Papakaliati Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 1 hour ago, chek2fire said: εγώ πάντως που το είδα στην έκθεση μόνο μετριότητα δεν ήταν. Πολύ πιο ανώτερο σε ποιότητα ακόμα και από κάτι mercedes των 200k που είχαν μέσα κάτι πλαστικά της πλάκας, έτοιμα να σπάσουν. Από υπερβολές και ιεροσυλίες άλλο τίποτα. 2 hours ago, Red_Bear said: Mετριοτατα δεν ειδα πουθενα, για διαφώτισε μας λιγο παραπανω Καλές κριτικές (έως πολυ καλές) ειναι https://www.gocar.gr/news/feed/48843,Neo_video_BYD_324_ippwn_kaiei_2_lt_.html https://www.drive.gr/test-drives/dokimi/test-drive-byd-seal-u-dm-i-design-apo-ti-dipla-porta https://www.4troxoi.gr/dokimes/paroysiaseis/byd-seal-u-dm-i/ https://www.newsauto.gr/test-drive/dokimi-byd-seal-u-dm-i-awd/ https://www.carwow.co.uk/byd/seal-u Από τεστ Ντάιβ μου, η ανάρτηση ήτανε πολύ soft, ενοχλητική σχεδόν. Δεν είπα ότι είναι κακό, απλά όχι και κανένα φοβερό αμάξι. Value for money βέβαια.
QuantumWanderer Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Έχει κανένας ανανεωμένη εικόνα για την επέκταση των αντιπροσωπειών εκτός Αθήνας, ανά την επικράτεια; Είχαν πει οι ίδιοι από τα κεντρικά, ότι μέχρι τέλος του έτους (2024) θα είχαν ανοίξει σε 6 μεγάλες πόλεις.
Red_Bear Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) . Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2024 από Red_Bear
cinemusic Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Στις 23/9/2024 στις 1:27 ΜΜ, Nabuko είπε Το Denza Z9 GT, είναι σχεδιασμένο από τον βετεράνο της Audi, Wolfgang Egger. Αν και παλιο το μήνυμα σου παίρνω αφορμη για να πως πως δεν ειναι ο πρωτος ευρωπαίος σχεδιαστής που μετακομίζει στην Ασια για να κανει τελικα αυτο που θελει σχεδιαστικά και οχι αυτο που του ζητούν τα αφεντικά του στην Ευρώπη. Στην αρχη εντυπωσιάστηκα οταν εμαθα οτι ο σχεδιαστης της BYD ειναι πρωην της AUDI αλλα τελικα το βρηκα πολυ φυσικό - και για αυτόν - να θελει να παει σε μια εταιρία που θα το έδινε την ελευθέρια να περάσει στην αγορα νεες σχεδιαστικές φιλοσοφίες μακριά απο τα συνηθισμένα. Ο συντηρητισμός ειδικα στις γερμανικές Γερμανικες αρτοβιομηχανίες ειναι καρκίνος για τους σχεδιαστές που φυσικα δεν τους αρέσει καθολου να μένουν για χρόνια στα ιδια και στα ιδια. Προσωπικά προτιμώ να βγαινουν νεες σχεδιαστικές ιδεες στον δρομο και ας υπάρχει ο κίνδυνος να βγει κατι κακο , παρα την συγκρατημένη σχεδιαστική φιλοσοφία κάποιων ευρωπαίων που καταλήγουν να κάνουν βαρετα αυτοκίνητα. Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2024 από cinemusic 3
terry308 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, kostasgr78 είπε Έχει κανένας ανανεωμένη εικόνα για την επέκταση των αντιπροσωπειών εκτός Αθήνας, ανά την επικράτεια; Είχαν πει οι ίδιοι από τα κεντρικά, ότι μέχρι τέλος του έτους (2024) θα είχαν ανοίξει σε 6 μεγάλες πόλεις. Στην επιλογή ραντεβού για test drive βγάζει το παρακάτω menu επιλογών σημείου
QuantumWanderer Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Μόλις τώρα, terry308 είπε Στην επιλογή ραντεβού για test drive βγάζει το παρακάτω menu επιλογών σημείου Αυτά τα έχω δει, ευχαριστώ. Αναφέρομαι στα υπόλοιπα που είναι να ανοίξουν, στις πόλεις που λένε από τις αρχές του 2024 ότι θα ανοίξουν, και οι οποίες φυσικά δεν φαίνονται στο χάρτη. https://bydauto.gr/stores/ 1
jaguar13 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Πήγα και έκανα testdrive το seal. Ωραίο overall, αλλά να ρωτήσω κάτι τον @pnea1973 για κάτι που μου φάνηκε άκρως ενοχλητικό και δεν το περίμενα. Αυτός ο βομβος που κάνει μέχρι τα 33χλμ που είναι για τους πεζούς, περνάει σε μεγάλο βαθμό στην καμπίνα και ειδικά στο αριστερό μου αυτί. Μπορεί να έπαιζε ρόλο που είχα και ένα πονοκέφαλο αυτή τη μέρα αλλά και πάλι προβληματιστηκα. Πριν μια εβδομάδα είχα οδηγήσει το seal u και δεν είχα παρατηρήσει κάτι αντίστοιχο. 1
@pnea1973 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, jaguar13 είπε Πήγα και έκανα testdrive το seal. Ωραίο overall, αλλά να ρωτήσω κάτι τον @pnea1973 για κάτι που μου φάνηκε άκρως ενοχλητικό και δεν το περίμενα. Αυτός ο βομβος που κάνει μέχρι τα 33χλμ που είναι για τους πεζούς, περνάει σε μεγάλο βαθμό στην καμπίνα και ειδικά στο αριστερό μου αυτί. Μπορεί να έπαιζε ρόλο που είχα και ένα πονοκέφαλο αυτή τη μέρα αλλά και πάλι προβληματιστηκα. Πριν μια εβδομάδα είχα οδηγήσει το seal u και δεν είχα παρατηρήσει κάτι αντίστοιχο. Κοιτα.... Ακούγεται αλλά όχι ενοχλητικά..Εγω ούτε καν το καταλαβαίνω.. Για ξαναδοκίμασε το.. 1
jaguar13 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 51 λεπτά πριν, @pnea1973 είπε Κοιτα.... Ακούγεται αλλά όχι ενοχλητικά..Εγω ούτε καν το καταλαβαίνω.. Για ξαναδοκίμασε το.. Ναι και μένα μου έκανε εντύπωση, γιατί με ενόχλησε από την 1η στιγμή που ξεκίνησα. Στο seal u δεν είχα παρατηρήσει τίποτα. Είχε και κίνηση και ήμουνα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα με μικρές ταχύτητες. Θα το ξαναδώ κάποια στιγμή. Σειρά τώρα έχει το tesla 3. Αν και πλέον μάλλον δεν προλαβαίνω το ΚΗ3, οπότε δεν βιάζομαι. Επίσης είδα ότι στο πορτμπαγκαζ έχει και σκίαστρο για την πανοραμική που κουμπώνει σε κάποια σημεία στην οροφή. Νόμιζα δεν είχε τίποτα για την πανοραμική. 1
@pnea1973 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, jaguar13 είπε Ναι και μένα μου έκανε εντύπωση, γιατί με ενόχλησε από την 1η στιγμή που ξεκίνησα. Στο seal u δεν είχα παρατηρήσει τίποτα. Είχε και κίνηση και ήμουνα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα με μικρές ταχύτητες. Θα το ξαναδώ κάποια στιγμή. Σειρά τώρα έχει το tesla 3. Αν και πλέον μάλλον δεν προλαβαίνω το ΚΗ3, οπότε δεν βιάζομαι. Επίσης είδα ότι στο πορτμπαγκαζ έχει και σκίαστρο για την πανοραμική που κουμπώνει σε κάποια σημεία στην οροφή. Νόμιζα δεν είχε τίποτα για την πανοραμική. Εγώ σου είπα. Δεν τον καταλαβαίνω τον ήχο!! Βέβαια είμαι και κάποιας ηλικίας!!!! Οσον αφορά το σκίαστρο σε νησί ντάλα καλοκαίρι δεν με ενόχλησε καθόλου. Με τη προϋπόθεση ότι θα κλιματίσεις πιο πριν. Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2024 από @pnea1973 1
TechnoState Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) ...η αντανάκλαση των αεραγωγών στο παρμπρίζ είναι εμφανής... τουλάχιστον αυτές τις μέρες με την περίεργη ηλιοφάνεια- συννεφιά - αντηλια που υπάρχει. Μετά απο μία μέρα έπαψε να απασχολεί ούτε καν να του δίνεις σημασία. Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2024 από TechnoState 8
QuantumWanderer Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Και οι καλύτερες «οικογένειες» έχουν τα θέματά τους, όπως όλοι οι κατασκευαστές. Η πρόοδος των 2-3 δυνατών παικτών της Κίνας είναι δεδομένη, αλλά εντάξει, μη φτάνουμε να κάνουμε πώς δεν βλέπουμε τις παιδικές ασθένειες που έχουν και τα δικά τους μοντέλα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι με την επιτάχυνση του ανταγωνισμού, ίσως μπορούμε να δούμε καλύτερες λύσεις σε δεδομένες τιμές, για όλους τους καταναλωτές. 2
markosnote Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 3 ώρες πριν, TechnoState είπε ...η αντανάκλαση των αεραγωγών στο παρμπρίζ είναι εμφανής... τουλάχιστον αυτές τις μέρες με την περίεργη ηλιοφάνεια- συννεφιά - αντηλια που υπάρχει. Μετά απο μία μέρα έπαψε να απασχολεί ούτε καν να του δίνεις σημασία. καλορίζικο και καλοτάξιδο....σε ευχαριστώ να είσαι καλά 2 1
@pnea1973 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 8 ώρες πριν, kostasgr78 είπε Και οι καλύτερες «οικογένειες» έχουν τα θέματά τους, όπως όλοι οι κατασκευαστές. Η πρόοδος των 2-3 δυνατών παικτών της Κίνας είναι δεδομένη, αλλά εντάξει, μη φτάνουμε να κάνουμε πώς δεν βλέπουμε τις παιδικές ασθένειες που έχουν και τα δικά τους μοντέλα. Όπως;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα