρώτη περίπτωση βάζαν κάτω κάτι honda και yamaha και κάνανε κόπιες ( γι αυτό και ταίριαζαν τα ανταλλακτικά) με κάποιες μικροδιαφορες ( εκεί δεν ταίριαζαν τα ανταλλακτικά). Η BYD είναι πιο σοβαρή εταιρεία από κάποιες ευρωπαϊκές. Το μόνο που με χαλάει είναι ο Σφακιανάκης αλλά οκ. Μπορώ να τον παρακάμψω και θα τον παρακάμψω. 2
andreas-d Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 6 λεπτά πριν, Absolute77 είπε Μη συγκρίνεις τις αυτοκινητοβιομηχανιες με τα σκουτερακια του 2000 και του 2010. Στη πρώτη περίπτωση βάζαν κάτω κάτι honda και yamaha και κάνανε κόπιες ( γι αυτό και ταίριαζαν τα ανταλλακτικά) με κάποιες μικροδιαφορες ( εκεί δεν ταίριαζαν τα ανταλλακτικά). Η BYD είναι πιο σοβαρή εταιρεία από κάποιες ευρωπαϊκές. Το μόνο που με χαλάει είναι ο Σφακιανάκης αλλά οκ. Μπορώ να τον παρακάμψω και θα τον παρακάμψω. Δεν αμφιβάλλω για την byd απλά αναρωτιέμαι αν σήμερα ας πούμε μου έσπασε ο προφυλακτήρα ή ένας καθρέφτης, υπάρχει στοκ η θα περιμένει ο ιδιοκτήτης κάνα 2-3 μήνες και πιθανόν σε ακινησία λόγο των ηλεκτρονικών αισθητήρων που έχει ένα νέο αμάξι γύρω γύρω.. 1
Absolute77 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Δημοσ. 19 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Για κάποια πράγματα σίγουρα υπάρχει στοκ και για κάποια άλλα σίγουρα δεν υπάρχει. Σε Alfa romeo 156 του 2001 περίμενα ανταλλακτικό από βδομάδα σε βδομάδα και στο τέλος τσακώθηκα και μου έβαλαν ανταλλακτικό αφού έβγαλαν το αντίστοιχο από καινούριο απούλητο. Λύσεις υπάρχουν. Το θέμα είναι κατά πόσο θέλουν να σου δώσουν λύση ή δεν τους ενδιαφέρει. Η BYD και η κάθε αυτοκινητοβιομηχανια δε μπορεί να ξέρει τι κάνει ο κάθε αντιπρόσωπος σε 100 διαφορετικές χώρες του κόσμου. Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου από Absolute77 2
dtk-386 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 3 λεπτά πριν, andreas-d είπε Δεν αμφιβάλλω για την byd απλά αναρωτιέμαι αν σήμερα ας πούμε μου έσπασε ο προφυλακτήρα ή ένας καθρέφτης, υπάρχει στοκ η θα περιμένει ο ιδιοκτήτης κάνα 2-3 μήνες και πιθανόν σε ακινησία λόγο των ηλεκτρονικών αισθητήρων που έχει ένα νέο αμάξι γύρω γύρω.. εσύ τι λες? έχουν στοκ? εδώ δεν έχουν οι άλλοι θα έχουν οι κινεζοι? 1
Absolute77 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Αυτο που λες είναι θέμα εντύπωσης και όχι γνώσης. Πάντως όσες φορές πήγε κάτι στραβά σε αγορά που έκανα από έμπορο στην Ελλάδα δυσκολεύτηκα να βγάλω άκρη. Σε αντίστοιχη κατάσταση σε αγορά από Κινα λύση βρέθηκε ευκολότερα τις περισσότερες φορές. Πάντως το ξαναλέω πως επειδή δεν γουστάρω τον Σφακιανάκη αυτοκίνητο θα πάρω απευθείας από Κινα κι ας τρέχω εγώ για εκτελωνισμο. Η διαφορά στην ποιότητα εξυπηρέτησης, αλλά και στην τιμή, του ενός με τον άλλον είναι τεράστια. 1
basilis_k6 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, Absolute77 είπε Αυτο που λες είναι θέμα εντύπωσης και όχι γνώσης. Πάντως όσες φορές πήγε κάτι στραβά σε αγορά που έκανα από έμπορο στην Ελλάδα δυσκολεύτηκα να βγάλω άκρη. Σε αντίστοιχη κατάσταση σε αγορά από Κινα λύση βρέθηκε ευκολότερα τις περισσότερες φορές. Πάντως το ξαναλέω πως επειδή δεν γουστάρω τον Σφακιανάκη αυτοκίνητο θα πάρω απευθείας από Κινα κι ας τρέχω εγώ για εκτελωνισμο. Η διαφορά στην ποιότητα εξυπηρέτησης, αλλά και στην τιμή, του ενός με τον άλλον είναι τεράστια. πως θα παρεις αμαξι απο κινα? 1
Absolute77 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Alibaba. Μιλάς με κάποιες εταιρείες στην Κίνα, διαλέγεις αυτοκίνητο, ζητάς Ρα ανάλογα χαρτιά και πιστοποιητικά για την εισαγωγή - εκτελωνισμο, το πληρώνεις στο 100% +τα οποία μεταφορικά, μέσα σε 7 με 14 μέρες φορτώνεται σε καράβι κι όταν έρθει Ελλάδα είτε το αναθέτει σε εκτεκωνιστη είτε τρέχεις εσύ, πληρώνεις εισαγωγικό δασμο 10% και το ΦΠΑ, βγάζεις πινακίδες και τέλος. Επειδή το έψαξα το dolphin knight edition, που δεν κυκλοφορεί ελλαδα, βγαίνει περίπου 6.000€ φθηνότερο από το απλό dolphin. Αυτό που δεν ξέρω είναι αν μπορείς να πάρεις επιδότηση μετά από το κινούμαι ηλεκτρικά 3 ή 4 η οποίο πρόγραμμα υπάρχει την περίοδο της εισαγωγής αλλά εκτιμώ πως δικαιούσαι γιατί από όσο διάβασα δεν αναφέρει ότι δεν δικαιούται επιδότηση αυτοκίνητο ή φυσικό πρόσωπο που γίνεται ή κάνει εισαγωγή. Όταν έρθει ο καιρός και όλα τα παραπάνω γίνουν πράξη θα ξέρω περισσότερα. 5
@pnea1973 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 15 λεπτά πριν, Absolute77 είπε Alibaba. Μιλάς με κάποιες εταιρείες στην Κίνα, διαλέγεις αυτοκίνητο, ζητάς Ρα ανάλογα χαρτιά και πιστοποιητικά για την εισαγωγή - εκτελωνισμο, το πληρώνεις στο 100% +τα οποία μεταφορικά, μέσα σε 7 με 14 μέρες φορτώνεται σε καράβι κι όταν έρθει Ελλάδα είτε το αναθέτει σε εκτεκωνιστη είτε τρέχεις εσύ, πληρώνεις εισαγωγικό δασμο 10% και το ΦΠΑ, βγάζεις πινακίδες και τέλος. Επειδή το έψαξα το dolphin knight edition, που δεν κυκλοφορεί ελλαδα, βγαίνει περίπου 6.000€ φθηνότερο από το απλό dolphin. Αυτό που δεν ξέρω είναι αν μπορείς να πάρεις επιδότηση μετά από το κινούμαι ηλεκτρικά 3 ή 4 η οποίο πρόγραμμα υπάρχει την περίοδο της εισαγωγής αλλά εκτιμώ πως δικαιούσαι γιατί από όσο διάβασα δεν αναφέρει ότι δεν δικαιούται επιδότηση αυτοκίνητο ή φυσικό πρόσωπο που γίνεται ή κάνει εισαγωγή. Όταν έρθει ο καιρός και όλα τα παραπάνω γίνουν πράξη θα ξέρω περισσότερα. Ενδιαφέρον. Αν το προχωρήσεις πες μας πως και τι.. 1
dtk-386 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 38 λεπτά πριν, Absolute77 είπε Alibaba. Μιλάς με κάποιες εταιρείες στην Κίνα, διαλέγεις αυτοκίνητο, ζητάς Ρα ανάλογα χαρτιά και πιστοποιητικά για την εισαγωγή - εκτελωνισμο, το πληρώνεις στο 100% +τα οποία μεταφορικά, μέσα σε 7 με 14 μέρες φορτώνεται σε καράβι κι όταν έρθει Ελλάδα είτε το αναθέτει σε εκτεκωνιστη είτε τρέχεις εσύ, πληρώνεις εισαγωγικό δασμο 10% και το ΦΠΑ, βγάζεις πινακίδες και τέλος. Επειδή το έψαξα το dolphin knight edition, που δεν κυκλοφορεί ελλαδα, βγαίνει περίπου 6.000€ φθηνότερο από το απλό dolphin. Αυτό που δεν ξέρω είναι αν μπορείς να πάρεις επιδότηση μετά από το κινούμαι ηλεκτρικά 3 ή 4 η οποίο πρόγραμμα υπάρχει την περίοδο της εισαγωγής αλλά εκτιμώ πως δικαιούσαι γιατί από όσο διάβασα δεν αναφέρει ότι δεν δικαιούται επιδότηση αυτοκίνητο ή φυσικό πρόσωπο που γίνεται ή κάνει εισαγωγή. Όταν έρθει ο καιρός και όλα τα παραπάνω γίνουν πράξη θα ξέρω περισσότερα. χαρά στο κουράγιο σου αν το επιχειρήσεις
Ntinaras Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 54 λεπτά πριν, Absolute77 είπε Alibaba. Μιλάς με κάποιες εταιρείες στην Κίνα, διαλέγεις αυτοκίνητο, ζητάς Ρα ανάλογα χαρτιά και πιστοποιητικά για την εισαγωγή - εκτελωνισμο, το πληρώνεις στο 100% +τα οποία μεταφορικά, μέσα σε 7 με 14 μέρες φορτώνεται σε καράβι κι όταν έρθει Ελλάδα είτε το αναθέτει σε εκτεκωνιστη είτε τρέχεις εσύ, πληρώνεις εισαγωγικό δασμο 10% και το ΦΠΑ, βγάζεις πινακίδες και τέλος. Επειδή το έψαξα το dolphin knight edition, που δεν κυκλοφορεί ελλαδα, βγαίνει περίπου 6.000€ φθηνότερο από το απλό dolphin. Αυτό που δεν ξέρω είναι αν μπορείς να πάρεις επιδότηση μετά από το κινούμαι ηλεκτρικά 3 ή 4 η οποίο πρόγραμμα υπάρχει την περίοδο της εισαγωγής αλλά εκτιμώ πως δικαιούσαι γιατί από όσο διάβασα δεν αναφέρει ότι δεν δικαιούται επιδότηση αυτοκίνητο ή φυσικό πρόσωπο που γίνεται ή κάνει εισαγωγή. Όταν έρθει ο καιρός και όλα τα παραπάνω γίνουν πράξη θα ξέρω περισσότερα. Δεν ηξερα οτι υπαρχει knight edition. Ειδα ομως οτι εχει και μικροτερη μπαταρια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα