malakudi Δημοσ. Σάββατο στις 03:01 μμ Share Δημοσ. Σάββατο στις 03:01 μμ Το Dolphin Γερμανία έχει 33000 και Ολλανδία 34500. 30000 λίρες Αγγλία. Η τιμή Ελλάδα είναι η φθηνότερη που υπάρχει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis_k6 Δημοσ. Σάββατο στις 04:00 μμ Share Δημοσ. Σάββατο στις 04:00 μμ 58 λεπτά πριν, malakudi είπε Το Dolphin Γερμανία έχει 33000 και Ολλανδία 34500. 30000 λίρες Αγγλία. Η τιμή Ελλάδα είναι η φθηνότερη που υπάρχει. και πουλαει κιολας. 47 πουλησε σε ενα μηνα. εχουν λεφτα εκει αλλα και παλι τι διαολο? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
malakudi Δημοσ. Σάββατο στις 04:36 μμ Share Δημοσ. Σάββατο στις 04:36 μμ 35 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε και πουλαει κιολας. 47 πουλησε σε ενα μηνα. εχουν λεφτα εκει αλλα και παλι τι διαολο? Όταν το αντίστοιχο VW ID3 έχει 40-42, λογικό να πουλάει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@pnea1973 Δημοσ. Σάββατο στις 07:30 μμ Share Δημοσ. Σάββατο στις 07:30 μμ Μα πάντα το συγκρίνεις με τι άλλο έχει.. Αν όπως ειπώθηκε το αμέσως επόμενο είναι στα +8Κ θα πουλήσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zakzam Δημοσ. Κυριακή στις 05:57 πμ Share Δημοσ. Κυριακή στις 05:57 πμ Στις 5/10/2024 στις 8:44 ΜΜ, @pnea1973 είπε Σε παλιότερο ποστ του, είχε πει γενικά για τα ηλεκτρικά κάτι πράγματα....Μηδεν εμπειρία προφανώς. Όχι, αγοραστε ηλεκτρικά κανένα πρόβλημα, εγώ θα μείνω στα αμιγώς ice, όσο τραβάει. Και "προφανώς" έχω εμπειρία για να μιλάω. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
h3342 Δημοσ. Κυριακή στις 10:08 πμ Share Δημοσ. Κυριακή στις 10:08 πμ 4 hours ago, Zakzam said: Όχι, αγοραστε ηλεκτρικά κανένα πρόβλημα, εγώ θα μείνω στα αμιγώς ice, όσο τραβάει. Και "προφανώς" έχω εμπειρία για να μιλάω. τι κακία εμπειρία είχες? μα δεν λέει όλος ο κόσμος,ότι τα ηλεκτρικά δεν είναι για όλους? δλδ αν εγώ π δεν μπορώ να φορτίζω σπίτι, αγοράσω ηλεκτρικο και φορτίζω έξω σε ακριβούς σταθμούς.... και οδηγαω καθημερινά μεγάλες αποστάσεις...μετά θα γκρινιάζω! τα ηλεκτρικά θα μου φταίνε? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@pnea1973 Δημοσ. Κυριακή στις 10:47 πμ Share Δημοσ. Κυριακή στις 10:47 πμ 4 ώρες πριν, Zakzam είπε Όχι, αγοραστε ηλεκτρικά κανένα πρόβλημα, εγώ θα μείνω στα αμιγώς ice, όσο τραβάει. Και "προφανώς" έχω εμπειρία για να μιλάω. Το έχω ξαναπεί. Λες και εμείς δεν είχαμε ωραίες εμπειρίες με τα θερμικά. Απο βλάβες, μέχρι μαστορια με phd... Αλλα το να το γενικευω του στυλ μείνετε μακριά από τα vag γιατι θα πάρετε το κιβώτιο στα χέρια πχ... Είναι κάπως.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jaguar13 Δημοσ. Κυριακή στις 11:23 πμ Share Δημοσ. Κυριακή στις 11:23 πμ 35 λεπτά πριν, @pnea1973 είπε Το έχω ξαναπεί. Λες και εμείς δεν είχαμε ωραίες εμπειρίες με τα θερμικά. Απο βλάβες, μέχρι μαστορια με phd... Αλλα το να το γενικευω του στυλ μείνετε μακριά από τα vag γιατι θα πάρετε το κιβώτιο στα χέρια πχ... Είναι κάπως.... Μου αρέσει που του απαντάς κιόλας... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zakzam Δημοσ. Κυριακή στις 12:43 μμ Share Δημοσ. Κυριακή στις 12:43 μμ 1 ώρα πριν, @pnea1973 είπε Το έχω ξαναπεί. Λες και εμείς δεν είχαμε ωραίες εμπειρίες με τα θερμικά. Απο βλάβες, μέχρι μαστορια με phd... Αλλα το να το γενικευω του στυλ μείνετε μακριά από τα vag γιατι θα πάρετε το κιβώτιο στα χέρια πχ... Είναι κάπως.... Δεν μιλάμε για "εμπειρίες", μιλάμε για απλό όχημα μετακίνησης. Αυτοί που θέλουν "εμπειρίες" δεν θα πάνε σε ηλεκτρικά γιατί απλά δεν έχει κάτι να κάνεις, ένα μοτέρ έχεις με μπαταρία. Στα θερμικά μπορεί να έχεις βλάβες και συντήρηση αλλά έχεις μεγαλύτερη πρόσβαση σε επίπεδο επισκευών και όχι μόνο. 2 ώρες πριν, h3342 είπε τι κακία εμπειρία είχες? μα δεν λέει όλος ο κόσμος,ότι τα ηλεκτρικά δεν είναι για όλους? δλδ αν εγώ π δεν μπορώ να φορτίζω σπίτι, αγοράσω ηλεκτρικο και φορτίζω έξω σε ακριβούς σταθμούς.... και οδηγαω καθημερινά μεγάλες αποστάσεις...μετά θα γκρινιάζω! τα ηλεκτρικά θα μου φταίνε? Έχω εμπειρία από φωτιά, και βλάβες, τώρα το εάν είναι βιώσιμη λύση τα ηλεκτρικά θα δείξει το μέλλον, το σίγουρο είναι ότι ποτέ δεν θα είναι για όλους, ποτέ δεν φτιάχτηκαν για όλους δεν ήταν αυτή η λογική τους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@pnea1973 Δημοσ. Κυριακή στις 01:03 μμ Share Δημοσ. Κυριακή στις 01:03 μμ 14 λεπτά πριν, Zakzam είπε Δεν μιλάμε για "εμπειρίες", μιλάμε για απλό όχημα μετακίνησης. Αυτοί που θέλουν "εμπειρίες" δεν θα πάνε σε ηλεκτρικά γιατί απλά δεν έχει κάτι να κάνεις, ένα μοτέρ έχεις με μπαταρία. Στα θερμικά μπορεί να έχεις βλάβες και συντήρηση αλλά έχεις μεγαλύτερη πρόσβαση σε επίπεδο επισκευών και όχι μόνο. Εντάξει αν είναι να έχω βλάβες αλλά μεγαλύτερη πρόσβαση όλα καλά.. Και όταν εννοώ "εμπειρίες" εννοώ με καμένους εγκεφάλους σε πόλο, με παράθυρα που έπεφταν με κιβώτιο αυτόματο κλπ κλπ.. Αλλά είπαμε.. Ας παθαίνουν βλάβες, λεφτά υπαρχουν .. Εχεις εμπειρία από φωτιά σε ηλεκτρικό; Προφανώς όχι στην Ελλάδα. Για πες; Μάλλον όχι. Έχετε διαβάσει εσείς που λέτε για φωτιές σε χώρες όπως πχ Αυστραλία κάτι στατιστικά; Βάλε στο Google αυτο φωτιά αυτοκίνητο 2024 Αλλα ξέχασα.. Μάλλον δεν είχα λεφτά για συντήρηση σωστά; Οπότε πες εσύ τα δικά σου. Όλα καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zakzam Δημοσ. Κυριακή στις 01:18 μμ Share Δημοσ. Κυριακή στις 01:18 μμ 8 λεπτά πριν, @pnea1973 είπε Εντάξει αν είναι να έχω βλάβες αλλά μεγαλύτερη πρόσβαση όλα καλά.. Και όταν εννοώ "εμπειρίες" εννοώ με καμένους εγκεφάλους σε πόλο, με παράθυρα που έπεφταν με κιβώτιο αυτόματο κλπ κλπ.. Αλλά είπαμε.. Ας παθαίνουν βλάβες, λεφτά υπαρχουν .. Εχεις εμπειρία από φωτιά σε ηλεκτρικό; Προφανώς όχι στην Ελλάδα. Για πες; Μάλλον όχι. Έχετε διαβάσει εσείς που λέτε για φωτιές σε χώρες όπως πχ Αυστραλία κάτι στατιστικά; Βάλε στο Google αυτο φωτιά αυτοκίνητο 2024 Αλλα ξέχασα.. Μάλλον δεν είχα λεφτά για συντήρηση σωστά; Οπότε πες εσύ τα δικά σου. Όλα καλά. Παιδιά δεν καταλαβαίνω γιατί δεν μπορείτε να ακούσετε μια άλλη γνώμη και αποψη, χωρίς λόγο πάτε στο άλλο άκρο και εκεί γίνονται άσχημα τα πράγματα. Το θέμα είναι ότι εγώ μιλάω διότι τα έχω ζήσει σε αντίθεση με άλλους (και εσάς προφανώς ) που τα βλέπουν στο ίντερνετ μόνο. Φυσικά αναφέρομαι στην Ελλάδα. Εάν δεν πάμε σε solid state η δεν θα υποστηρίξω ποτέ τα ηλεκτρικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. Κυριακή στις 02:52 μμ Share Δημοσ. Κυριακή στις 02:52 μμ 1 ώρα πριν, Zakzam είπε Παιδιά δεν καταλαβαίνω γιατί δεν μπορείτε να ακούσετε μια άλλη γνώμη και αποψη, χωρίς λόγο πάτε στο άλλο άκρο και εκεί γίνονται άσχημα τα πράγματα. Το θέμα είναι ότι εγώ μιλάω διότι τα έχω ζήσει σε αντίθεση με άλλους (και εσάς προφανώς ) που τα βλέπουν στο ίντερνετ μόνο. Φυσικά αναφέρομαι στην Ελλάδα. Εάν δεν πάμε σε solid state η δεν θα υποστηρίξω ποτέ τα ηλεκτρικά. Ειχες BYD? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@pnea1973 Δημοσ. Κυριακή στις 03:13 μμ Share Δημοσ. Κυριακή στις 03:13 μμ (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Zakzam είπε Παιδιά δεν καταλαβαίνω γιατί δεν μπορείτε να ακούσετε μια άλλη γνώμη και αποψη, χωρίς λόγο πάτε στο άλλο άκρο και εκεί γίνονται άσχημα τα πράγματα. Το θέμα είναι ότι εγώ μιλάω διότι τα έχω ζήσει σε αντίθεση με άλλους (και εσάς προφανώς ) που τα βλέπουν στο ίντερνετ μόνο. Φυσικά αναφέρομαι στην Ελλάδα. Εάν δεν πάμε σε solid state η δεν θα υποστηρίξω ποτέ τα ηλεκτρικά. Τι έχεις ζήσει εσύ δεν μας έχεις πει όμως. Σε αντίθεση με εμάς που τα λέμε.. Και όπως είπε και ο συμφορουμιτης.. Εχεις ζήσει κάποια άσχημη εμπειρία με byd; Αν ναι ευχαρίστως να μας την μοιραστείς. Οσον αφορά το αν θα υποστηρίξεις εσύ τα ηλεκτρικά ή όχι αυτό είναι δικό σου προσωπικό θέμα, όπως εμένα δεν μου αρέσουν τα γερμανικά αλλά και αυτό είναι δικό μου προσωπικό θέμα και δεν προσπαθώ να το περάσω σε άλλους. Επεξ/σία Κυριακή στις 03:16 μμ από @pnea1973 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. Κυριακή στις 03:28 μμ Share Δημοσ. Κυριακή στις 03:28 μμ προχθές πάντως πάλι ένα εσωτερικής καύσης έπιασε φωτιά στο Κηφισό. Πλέον είναι καθημερινό το φαινόμενο. Δεν έχω δει ούτε ένα ηλεκτρικό να έχει πιάσει έτσι φωτιά στα καλά καθούμενα στη μέση του δρόμου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aionnou Δημοσ. Κυριακή στις 03:39 μμ Share Δημοσ. Κυριακή στις 03:39 μμ Καμία εμπειρία δεν δεν εχει τύπος απλά πετάει φιδια για να υποστηρίξει την άποψη του για τα ICE. Είναι και Κυριακή..next Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα