Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μιλαμε για γιδια και απο τις δυο πλευρες. Το αυτοκινητο μεσα στην εκθεση και δεν ηταν σε Demo Mode?? Και απο την αλλη ο 17χρονος το ειδε μαλλον Playstation, μπηκε μεσα και αρχισε να παταει κουμπια και πενταλ. Μετα φταινε τα ηλεκτρικα…

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, SaFiS είπε

Μιλαμε για γιδια και απο τις δυο πλευρες. Το αυτοκινητο μεσα στην εκθεση και δεν ηταν σε Demo Mode?? Και απο την αλλη ο 17χρονος το ειδε μαλλον Playstation, μπηκε μεσα και αρχισε να παταει κουμπια και πενταλ. Μετα φταινε τα ηλεκτρικα…

Εγώ απορώ πως έγινε το σκηνικό. Ακόμα κ να το έβαλε μπροστά δεν πρέπει να βάλει τον επιλογέα στο Drive για να ξεκινήσει;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 7/12/2024 στις 12:58 ΜΜ, TechnoState είπε

...η αντανάκλαση των αεραγωγών στο παρμπρίζ είναι εμφανής... τουλάχιστον αυτές τις μέρες με την περίεργη ηλιοφάνεια- συννεφιά - αντηλια που υπάρχει.

Μετά απο μία μέρα έπαψε να απασχολεί ούτε καν να του δίνεις σημασία.

Screenshot_2024-12-07-13-02-28-45_92460851df6f172a4592fca41cc2d2e6_copy_1007x1920.jpg

Μια ερώτηση το πλαστικό στη μέση του πάνω παμπρίζ τι είναι;; Είναι σε όλα;;. Κατά την οδήγηση δεν ενοχλεί γιατί το βλέπω ότι καταλαμβάνει μεγάλο μέρος στο μέσο και κλέβει τι θέα του συνοδηγού αλλά κυρίως του οδηγού;;;

Επεξ/σία από papoys1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, turbat0s είπε

Και id3 κοπάνησε σε ντουβάρι χτες.

Επιδημία..

https://www.autoevolution.com/news/china-to-ban-one-pedal-driving-mode-that-was-widely-blamed-for-tesla-sua-crashes-234766.html

Δεν ειναι θέμα αυτοκινήτου αλλα θέμα χρήστη. Όσο ποιο εύκολα τα κάνουν τόσο ποιο τεμπέληδες γίνονται οι χρήστες με αποτέλεσμα τα ατυχήματα.

Σε συνδυασμό με τα click baits που φέρνουν ευκολα τα EV το οιοδήποτε θέμα θα γιγαντωθεί επίτηδες.

Ήμαστε σε μεταβατικό στάδιο με την επικράτηση των ηλεκτρικών και της κινέζικης βιομηχανίας να είναι πλέον σίγουρη. 

12 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Μια ερώτηση το πλαστικό στη μέση του πάνω παμπρίζ τι είναι;; Είναι σε όλα;;. Κατά την οδήγηση δεν ενοχλεί γιατί το βλέπω ότι καταλαμβάνει μεγάλο μέρος στο μέσο και κλέβει τι θέα του συνοδηγού αλλά κυρίως του οδηγού;;;

Πολύ τα γλυκοκοιτάζεις τελευταίο,  σε βλέπω με το ΚΗ4 να ανεβαίνεις και εσύ στο άρμα της BYD. H μετάβαση από το vectra στο δελφίνια θα είναι πολιτισμικό σοκ.

• Like 2
  • Haha 2
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Ειναι ολοι οι αισθητηρες εκει.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, papoys1 είπε

Μία χαρά είναι... Παρτο!!!! 😇

Επεξ/σία από @pnea1973
  • Like 3
Δημοσ.

Παιδιά να πω και τον κρυφό πόνο μου.

Πολλές φορές λόγω ηλικίας κουράζω αφάνταστα το μυαλό μου να κάνω μια απλή λειτουργία στο p/c ή στο κινητό, π.χ. δεν έχω μάθει ακόμη να στέλνω  με το viber , κατι που για τους νεώτερους είναι απλό και δεδομένο. Αν είναι μεγάλη ανάγκη θα καθίσω να το μάθω αλλά ειλικρινά θα καταναλώσω πολύ φαιά ουσία, οπότε ο εγκέφαλος μου λέει μην το κάνεις

Λοιπόν να μην πείτε papoys είσαι οφτοπιτς , οχι δεν είμαι γιατί στα ηλεκτρικά πρέπει να χειρίζεσαι τις περισσότερες εφαρμογές μέσω οθόνης άρα πρέπει όλα αυτά να τα απομνημονεύσω (δεν γνωρίζω και Αγγλικά) άρα για μένα είναι ένα βουνό οπότε δεν έχω πλέον τη δύναμη να το ανέβω να φτάσω στην κορυφή και το πιο πιθανό σε κάποιο σημείο θα γκρεμιστώ.

Με αυτά και με αυτά μάλλον δεν θα γίνω ποτέ κάτοχος ηλεκτρικού 😪άρα θα συντηρώ το vectra και όσο αντέξει.Αν σας στεναχωρώ και θέλετε φεύγω και δεν σχολιάζω άλλη φορά στα ηλεκτρικά αλλά μετά θα έχετε τύψεις😇

5 ώρες πριν, aionnou είπε

https://www.autoevolution.com/news/china-to-ban-one-pedal-driving-mode-that-was-widely-blamed-for-tesla-sua-crashes-234766.html

Δεν ειναι θέμα αυτοκινήτου αλλα θέμα χρήστη. Όσο ποιο εύκολα τα κάνουν τόσο ποιο τεμπέληδες γίνονται οι χρήστες με αποτέλεσμα τα ατυχήματα.

Σε συνδυασμό με τα click baits που φέρνουν ευκολα τα EV το οιοδήποτε θέμα θα γιγαντωθεί επίτηδες.

Ήμαστε σε μεταβατικό στάδιο με την επικράτηση των ηλεκτρικών και της κινέζικης βιομηχανίας να είναι πλέον σίγουρη. 

Πολύ τα γλυκοκοιτάζεις τελευταίο,  σε βλέπω με το ΚΗ4 να ανεβαίνεις και εσύ στο άρμα της BYD. H μετάβαση από το vectra στο δελφίνια θα είναι πολιτισμικό σοκ.

1 ώρα πριν, @pnea1973 είπε

Μία χαρά είναι... Παρτο!!!! 😇

• Like 2
  • Haha 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Λοιπόν να μην πείτε papoys είσαι οφτοπιτς , οχι δεν είμαι γιατί στα ηλεκτρικά πρέπει να χειρίζεσαι τις περισσότερες εφαρμογές μέσω οθόνης άρα πρέπει όλα αυτά να τα απομνημονεύσω (δεν γνωρίζω και Αγγλικά) άρα για μένα είναι ένα βουνό

Η γλώσσα είναι στα ελληνικά και με αρκετά καλή μετάφραση , οι περισσότερες λειτουργίες εχουν auto οπότε δεν χρειάζεστε να θυμάστε τιποτα .. πλησιάζεις ανοίγει,  D οδηγείς , βγάζεις ζώνη ή ανοίγεις πορτα ,κλείνει βάζει χειρόφρενο και αντε γειά. 

Μέχρι να το αποκτήσεις σίγουρα θα έχει και φωνητικές εντολές στα ελληνικά. 

• Like 4
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Παιδιά να πω και τον κρυφό πόνο μου.

Πολλές φορές λόγω ηλικίας κουράζω αφάνταστα το μυαλό μου να κάνω μια απλή λειτουργία στο p/c ή στο κινητό, π.χ. δεν έχω μάθει ακόμη να στέλνω  με το viber , κατι που για τους νεώτερους είναι απλό και δεδομένο. Αν είναι μεγάλη ανάγκη θα καθίσω να το μάθω αλλά ειλικρινά θα καταναλώσω πολύ φαιά ουσία, οπότε ο εγκέφαλος μου λέει μην το κάνεις

Λοιπόν να μην πείτε papoys είσαι οφτοπιτς , οχι δεν είμαι γιατί στα ηλεκτρικά πρέπει να χειρίζεσαι τις περισσότερες εφαρμογές μέσω οθόνης άρα πρέπει όλα αυτά να τα απομνημονεύσω (δεν γνωρίζω και Αγγλικά) άρα για μένα είναι ένα βουνό οπότε δεν έχω πλέον τη δύναμη να το ανέβω να φτάσω στην κορυφή και το πιο πιθανό σε κάποιο σημείο θα γκρεμιστώ.

Με αυτά και με αυτά μάλλον δεν θα γίνω ποτέ κάτοχος ηλεκτρικού 😪άρα θα συντηρώ το vectra και όσο αντέξει.Αν σας στεναχωρώ και θέλετε φεύγω και δεν σχολιάζω άλλη φορά στα ηλεκτρικά αλλά μετά θα έχετε τύψεις😇

Δοκιμασε να κανεις κανα test drive. Ποτε δε ξερεις.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...