Προς το περιεχόμενο

BYD ηλεκτρικά οχήματα

kostasgr78

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Όχι μόνο για την BYD αλλά ωραίο βιντεάκι για την Κινέζικη Αυτοκινητοβιομηχανία γενικά.

Καλό starter και για εμάς που είμαστε σχετικά άσχετοι με το θέμα λόγω μικρής επαφής με την αγορά.

Επεξ/σία από Dante80
  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

για οποιον μενει θεσσαλονικη, στο σταδιο μικρας διπλα στο κτιριο της γυμναστικης ,υπαρχουν 4 μοντελλα της εταιρειας που μπορειτε να επισκεφτειτε μεχρι αυριο το βραδυ..

μου αρεσσαν 2 απο αυτα ενα σουβ και το σιλ.καλο εσωτερικο,καλα πλαστικα αλλα το αμαξωμα τσοφλι.η μπροστινη κινηση  που μονο αυτη εχει σε ηλεκτρικο μειονεκτημα.πλαονακτημα οι τιμες τους.

μια ειδηση απο τον πωλητη. στην επομενη 5αετια ,θα βγουν  και νεες μαρκες στην ευρωπη με ηλεκτρικα και η κινεζικη θα φτιαξει καπου εργοστασια στην ευρωπη.

update Dolphin 

Μία εβδομάδα έχει περάσει που έχω στην κατοχή μου το Dolphin.

Το αμάξι είναι πολύ καλό , πολύ άνετο στις περιαστικές μετακινήσεις, το αισθάνεσαι αρκετά στιβαρό.

τα λάστιχα είναι τα Ling Long , για μένα είναι μια χαρά μέχρι τώρα δεν έχω βρει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα

για όποιον ψάχνει ένα μικρομεσαίο αμάξι κοντά στα 20000 με την προϋπόθεση να έχει χώρο  για να το φορτίζει δεν πιστεύω πως αυτή την στιγμή στην Ελληνική αγορά υπάρχει κάτι καλύτερο

• Like 12

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...