P_M Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 3 ώρες πριν, Ntinaras είπε Το θεμα ειναι απο που παιρνεις ρευμα? έχει κανονικά ρευμα υποδοχή σαν αυτές που έχουν όλα τα αμάξια 3 ώρες πριν, Ntinaras είπε Γινεται να την βαλεις. Υπαρχει βιντεο με οδηγιες, αλλα ειναι ταλαιπα. Η αλλη λυση ειναι να παρεις aftermarket dashcam, που θα γραφει και ηχο. Οι Viofo ειναι κορυφαιες. υπάρχει κίνδυνος να σε βγάλουν εκτός εγγύησης αν δούνε και επιπλέον καλώδια 3 ώρες πριν, Ntinaras είπε Οι Viofo ειναι κορυφαιες. Viofo έχω στο άλλο μου αυτοκίνητο
Red_Bear Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 . O τυφώνας BYD σαρώνει την αγορά αυτοκινήτου τόσο στην Ελλάδα όσο και παγκόσμια. Η θέση στην κορυφή θα έρθει πολύ σύντομα.
viman Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 Επειδή με ενδιαφέρει το dolphin, από αξιοπιστία τι λέει; Το έχει κανείς καιρό; Δεν έχω ενδοιασμούς που είναι κινεζικό (υπάρχουν πολλές αξιόπιστες εταιρείες σε άλλους τομείς) αλλά θα ήθελα να ξέρω από οδηγική ασφάλεια και υλικά κατασκευής τι λέει. Οικογενειάρχης γαρ.
Ntinaras Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 30 λεπτά πριν, viman είπε Επειδή με ενδιαφέρει το dolphin, από αξιοπιστία τι λέει; Το έχει κανείς καιρό; Δεν έχω ενδοιασμούς που είναι κινεζικό (υπάρχουν πολλές αξιόπιστες εταιρείες σε άλλους τομείς) αλλά θα ήθελα να ξέρω από οδηγική ασφάλεια και υλικά κατασκευής τι λέει. Οικογενειάρχης γαρ. Ελλαδα κυκλοφορει δε κυκλοφορει 2 μηνες. Ψαξε για την κινεζικη εκδοση που ειναι πανω απο ενα χρονο. 1
P_M Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, viman είπε Επειδή με ενδιαφέρει το dolphin, από αξιοπιστία τι λέει; Το έχει κανείς καιρό; Δεν έχω ενδοιασμούς που είναι κινεζικό (υπάρχουν πολλές αξιόπιστες εταιρείες σε άλλους τομείς) αλλά θα ήθελα να ξέρω από οδηγική ασφάλεια και υλικά κατασκευής τι λέει. Οικογενειάρχης γαρ. αξιοπιστία θα δούμε 2 μήνες κυκλοφορούν υλικά κατασκευής είναι αρκετά καλά στον μέσο όρο των υπόλοιπων αυτοκινήτων της κατηγορίας του ασφάλεια έχει 5 αστέρια στο ncap 2
viman Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 Ευχαριστώ παιδιά, θα ψάξω στο internet για την κινεζική έκδοση.
chek2fire Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 Πάντως γενικά στις ταξινομήσεις το dolphin εδώ και δύο μήνες έχει τα πρωτεία. https://www.evstats.gr/el/models
newlynx Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Υπάρχουν review κατόχων έτους (και άνω) από άλλες χώρες στο youtube. Μια μικρή αναζήτηση λύνει αυτές τις απορίες αν και καλύτερη λύση είναι η εύρεση group σε facebook και φόρουμ για απόκτηση καλύτερης εικόνας. 2
Ribopaido Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Προσπαθώ να πείσω το κορίτσι να πάρει το dolphin αντι για το σμαρτ ev αλλα τίποτα.. Και ειναι ωραιο ρε γμτ 1
@pnea1973 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 35 λεπτά πριν, Ribopaido είπε Προσπαθώ να πείσω το κορίτσι να πάρει το dolphin αντι για το σμαρτ ev αλλα τίποτα.. Και ειναι ωραιο ρε γμτ Ναι αλλά το άλλο είναι smart!!!! 4
dtk-386 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 1 λεπτό πριν, @pnea1973 είπε Ναι αλλά το άλλο είναι smart!!!! το οποίο Smart είναι συνεργασία κινέζων και γερμανών.... αν λέμε για αυτά : https://www.smartgreece.gr/new-cars/smart-1/ a compact electric SUV from Smart Automobile, co-developed by Mercedes-Benz and Geely. It’s known for its sleek design, urban-friendly size, and electric powertrain. 1
basilis_k6 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 3 ώρες πριν, Ribopaido είπε Προσπαθώ να πείσω το κορίτσι να πάρει το dolphin αντι για το σμαρτ ev αλλα τίποτα.. Και ειναι ωραιο ρε γμτ Κλασική κινεζια το σμαρτ αλλά γυναίκα να επιλέξει το dolphin απο το σμαρτ θα ήταν εντυπωσιακο. Η εμφάνιση μετράει πολύ 3
Ntinaras Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 9 ώρες πριν, basilis_k6 είπε Κλασική κινεζια το σμαρτ αλλά γυναίκα να επιλέξει το dolphin απο το σμαρτ θα ήταν εντυπωσιακο. Η εμφάνιση μετράει πολύ Να της πει να παρει το Dolphin σε ροζ χρωμα, που ειναι επικο. 3
markosnote Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 κάποιος κάτοχος του dolphin μπορεί να μασ πει εάν η αντανάκλαση του αεραγωγού στο παμπριζ είναι ενοχλητική?
TechnoState Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 15 ώρες πριν, markosnote είπε κάποιος κάτοχος του dolphin μπορεί να μασ πει εάν η αντανάκλαση του αεραγωγού στο παμπριζ είναι ενοχλητική? ... λογικά αύριο θα ανεβάσω φωτογραφίες. Σε δύο ώρες, πρώτα ο Θεός έχω ραντεβού να περάσω για παραλαβή απο Σφακιανάκη. 9
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα